Κράτηση εισιτηρίων

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Ικανοποιημένοι πελάτες

Παρόμοιες κατηγορίες

Ξεναγήσεις στο Λονδίνο

Όταν αναφερόμαστε σε αξιοθέατα, το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι η ιστορία, η τέχνη, τα παλάτια, οι εκκλησίες και τα μνημεία. Ορισμένοι απολαμβάνουν τις περιηγήσεις με ξεναγό, ενώ άλλοι προτιμούν να βλέπουν τα αξιοθέατα μόνοι τους. Υπάρχει πάντα κάτι νέο και συναρπαστικό που πρέπει να δείτε σε κάθε πόλη. Εντούτοις, ο όρος αξιοθέατα παίρνει νέες διαστάσεις όταν πρόκειται για το Λονδίνο: Οι ξεναγήσεις μπορούν να επικεντρωθούν στη βασιλική ιστορία, στα γήπεδα ποδοσφαίρου ή ακόμη και στην ποπ κουλτούρα. Υπάρχουν επιλογές για όλους!

Μία από τις πλέον δημοφιλείς επισκέψεις στο Λονδίνο είναι η Ξενάγηση Χάρι Πότερ και Warner Bros. Studios: μια μοναδική εμπειρία για τους φανατισκούς θαυμαστές, αλλά και για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για τον Χάρι Πότερ! Αν σας μάγεψαν τα βιβλία και οι ταινίες, τότε δεν πρέπει να παραλείψετε αυτόν τον μοναδικό χώρο. Δεν θα δείτε μόνο τα κουστούμια και τα σκηνικά από τις ταινίες, αλλά θα νιώσετε ως ένας από τους μαθητές του Hogwarts!

Πιθανότατα, δεν θα μπορέσετε να πετάξετε πάνω από το Λονδίνο με τη μαγική σας σκούπα, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας: υπάρχουν πολλές ξεναγήσεις που περιλαμβάνουν μεταφορά. Εξάλλου, οι ξεναγήσεις με λεωφορείο είναι ιδιαζόντως δημοφιλείς στις περισσότερες πρωτεύουσες και το Λονδίνο δεν αποτελεί εξαίρεση. Με το πλήθος ξεναγήσεων με λεωφορείο που προσφέρουμε, μπορείτε να οργανώσετε τη δική σας περιήγηση στο Λονδίνο και να δείτε όλα όσα σας ενδιαφέρουν. Για παράδειγμα, μπορείτε να μεταβείτε στην Oxford Street για ψώνια ή να επιλέξτε ένα από τα εκπληκτικά παλάτια της πόλης, αν θέλετε να νιώσετε σαν βασιλιάς. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και το Παλάτι του Κένσινγκτον είναι δύο εξαιρετικές επιλογές.

Μερικές από τις πλέον διασκεδαστικές ξεναγήσεις:

Ξενάγηση Χάρι Πότερ και & Warner Bros. Studio
Τουριστικό Λεωφορείο Hop-on Hop-off στο Λονδίνο
Παλάτι του Χάμπτον Κορτ
Ξενάγηση στο Στάδιο Γουέμπλεϊ
Κάστρο του Ουίντσορ, Στόουνχεντζ, Ρωμαϊκά Λουτρά.

Απολαύστε την ξενάγηση σας στα αξιοθέατα και φροντίστε να σας μείνει αξέχαστη. Και φυσικά, μην ξεχάσετε να τραβήξετε πολλές φωτογραφίες ώστε να μπορείτε να θυμάστε για πάντα αυτή τη μοναδική εμπειρία!

 

Ticmate και φιλανθρωπία

Ξεναγήσεις στο Λονδίνο

Εξερευνήστε τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Λονδίνου σε μία από τις αμέτρητες ξεναγήσεις μας στη βρετανική πρωτεύουσα. Θέλετε μια βασιλική εμπειρία; Επισκεφθείτε τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, το Παλάτι του Κένσινγκτον ή τον Πύργο του Λονδίνου. Οι λάτρεις της μουσικής μπορούν να απολαύσουν μία από τις μουσικές μας ξεναγήσεις, όπως η ξενάγηση Beatles ή Rock'n'Roll. Φυσικά, έχουμε και θεματικές ξεναγήσεις με τον Χάρι Πότερ και πολλά άλλα. Με τα πόδια, με ποδήλατο, με λεωφορείο ή δια θαλάσσης, έχουμε σίγουρα μια ξενάγηση που σας ενδιαφέρει!

Ταξινόμηση κατά
Αποτέλεσμα αναζήτησης: 1 - 12 (12)