Αναζήτηση εισιτηρίων

Γιατί να ψωνίσετε με εμάς;

Εισιτήρια για αξιοθέατα, εκδηλώσεις και μετακινήσεις στο Λονδίνο

Καλώς ήλθατε στον ιστότοπο www.eisitiriagialondino.gr, τον διαδικτυακό τόπο για όλους και όλες που θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια για κάποια εκδήλωση ή για να μετακινηθούν μέσα στο Λονδίνο – προτού φύγετε από το σπίτι σας. Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία εισιτηρίων για πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Λονδίνο! Οργανωμένες περιηγήσεις με ξεναγούς σε αξιοθέατα και εκδηλώσεις, όπως το μουσείο της Μαντάμ Τισό (Madame Tussaud), το Μάτι του Λονδίνου (London Eye) και η περιήγηση στο στούντιο της Warner Bros. όπου γυρίστηκε η σειρά Harry Potter, λαμπερά μιούζικαλ στο West End και εισιτήρια για ποδόσφαιρο! Ηλεκτρονικά εισιτήρια στη θυρίδα εισερχομένων email σας!

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3 εκατομμύρια εισιτήρια

    4000+ προϊόντα σε 30 πόλεις

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

    Μπορείτε να αισθάνεστε 100% ασφαλείς όταν κάνετε αγορές στον ιστότοπό μας

  • Πληρωμή σε Ευρώ

    Πληρώνετε σε Ευρώ χωρίς κρυφές χρεώσεις

Similar experiences

Similar categories

Arsenal FC Stadium Tour

4.3 (27)
Από € 27.1
Emirates Stadium, Νεώρια Stadium στο Λονδίνο είναι πραγματικά εντυπωσιακά με πάνω από 60.000 θέσεις. Κλείστε τα εισιτήριά σας για την περιοδεία μας γήπεδο της Arsenal στο Λονδίνο, ακριβώς εδώ!

Πάρτε πίσω από τα παρασκήνια Arsenal Football Club για αυτήν την αυτο-καθοδηγούμενη ήχου περιοδεία της Emirates Stadium και να μάθετε τι συμβαίνει πριν από έναν αγώνα.
Βρείτε τον εαυτό σας στα αποδυτήρια και τα πόδια κάτω από τη σήραγγα που οδηγεί στο χώρο και να ακούσει το βρυχηθμό από 60.000 οπαδούς!

Η περιήγηση περιλαμβάνει επίσης επίσκεψη στο διαδραστικό μουσείο Άρσεναλ που είναι το σπίτι για μπότες Michael Thomas από Anfield '89, 1971 FA Cup τελικό πουκάμισο Charlie Γεωργίου και πουκάμισο Alan Smith από το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Κυπελλούχων Final 1994 και πολλά πολλά άλλα.

Ο οδηγός ήχου είναι διαθέσιμα σε: Αγγλικά, Ολλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Κινέζικα και Ιαπωνικά.

Σημαντικές πληροφορίες:
- Το εισιτήριο ισχύει μόνο για την κράτηση την ημέρα.
- Δευτ στο Σαβ 10:00 πμ με 18:00 μμ. Τελευταία 17:00 εισαγωγής. Κυριακή 10:00 πμ-16 μμ. Τελευταία είσοδος 15:30 Δεν υπάρχουν εκδρομές σε αγώνα-μέρα και δεν ξεναγήσεις την ημέρα πριν από την ευρωπαϊκή φωτιστικά. Κλειστά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
- Πηγαίνετε στο είσοδος δίπλα στο οπλοστάσιο κατάστημα στο Emirates Stadium, όπου ξεκινάει η περιοδεία! Εδώ σας δείξει κουπόνι / e-ticket σας.
- Παιδιά διαθέσιμες τιμές για παιδιά κάτω των 14 ετών. Ένας ενήλικας άνω των 18 ετών πρέπει να συνοδεύουν τα παιδιά κάτω των ηλικιών των 14 ετών.
- Θα υπάρχει κάποια κοντινή σε αυτή την περιοδεία, έτσι ώστε να φοράτε τα κατάλληλα παπούτσια.
- Arsenal FC Stadium Tour ξεκινά και τελειώνει στο Emirates Stadium.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Are there children's tickets?
Yes, children's tickets are available for children under 14. Children under 14 years old must be accompanied by an adult. 

`Ώρες λειτουργίας

Δευτ στο Σαβ 10:00 πμ με 18:00 μμ. Τελευταία 17:00 εισαγωγής. Κυρ 10:00 π.μ. με 16:00 μ.μ.. Τελευταία 15:30 εισαγωγής. Δεν περιηγήσεις σε αγώνα-μέρα και δεν ξεναγήσεις την ημέρα πριν από την ευρωπαϊκή φωτιστικά. Κλειστά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο κουπόνι

Εξοικονομήστε χρόνο – Μην περιμένετε στην ουρά

`Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Arsenal FC Stadium Tour

Address
Emirates Stadium 75 Drayton Park London N5 1BU

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια για την κράτησή σας; Θα απαντήσουμε πρόθυμα στις ερωτήσεις σας.