Κράτηση εισιτηρίων

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες κατηγορίες

Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ

Αν θέλετε να εξερευνήσετε ένα κομβικό σημείο στη βασιλική ιστορία της Βρετανίας, τότε είναι επιβεβλημένη μια επίσκεψη στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Γουέστμινστερ. Επί του παρόντος, χρησιμοποιείται ως κατοικία και διοικητική έδρα της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το εκπληκτικό παλάτι έχει υπάρξει μάρτυρας σε σημαντικούς σταθμούς της ιστορίας. Για παράδειγμα, το παλάτι βομβαρδίστηκε κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και βρίσκονταν στο επίκεντρο της προσοχής κατά τη διάρκεια της πορείας των Σουφραζετών, τον Μάιο του 1914. Αλλά έχει γνωρίσει και στιγμές μοναδικών εορτασμών, όπως τα πάρτι στους κήπους και οι βασιλικές δεξιώσεις.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ χτίστηκαν το 1703 και τότε ονομάζονταν Οικία Μπάκιγχαμ. Αρχικά ήταν το σπίτι του Τζον Σέφιλντ, του 1ου Δούκα του Μπάκιγχαμ, και μετατράπηκε σε βασιλική κατοικία το 1761, έτος αγοράς από τον βασιλιά Γιώργο Γ'.

Μέσα στο παλάτι βρίσκεται η Μεγάλη Είσοδος, όπου η Βασίλισσα καλωσορίζει τους καλεσμένους της, και πανέμορφα δωμάτια που θα σας κόψουν την ανάσα, όπως η άκρως εντυπωσιακή Αίθουσα Χορού, η οποία χτίστηκε για να φιλοξενήσει επικές γιορτές. Υπάρχει επίσης και η εμβληματική Λευκή Αίθουσα, η οποία διακοσμείται από έναν πολυέλαιο που χρονολογείται από το 1800. Σε αυτή την αίθουσα, λαμβάνουν χώρα και οι δεξιώσεις της βασίλισσας. Στην πραγματικότητα, υπάρχει μια μυστική πόρτα μέσα στο δωμάτιο μέσω της οποίας η βασίλισσα κάνει την είσοδό της.

Εάν σταθείτε έξω από το παλάτι, θα παρατηρήσετε αμέσως την τέλεια συμμετρία του κτηρίου. Αν δεν μας πιστεύετε, θα πρέπει να το δείτε από κοντά! Εκτός από την επίσκεψη στα Ανάκτορα, προσφέρουμε επιπροσθέτως τις παρακάτω εμπειρίες:

Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και Αγγλικό Τσάι
Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και Αλλαγή Φρουράς
Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και Βασιλικοί Στάβλοι

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αποτελούν μια επιβεβλημένη επίσκεψη για όποιον βρεθεί στο Λονδίνο και ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Ticmate και φιλανθρωπία

Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ

Εξερευνήστε ένα από ελάχιστα βασιλικά παλάτια εν λειτουργία παγκοσμίως: τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στην καρδιά του Λονδίνου! Το παλάτι βρίσκεται στο Γουέστμινστερ και είναι ένα μαγευτικό ανάκτορα με μοναδική ιστορία. Μπορείτε να επισκεφθείτε μόνο τα ανάκτορα ή να συνδυάσετε και άλλες εμπειρίες!

Αποτέλεσμα αναζήτησης: 1 (1)