Αναζήτηση εισιτηρίων

Γιατί να ψωνίσετε με εμάς;

Εισιτήρια για αξιοθέατα, εκδηλώσεις και μετακινήσεις στο Λονδίνο

Καλώς ήλθατε στον ιστότοπο www.eisitiriagialondino.gr, τον διαδικτυακό τόπο για όλους και όλες που θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια για κάποια εκδήλωση ή για να μετακινηθούν μέσα στο Λονδίνο – προτού φύγετε από το σπίτι σας. Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία εισιτηρίων για πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Λονδίνο! Οργανωμένες περιηγήσεις με ξεναγούς σε αξιοθέατα και εκδηλώσεις, όπως το μουσείο της Μαντάμ Τισό (Madame Tussaud), το Μάτι του Λονδίνου (London Eye) και η περιήγηση στο στούντιο της Warner Bros. όπου γυρίστηκε η σειρά Harry Potter, λαμπερά μιούζικαλ στο West End και εισιτήρια για ποδόσφαιρο! Ηλεκτρονικά εισιτήρια στη θυρίδα εισερχομένων email σας!

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3 εκατομμύρια εισιτήρια

    4000+ προϊόντα σε 30 πόλεις

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

    Μπορείτε να αισθάνεστε 100% ασφαλείς όταν κάνετε αγορές στον ιστότοπό μας

  • Πληρωμή σε Ευρώ

    Πληρώνετε σε Ευρώ χωρίς κρυφές χρεώσεις

Similar experiences

Similar categories

Πύργος του Λονδίνου

4.4 (678)
Από € 23.9

Ο Πύργος του Λονδίνου είναι από αυτά τα αξιοθέατα που πρέπει να επισκεφθείτε τουλάχιστον μία φορά! Κερδίστε χρόνο κάνοντας κράτηση των εισιτηρίων σας για τον Πύργο του Λονδίνου από το σπίτι και παρακάμψτε την ουρά στο εκδοτήριο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να δει όλη η οικογένεια!

Εξοικονομήστε 10% στα εισιτήρια εισόδου σας!

Αυτή τη στιγμή μπορείτε να εξοικονομήσετε 10% στα εισιτήρια εισόδου σας για τον Πύργο του Λονδίνου.

Κυριότερα σημεία

- Παρακάμψτε την ουρά στο εκδοτήριο
- Απολαύστε μια δωρεάν ξενάγηση από λογχοφόρο φρουρό-ξεναγό (Yeoman Warder)
- Λάβετε τα ηλεκτρονικά σας εισιτήρια απευθείας στο email σας
- Τα εισιτήριά σας ισχύουν για έναν μήνα
- Δείτε τα Διαμάντια του Στέμματος και τους φρουρούς Beefeaters
- Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 5 ετών μπαίνουν δωρεάν

Τι να περιμένω;

Επισκεφθείτε τον Πύργο του Λονδίνου
Το Βασιλικό Παλάτι και Φρούριο της Βασίλισσας Ελισάβετ, γνωστό και ως Πύργος του Λονδίνου, είναι ένα ιστορικό κάστρο που βρίσκεται στη βόρεια όχθη του Ποταμού Τάμεση στο κέντρο του Λονδίνου.

Ο Πύργος του Λονδίνου είναι, φυσικά, κυρίως γνωστός για τα Διαμάντια του Στέμματος και τους Beefeaters (φρουροί που είναι γνωστοί και ως Yeomen Warders), αλλά σημεία ενδιαφέροντος όπως ο Λευκός Πύργος, ο Ματωμένος Πύργος και η Πύλη των Προδοτών αξίζουν επίσης μια επίσκεψη όταν βρεθείτε στον Πύργο του Λονδίνου που ξεπερνά τα 900 χρόνια ιστορίας.  

Απολαύστε μια δωρεάν ξενάγηση από λογχοφόρο φρουρό-ξεναγό (Yeoman Warder)
Το εισιτήριό σας περιλαμβάνει μια δωρεάν ξενάγηση από Yeoman Warder για όσους έρθουν νωρίς. Οι ξεναγήσεις από Yeoman Warder γίνονται κάθε μισή ώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα προκράτησης σε αυτές και οι θέσεις εξαντλούνται γρήγορα, οπότε ελάτε νωρίς. 

Πώς λειτουργεί;

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση των εισιτηρίων μου;
Επιλέξτε την ημερομηνία που θα φτάσετε στο Λονδίνο ως ημερομηνία «σε ισχύ από» , καθώς τα εισιτήρια που αγοράζετε εδώ έχουν ισχύ για 1 μήνα από την ημερομηνία «σε ισχύ από» που θα επιλέξετε. Επιλέξτε τον αριθμό εισιτηρίων που θέλετε και πατήστε «αναζήτηση». Στη συνέχεια, επιλέξτε εισιτήρια ενηλίκων ή παιδικά εισιτήρια (5-15 ετών). Η αγορά παιδικών εισιτηρίων είναι δυνατή μόνο μαζί με την αγορά εισιτηρίων για ενήλικες.

Πώς μπορώ να λάβω τα εισιτήριά μου;
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας, θα λάβετε ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο μέσω email. Εκτυπώστε το εισιτήριό σας και φέρτε το μαζί σας στον Πύργο του Λονδίνου. 

Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια που θα σας στείλουμε θα πρέπει να τα ανταλλάξετε στον Πύργο του Λονδίνου με συμβατικά εισιτήρια εισόδου. Μην ανησυχείτε, είναι πολύ εύκολο. Απλά να θυμάστε ότι το άτομο που έκανε την κράτηση πρέπει να φέρει μαζί του ένα έγγραφο ταυτοποίησης με φωτογραφία (π.χ. διαβατήριο ή άδεια οδήγησης) για να ανταλλάξετε τα ηλεκτρονικά εισιτήρια με τα εισιτήρια εισόδου. 

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικες (16+)

Παιδιά (5-15)

Βρέφη (0-4): Δωρεάν

`Ώρες λειτουργίας

Μάρτιος-Οκτώβριος: Τρίτη-Σάββατο: 9:00 π.μ. - 5:30 μ.μ. Κυριακή-Δευτέρα: 10:00 π.μ. - 5:30 μ.μ. Τελευταία είσοδος στις 5:00 μ.μ.

Νοέμβριος-Φεβρουάριος: Τρίτη-Σάββατο: 9:00 π.μ. - 4:30 μ.μ. Κυριακή-Δευτέρα: 10:00 π.μ. - 4:30 μ.μ. Τελευταία είσοδος στις 4:00 μ.μ.

Κάντε κράτηση τώρα

Fantastic: 4.4 – 678 reviews

Free Cancellation Free Cancellation
Free cancellation up to 24 hours before booked date

Κορυφαίο σε πωλήσεις

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο κουπόνι

Εξοικονομήστε χρόνο – Μην περιμένετε στην ουρά

Τι περιλαμβάνεται;

Το εισιτήριό σας περιλαμβάνει μια δωρεάν ξενάγηση από Yeoman Warder για όσους έρθουν νωρίς.

`Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Tower of London

Address
Tower of London, Tower Hill London, EC3N 4AB

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια για την κράτησή σας; Θα απαντήσουμε πρόθυμα στις ερωτήσεις σας.