Κράτηση εισιτηρίων

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Συνδυαστικό Πακέτο 5 σε 1 για το Λονδίνο

4.3 (236)
Από € 113.30

Αποκτήστε την καλύτερη προσφορά στην πόλη και εξοικονομήστε 25% στα εισιτήρια σας για το μουσείο της Μαντάμ Τισό, το London Eye, το ενυδρείο θαλάσσιας ζωής SEA LIFE του Λονδίνου, το Shrek's Adventure! London και το London Dungeon. Επιπλέον, θα έχετε πλήρη ευελιξία να επιλέξετε και να αλλάξετε οι ίδιοι τις ημερομηνίες και τις ώρες έως και 24 ώρες πριν από την επίσκεψή σας!

Αποκλειστική Προσφορά
Αυτό το απίστευτο πακέτο προσφοράς περιλαμβάνει πέντε από τα πλέον δημοφιλή αξιοθέατα του Λονδίνου: το Μουσείο της Μαντάμ Τισό, το London Eye, το ενυδρείο Θαλάσσιας Ζωής SEA LIFE, το Shrek's Adventure και το Μπουντρούμι του Λονδίνου με μια αποκλειστική έκπτωση της τάξης του 25%!

Κυριότερα σημεία

- Επισκεφθείτε 5 από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Λονδίνου
- Κάντε κράτηση online και εξοικονομήστε 25%
- Πλήρης ευελιξία: επιλέξτε και αλλάξτε οι ίδιοι ημερομηνίες και ώρες
- Δεν χρειάζεται να εκτυπώσετε τα εισιτήρια: απλώς σαρώστε τα εισιτήρια από την κινητή σας συσκευή και είστε έτοιμοι για τις περιπέτειές σας
- Δείτε από κοντά τα διάσημα κέρινα ομοιώματα στο μουσείο της Μαντάμ Τισό
- Απολαύστε τη συναρπαστική θέα από ψηλά στο London Eye
- «Βουτήξτε στα βαθιά» στο ενυδρείο θαλάσσιας ζωής SEA LIFE του Λονδίνου
- Ζήστε όπως ο Σρεκ στην περιήγησή σας στο Shrek's Adventure! London
- Ζήστε την τρομακτική εμπειρία που προσφέρει το London Dungeon

Τι να περιμένω;

Επωφεληθείτε από την καλύτερη προσφορά στην πόλη!
Αποκτήστε εισιτήρια για 5 αξιοθέατα στην τιμή των 2. Απολαύστε την ευελιξία επιλογής και αλλαγής ημερομηνιών και ωρών για την επίσκεψή σας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό, το ενυδρείο θαλάσσιας ζωής SEA LIFE του Λονδίνου, το London Dungeon και το Shrek's Adventure έως και 24 ώρες πριν από την επίσκεψή σας στο London Eye. 

Θαυμάστε τη θέα από το London Eye 
Στον ποταμό Τάμεση, ακριβώς απέναντι από το Μπιγκ Μπεν, δεσπόζει ένα από τα πιο εμβληματικά ορόσημα του Λονδίνου: το London Eye. Δεν υπάρχει καλύτερη θέα του Λονδίνου από αυτήν που θα δείτε εκεί, καθώς φτάνετε σε υψόμετρο 134 μέτρων στον αέρα. Δεν πρέπει να το χάσετε με τίποτα!

Δείτε από κοντά διάσημες προσωπικότητες στο μουσείο της Μαντάμ Τισό
Απολαύστε μια διαδραστική εμπειρία στο παγκοσμίου φήμης μουσείο κέρινων ομοιωμάτων. Γνωρίστε τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας, κάντε πάρτι με VIP προσωπικότητες και ανταλλάξτε χειραψίες με παγκόσμιους ηγέτες. Τα εισιτήριά σας σάς παρέχουν πρόσβαση και στην απίστευτη νέα έκθεση Stars Wars.

Εξερευνήστε τον υποθαλάσσιο κόσμο
Στο ενυδρείο θαλάσσιας ζωής SEA LIFE του Λονδίνου μπορείτε να δείτε μια από τις μεγαλύτερες συλλογές θαλάσσιων όντων στην Ευρώπη. Θα δείτε από κοντά πάνω από 500 είδη φυτών και ζώων, καθώς και πάνω από 40 είδη καρχαριών, ενώ περιπλανιέστε στις 14 θεματικές ζώνες του ενυδρείου, σε 3 ορόφους. Είναι σίγουρη διασκέδαση για όλη την οικογένεια! 

Ζήστε μια τρομακτική εμπειρία στο London Dungeon
Απολαύστε μια περιήγηση 90 λεπτών στα 1.000 πιο σκοτεινά χρόνια της ιστορίας του Λονδίνου. Περιηγηθείτε από το ένα σόου στο άλλο, παρακολουθώντας ένα καστ από επαγγελματίες ηθοποιούς, οι οποίοι αναβιώνουν τις πιο κακόφημες προσωπικότητες του παρελθόντος του Λονδίνου. Θα διασκεδάσετε, αλλά θα τρομάξετε και λίγο!

Ταξιδέψτε στη χώρα των παραμυθιών με το Shrek´s Adventure! London
Επιβιβαστείτε σε ένα μαγικό λεωφορείο 4 διαστάσεων της DreamWorks και δείτε ζωντανά δέκα θεματικά σόου εμπνευσμένα από τα παραμύθια, με οδηγό τον Γάιδαρο. Μπορείτε να επισκεφθείτε τον βάλτο του Σρεκ, να μάθετε το μέλλον σας στην κρυστάλλινη σφαίρα, να χαθείτε στον Λαβύρινθο με τους Καθρέφτες και να ανακαλύψετε το τέρας μέσα σας! Καταστροφή, χάος και ατελείωτη διασκέδαση είναι τα συνώνυμα αυτής της εμπειρίας.

Το Shrek's Adventure! London βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα στο London Eye, το London Dungeon και το ενυδρείο θαλάσσιας ζωής SEA LIFE του Λονδίνου ούτως ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε μια μέρα γεμάτη περιπέτεια! 

Πώς λειτουργεί;

Πώς παραλαμβάνω τα εισιτήριά μου;
Το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο θα αποσταλεί απευθείας στο email σας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας. Τα εισιτήρια σε κινητές συσκευές γίνονται επίσης δεκτά.  

Πώς λειτουργεί;

London Eye: Η ώρα που επιλέγετε κατά την κράτηση είναι για το εισιτήριό σας για το London Eye και δεν μπορεί να αλλάξει. Πρέπει να φτάσετε 15 λεπτά πριν από την ώρα της κράτησής σας και να περάσετε από την είσοδο του Standard Experience.

Μουσείο της Μαντάμ Τισό, London Dungeon, ενυδρείο θαλάσσιας ζωής SEA LIFE του Λονδίνου και Shrek´s Adventure!: Μπορείτε να επισκεφθείτε αυτά τα αξιοθέατα έως και 3 ημέρες πριν από την επίσκεψή σας στο London Eye και έως και 90 ημέρες αργότερα. Για ταχύτερη πρόσβαση, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το portal κρατήσεων για να κάνετε κράτηση για συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες για αυτά τα αξιοθέατα. Πρέπει να φτάσετε 15 λεπτά πριν από την ώρα της κράτησής σας. Μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο για το portal και τις σχετικές οδηγίες στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο.

Αν δεν θέλετε να κάνετε κράτηση για μια ημερομηνία και ώρα στο portal κρατήσεων, απλώς μεταβείτε στο ταμείο του κάθε αξιοθέατου για να προγραμματίσουν την είσοδό σας για την επόμενη διαθέσιμη ώρα. Η άμεση διαθεσιμότητα δεν είναι εγγυημένη.

Λάβετε υπόψη ότι ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο θα σας δώσει πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα. Οι γραμμωτοί κώδικες στα ηλεκτρονικά σας εισιτήρια ενημερώνονται αυτόματα με τυχόν αλλαγές που κάνετε μέσω του portal κρατήσεων, οπότε δεν θα χρειαστεί ποτέ να παραλάβετε νέα εισιτήρια. Μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας έως και 10 φορές και έως και 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στο London Eye.

Τα αξιοθέατα για τα οποία δεν έχει γίνει προκράτηση μέσω του portal κρατήσεων θα υπόκεινται στη διαθεσιμότητα κατά τη στιγμή της επίσκεψης και θα χρειαστεί να επισκεφθείτε το ταμείο για να προγραμματίσουν την είσοδό σας την επόμενη διαθέσιμη ώρα. Η άμεση διαθεσιμότητα δεν είναι εγγυημένη. 

Μετά την ολοκλήρωση της κράτησης των επισκέψεών σας μέσω του portal κρατήσεων, οι οδηγίες είναι ως εξής:

London Eye: Προσέλθετε στο σημείο επιβίβασης του Standard Experience κατά την επιβεβαιωμένη ημερομηνία και ώρα. Λάβετε υπόψη ότι το εισιτήριό σας είναι κανονικό εισιτήριο, και όχι εισιτήριο γρήγορης πρόσβασης.

Μουσείο της Μαντάμ Τισό: Πρέπει να φτάσετε κατά την επιβεβαιωμένη ημερομηνία και ώρα. Χρησιμοποιήστε τη Θύρα 2 και σαρώστε τον γραμμωτό κώδικα του ηλεκτρονικού σας εισιτηρίου για να ξεκινήσετε την επίσκεψή σας.

London Dungeon: Πρέπει να φτάσετε στην ώρα για την οποία έχετε κάνει κράτηση μέσω του portal κρατήσεων. Θα μπορείτε να συμμετάσχετε στην επόμενη περιήγηση.

Ενυδρείο θαλάσσιας ζωής SEA LIFE του Λονδίνου: Μεταβείτε στη θύρα καθορισμένης ώρας εισόδου, στην ώρα για την οποία έχετε κάνει κράτηση μέσω του portal κρατήσεων.

Shrek's Adventure!: Πρέπει να φτάσετε στην ώρα για την οποία έχετε κάνει κράτηση μέσω του portal κρατήσεων. Θα μπορείτε να συμμετάσχετε στην επόμενη περιήγηση.

Πρέπει να επισκεφθώ όλα τα αξιοθέατα την ίδια ημέρα;

Όχι, μπορείτε να επιλέξετε να επισκεφθείτε το μουσείο της Μαντάμ Τισό, το London Dungeon, το ενυδρείο θαλάσσιας ζωής SEA LIFE του Λονδίνου και το Shrek's Adventure έως και 3 ημέρες πριν από την επίσκεψή σας στο London Eye και έως και 90 ημέρες αργότερα. Προτείνουμε να κάνετε κράτηση των ημερομηνιών και των ωρών για αυτές τις επισκέψεις μέσω του portal κρατήσεων. Μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο για το portal και τις σχετικές οδηγίες στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο.

Σημαντικές πληροφορίες

- Τα εισιτήριά σας για το London Eye είναι κανονικά εισιτήρια τα οποία σας δίνουν τη δυνατότητα να προσπεράσετε την ουρά στο ταμείο, αλλά όχι την ουρά για την επιβίβαση.
- *Η προσφορά βασίζεται στις τιμές που θα πληρώνατε στην είσοδο κατά την ημέρα της επίσκεψης.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικας (16+)
Παιδί (5-15)

\n

Τα παιδιά κάτω των 16 πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα που καταβάλει αντίτιμο (18+)

Ώρες λειτουργίας

Καθημερινά από τις 10:00/11:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ. Η τελευταία είσοδος είναι από τις 5:00 έως τις 5:30 μ.μ.

Κράτηση

Κυρ, 26 Μαρ 2023

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εάν βρείτε χαμηλότερη διαφημιζόμενη τιμή για αυτό το προϊόν εντός 48 ωρών από την ολοκλήρωση της κράτησης σας, θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά στο ακέραιο. Όταν κάνετε κράτηση σε εμάς, σας εγγυόμαστε ότι θα λάβετε τη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Κορυφαίο σε πωλήσεις

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Εξοικονομήστε χρόνο: Παρακάμψτε την ουρά

Τι περιλαμβάνεται;

- Αποκτήστε πρόσβαση στο portal κρατήσεων για να επεξεργαστείτε τις ημερομηνίες και ώρες των επισκέψεών σας

Madame Tussauds:
+ Marvel Universe 4D Cinema
+ The Champer of Horror
+ The Star Wars Experience

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

5-in-1 London Combo

Διεύθυνση
Marylebone Road, London, NW1 5LR

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.