Κράτηση εισιτηρίων

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Παλάτι του Μπάκιγχαμ και Βασιλικοί Στάβλοι

4.0 (1)
Από € 56.50

Επισκεφθείτε το εκπληκτικό παλάτι του Μπάκιγχαμ και αποκτήστε πρόσβαση στους Βασιλικούς Στάβλους. Με αυτό το εισιτήριο αποφεύγετε τις μεγάλες ουρές και μπορείτε να εξερευνήσετε το παλάτι στην καρδιά του Λονδίνου με τον δικό σας ρυθμό. Θα μπείτε στα εντυπωσιακά Κρατικά Δωμάτια που κόβουν την ανάσα, συμπεριλαμβανομένης της Αίθουσας του Θρόνου και σε ένα από τα ιδιαίτερα δωμάτια της βασίλισσας, το Drawing Room. Θα επισκεφθείτε επίσης και τους στάβλους όπου θα δείτε τις όμορφες άμαξες. Περιλαμβάνεται οδηγός πολυμέσων.

Κυριότερα σημεία

- Μπείτε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ
- Επισκεφθείτε το Royal Mews (τους στάβλους)
- Εξερευνήστε τα υπέροχα Κρατικά Δωμάτια
- Επιλέξτε την ώρα που σας ταιριάζει καλύτερα
- Αποφύγετε τις μεγάλες ουρές με προκρατημένα εισιτήρια
- Ξεναγηθείτε μόνοι σας στο παλάτι
- Μάθετε περισσότερα με τον οδηγό πολυμέσων που περιλαμβάνεται στην τιμή
- Φέρτε μαζί σας τα παιδιά ηλικίας 0-4 ετών - η είσοδος είναι δωρεάν

Τι να περιμένω;

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ χρησιμεύουν τόσο ως γραφείο όσο και ως κατοικία της Αυτού Μεγαλειότητας του Βασιλιά στο Λονδίνο και είναι ένα από τα λίγα λειτουργικά βασιλικά ανάκτορα που υπάρχουν στον κόσμο σήμερα. Με έναν οδηγό πολυμέσων που περιλαμβάνεται, μαθαίνετε τα μυστικά του παλατιού και εντυπωσιακά στοιχεία για τη βασιλική οικογένεια, τα δωμάτια και τις διακοσμήσεις.

Το παλάτι δεν χρησιμοποιείται με την επίσημη ιδιότητά του τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο και επομένως είναι ανοιχτό για το κοινό. Εδώ θα επισκεφθείτε τα Κρατικά Δωμάτια, τα οποία αποτελούν την καρδιά του λειτουργικού παλατιού. Μεταξύ των δωματίων που επισκέπτεστε είναι το White Drawing Room, ένα από τα ιδιαίτερα δωμάτια των βασιλέων, η Αίθουσα του Θρόνου και η εντυπωσιακή Αίθουσα Χορού. Όλα τα δωμάτια είναι όμορφα διακοσμημένα με πίνακες των Rembrandt, Rubens, Poussin και Canaletto και μερικά από τα καλύτερα αγγλικά και γαλλικά έπιπλα.

Εκτός από την πρόσβαση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους Βασιλικούς Στάβλους, οι οποίοι είναι γεμάτοι με άμαξες που χρησιμοποιήθηκαν από τη βασιλική οικογένεια στο πέρασμα της ιστορίας, ενώ μερικές από αυτές χρησιμοποιούνται ακόμη και σήμερα.

Ανάμεσα στις άμαξες που θα δείτε μέσα στους Βασιλικούς Στάβλους είναι η σκωτσέζικη κρατική άμαξα, η κρατική άμαξα για το διαμαντένιο Ιωβηλαίο και η χρυσή κρατική άμαξα - η τελευταία έχει χρησιμοποιηθεί για στέψεις. Είναι γεμάτη με χρυσό και συμβολικές φιγούρες και έχει όμορφες καλλιτεχνικές λεπτομέρειες σε κάθε πλευρά της άμαξας. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς την ομορφιά των Βασιλικών Στάβλων και του παλατιού του Μπάκιγχαμ, οπότε καλύτερα να το διαπιστώσετε μόνοι σας! 

Κλείνετε την ξενάγηση με έναν περίπατο κατά μήκος της νότιας πλευράς του κήπου του παλατιού, που έχει υπέροχη θέα στη δυτική πρόσοψη του παλατιού και τη διάσημη λίμνη.

 

Πώς λειτουργεί;

Πώς μπορώ να προμηθευτώ τα εισιτήριά μου;
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας, το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο θα σταλεί απευθείας στο email σας, απλά εκτυπώστε το και πάρτε το μαζί σας στο Λονδίνο.

Σημαντικές πληροφορίες

- Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κρατήσεις για επισκέπτες που επιθυμούν πρόσβαση με αναπηρικό αμαξίδιο ή χώρους χωρίς σκαλοπάτια.
- Βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας ένα έγκυρο έγγραφο ταυτοποίησης την ημέρα της επίσκεψής σας.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικας (25+)
Παιδί (5-17)
Νέος (18-24)
Βρέφος (0-4): Δωρεάν

Ώρες λειτουργίας

Δείτε το ημερολόγιο κρατήσεων για τις διαθέσιμες ημερομηνίες και ώρες.

Kράτηση τώρα

Very Good: 4.0 – 1 reviews

Κράτηση

Δευ, 17 Ιούλ 2023

Bestseller

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Εξοικονομήστε χρόνο: Παρακάμψτε την ουρά

Ηχητικός οδηγός

Τι περιλαμβάνεται;

- Πρόσβαση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.
- Πρόσβαση στους Βασιλικούς Στάβλους.
- Οδηγός πολυμέσων.

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Παλάτι του Μπάκιγχαμ και Βασιλικοί Στάβλοι

Διεύθυνση
Buckingham Palace Royal Mews London SW1W 0PR

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.