Κράτηση εισιτηρίων

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

2 σε 1: Μουσείο της Μαντάμ Τισό και Μάτι του Λονδίνου

4.6 (1316)
Από € 62.90

Επισκεφθείτε δύο από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Λονδίνου: Το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό και το Μάτι του Λονδίνου (London Eye)! Κάντε διαδικτυακή κράτηση για το συνδυαστικό πακέτο 2 σε 1 για το Λονδίνο και εξοικονομήστε έως και 20% σε σύγκριση με την αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων στην είσοδο. Επωφεληθείτε από την πλήρη ευελιξία επιλογής ή αλλαγής της ώρας και της ημερομηνίας στο Μάτι του Λονδίνου έως και 24 ώρες πριν από την επίσκεψή σας!

Αποκλειστική Προσφορά - διαθέσιμη μόνο από εμάς!
Εξοικονομήστε 30% σε σύγκριση με την τιμή στην είσοδο όταν αγοράζετε το συνδυαστικό πακέτο 2 σε 1 για το Λονδίνο με εισιτήρια για το Μάτι του Λονδίνου και το μουσείο της Μαντάμ Τισό. Επιπλέον, επιλέξτε και αλλάξτε οι ίδιοι την ημερομηνία και την ώρα για το Μάτι του Λονδίνου, έως και 24 ώρες πριν από την επίσκεψή σας, χρησιμοποιώντας την πύλη κρατήσεων μας! Ο προγραμματισμός του ταξιδιού σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερος!

Κυριότερα σημεία

- Κάντε κράτηση online και εξοικονομήστε 20% στα εισιτήρια σας
- Πλήρης ευελιξία: επιλέξτε και αλλάξτε την ημερομηνία και την ώρα
- Αποκτήστε ταχύτερη πρόσβαση στα αξιοθέατα με προκρατημένα εισιτήρια
- Δεν χρειάζεται να εκτυπώσετε τα εισιτήρια: Μπορείτε να σαρώσετε τα ηλεκτρονικά εισιτήρια από το τηλέφωνό σας
- Ανεβείτε 134 μέτρα ψηλά στον αέρα με το London Eye και δείτε το Μπιγκ Μπεν, το Αβαείο του Ουέστμινστερ και πολλά άλλα
- Διασκεδάστε με όλη την οικογένειά σας στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό

Τι να περιμένω;

Επωφεληθείτε από την πλήρη ευελιξία!
Επιλέξτε και αλλάξτε οι ίδιοι την ώρα και την ημερομηνία για το Μάτι του Λονδίνου έως και 24 ώρες πριν από την επίσκεψή σας, χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο! Ο προγραμματισμός του ταξιδιού σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερος!

Αφήστε την περιέργειά σας να εκδηλωθεί στο μουσείο της Μαντάμ Τισό
Επισκεφθείτε το παγκοσμίου φήμης μουσείο κέρινων ομοιωμάτων που ψυχαγωγεί τους επισκέπτες για περισσότερα από 200 χρόνια. Γνωρίστε τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας, βγάλτε σέλφι με διασημότητες και σταρ των σπορ και μάθετε για τη δεξιοτεχνία που υπάρχει πίσω από αυτά τα απίστευτα ομοιώματα που μοιάζουν σχεδόν ζωντανά. Η διασκέδαση είναι ατελείωτη για όλη την οικογένεια. 

Απολαύστε τη θέα από το London Eye
Το London Eye (Μάτι του Λονδίνου) μπορεί να είναι ένα σχετικά νέο αξιοθέατο που κοσμεί τον ουρανό του Λονδίνου, αλλά μέσα στη σύντομη ιστορία του έχει ήδη γίνει εμβληματικό. Δεν υπάρχει καλύτερη θέα του Λονδίνου από αυτήν που θα απολαύσετε στον τροχό παρατήρησης, καθώς φτάνετε σε υψόμετρο 134 μέτρων στον αέρα.

Πώς λειτουργεί;

Πώς παραλαμβάνω τα εισιτήρια μου;
Το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο θα αποσταλεί απευθείας στο e-mail σας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας. Τα εισιτήρια σε κινητές συσκευές γίνονται επίσης δεκτά.

Πώς λειτουργεί;

Μουσείο της Μαντάμ Τισό: Η ημερομηνία και ώρα που επιλέγετε είναι για την επίσκεψή σας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό και δεν μπορεί να αλλάξει ή να τροποποιηθεί. Πρέπει να φτάσετε στο μουσείο 15 λεπτά πριν από την ώρα που επιλέξατε και να μεταβείτε στη Θύρα 2. Σαρώστε τον γραμμωτό κώδικα στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο και ξεκινήστε την επίσκεψή σας.

London Eye: Μπορείτε να επισκεφθείτε το London Eye έως και τρεις ημέρες πριν από την επίσκεψή σας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό ή έως και 90 ημέρες αργότερα. 
Για ταχύτερη πρόσβαση, προτείνουμε να κάνετε κράτηση για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα για την επίσκεψή σας στο London Eye, χρησιμοποιώντας το portal κρατήσεων. Μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο και τις σχετικές οδηγίες για το portal κρατήσεων στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο. Πρέπει να φτάσετε 15 λεπτά πριν από την ώρα της κράτησής σας. 

Τα αξιοθέατα για τα οποία δεν έχει γίνει προκράτηση θα υπόκεινται στη διαθεσιμότητα κατά τη στιγμή της επίσκεψης και θα χρειαστεί να μεταβείτε στο ταμείο για να προγραμματίσουν την είσοδό σας την επόμενη διαθέσιμη ώρα. Η άμεση διαθεσιμότητα δεν είναι εγγυημένη.

Λάβετε υπόψη ότι ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο θα σας δώσει πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα. Σε περίπτωση που κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή στο portal κρατήσεων, οι γραμμωτοί κώδικες των ηλεκτρονικών σας εισιτηρίων θα ενημερώνονται αυτόματα, οπότε δεν απαιτούνται νέα ηλεκτρονικά εισιτήρια. Μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας έως και 10 φορές και έως και 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό.

Πρέπει να επισκεφθώ και τα δύο αξιοθέατα την ίδια ημέρα;
Όχι. Μπορείτε να επιλέξετε να επισκεφθείτε το London Eye έως και 3 ημέρες πριν από την επίσκεψή σας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό και έως και 90 ημέρες αργότερα. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το portal κρατήσεων για να προγραμματίσετε την ημερομηνία και ώρα της επίσκεψής σας στο London Eye.

Σημαντικές πληροφορίες

- Τα εισιτήριά σας για το London Eye είναι κανονικά εισιτήρια, με τα οποία μπορείτε να προσπεράσετε την ουρά για το ταμείο, αλλά όχι την ουρά για την επιβίβαση. 
- *Η προσφορά βασίζεται στις τιμές κατά την αγορά των εισιτηρίων στο ταμείο για τα μεμονωμένα αξιοθέατα κατά την ημέρα της επίσκεψής σας.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικας (16+)
Παιδί (3-15)
Βρέφος (0-2): Δωρεάν

Ώρες λειτουργίας

Μάτι του Λονδίνου: Δείτε τις ώρες λειτουργίας εδώ.

Μουσείο της Μαντάμ Τισό: Καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ.

Κράτηση

Πέμ, 8 Ιούν 2023

Αλλαγή ημερομηνίας χωρίς χρέωση Αλλαγή ημερομηνίας χωρίς χρέωση
Τώρα να αλλάξετε την ημερομηνία κράτησης δωρεάν! Απλά χρησιμοποιήστε τη φόρμα στην ενότητα Επικοινωνίας ή στείλτε μας ένα email για να μας ενημερώσετε για τη νέα ημερομηνία το αργότερο 5 ημέρες πριν από την ημερομηνία της κράτησής σας

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εάν βρείτε χαμηλότερη διαφημιζόμενη τιμή για αυτό το προϊόν εντός 48 ωρών από την ολοκλήρωση της κράτησης σας, θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά στο ακέραιο. Όταν κάνετε κράτηση σε εμάς, σας εγγυόμαστε ότι θα λάβετε τη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Bestseller

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Τι περιλαμβάνεται;

- Marvel Universe 4D Cinema
- The Champer of Horror
- The Star Wars Experience
- Μπείτε στην πύλη κρατήσεων για να επεξεργαστείτε την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψής σας στο London Eye (Μάτι του Λονδίνου)

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

2 σε 1: Μουσείο της Μαντάμ Τισό και Μάτι του Λονδίνου

Διεύθυνση
London Eye: Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, Λονδίνο Μουσείο της Μαντάμ Τισό: Marylebone Road, Λονδίνο, NW1 5LR

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.