Κράτηση εισιτηρίων

Ικανοποιημένοι πελάτες

Ticmate και φιλανθρωπία

Ticmate
Εισιτήρια σε διεθνή γεγονότα
Ενεργή σε 130 χώρες σε 6 ηπείρους

About EisitiriagiaLondino.gr

Στο EisitiriagiaLondino.gr, στόχος μας είναι να γίνουμε η κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία όσον αφορά την πώληση διεθνών εισιτηρίων και ταξιδιών σε εκδηλώσεις όλων των ειδών. Δεν παρέχουμε απλά πληροφορίες για κάθε εκδήλωση, διευκολύνοντας έτσι την πραγματοποίηση κράτησης εισιτηρίων για άτομα που θέλουν να δουν ένα μιούζικαλ, ένα σόου, έναν αγώνα ποδοσφαίρου, ένα αξιοθέατο ή έναν διαγωνισμό κάπου εκτός της χώρας τους. Λόγω της τεράστιας εμπειρίας μας στον κλάδο, μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε εσάς, τον παραγωγό δηλαδή, να βρείτε νέα ενθουσιώδη ακροατήρια.

Μια επιχειρηματική ιδέα την οποία καθοδηγεί το πάθος και το ενδιαφέρον

Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το EisitiriagiaLondino.gr, ο Marcus Moeschlin, έχει μια σχέση πάθους με τα μιούζικαλ, τις συναυλίες και τις εκδηλώσεις κάθε είδους. Ήδη από τα 18 του, άρχισε να διοργανώνει εκδρομές σε συναυλίες ροκ από την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Jönköping της Σουηδίας. Τρία χρόνια αργότερα, το 1985, ο Marcus εργάστηκε με τον Σουηδό καλλιτέχνη Cornelis Vreeswijk, για την τελευταία του περιοδεία και το τελευταίο του άλμπουμ. Ακολούθησε μια συναρπαστική σταδιοδρομία με μεγάλη διάρκεια. Μια σταδιοδρομία η οποία εστίαζε πάντα στο να προσφέρει στον κόσμο εκδηλώσεις και διεθνείς εμπειρίες σε προσιτές τιμές. Αυτό ίσχυε και όταν ήταν ιδιοκτήτης του Box Office Sweden στη Στοκχόλμη. Ο Marcus θεωρείται επίσης ψηφιακός πρωτοπόρος στον κόσμο των εκδηλώσεων. Το 1990 ήδη, συμμετείχε στη δημιουργία του Global Tickets, ενός δικτύου στο οποίο 22 χώρες αγόραζαν και πωλούσαν μεταξύ τους εισιτήρια για διεθνείς εκδηλώσεις μέσω διαδικτύου. Τότε, οι ανταγωνιστές τους χρησιμοποιούσαν ακόμα ξεπερασμένες μεθόδους όπως το φαξ και το τηλέφωνο. Για αυτή του την πρωτοβουλία, το δίκτυο έλαβε, το 1992, το βραβείο καλύτερης εξαγωγής της Βασίλισσας της Αγγλίας.

Διοικητικό συμβούλιο

Παρόλο που το EisitiriagiaLondino.gr είναι μια νέα εταιρεία, διαθέτει ουσιαστικές γνώσεις και εμπειρία σε διεθνείς εκδηλώσεις.

Εκτός από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Marcus Moeschlin, το διοικητικό συμβούλιο της Ticmate AB απαρτίζουν επίσης ο Ole Oftedal, πρόεδρος, και ο Jan Friedman. Τόσο ο Oftedal όσο και ο Friedman διαθέτουν μεγάλη εμπειρία τόσο από άποψη διοίκησης εταιρειών, όσο και ως μέλη διοικητικών συμβουλίων εταιρειών του κλάδου του εμπορίου, των ταξιδίων, των μέσων και άλλων επιχειρήσεων του κλάδου των υπηρεσιών.