Αναζήτηση εισιτηρίων

Γιατί να ψωνίσετε με εμάς;

Εισιτήρια για αξιοθέατα, εκδηλώσεις και μετακινήσεις στο Λονδίνο

Καλώς ήλθατε στον ιστότοπο www.eisitiriagialondino.gr, τον διαδικτυακό τόπο για όλους και όλες που θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια για κάποια εκδήλωση ή για να μετακινηθούν μέσα στο Λονδίνο – προτού φύγετε από το σπίτι σας. Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία εισιτηρίων για πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Λονδίνο! Οργανωμένες περιηγήσεις με ξεναγούς σε αξιοθέατα και εκδηλώσεις, όπως το μουσείο της Μαντάμ Τισό (Madame Tussaud), το Μάτι του Λονδίνου (London Eye) και η περιήγηση στο στούντιο της Warner Bros. όπου γυρίστηκε η σειρά Harry Potter, λαμπερά μιούζικαλ στο West End και εισιτήρια για ποδόσφαιρο! Ηλεκτρονικά εισιτήρια στη θυρίδα εισερχομένων email σας!

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3 εκατομμύρια εισιτήρια

    4000+ προϊόντα σε 30 πόλεις

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

    Μπορείτε να αισθάνεστε 100% ασφαλείς όταν κάνετε αγορές στον ιστότοπό μας

  • Πληρωμή σε Ευρώ

    Πληρώνετε σε Ευρώ χωρίς κρυφές χρεώσεις

Similar experiences

Similar categories

Stonehenge and Bath

4.2 (6)
Από € 85.3
Δείτε Stonehenge και Bath σε αυτό το κλασικό ολοήμερη εκδρομή που σας δίνει αρκετό χρόνο για να εξερευνήσετε μόνοι σας. Αντιμετωπίσετε αυτό το καταπληκτικό χώρο του ξενοδοχείου και την όμορφη πόλη σε ένα χαλαρό ρυθμό. Αγοράστε εισιτήρια για Stonehenge και Bath εδώ!

Αυτή η ολοήμερη εκδρομή στο Stonehenge και Bath είναι ένας συνδυασμός του Stonehenge το πρωί και μια επίσκεψη στην πόλη του Bath το απόγευμα.

Η πρώτη στάση είναι στο μυστήριο Stonehenge, όπου μπορείτε να παρακάμψετε τις ουρές με fast track εισιτήρια σας και να πάρετε για να εξερευνήσετε αυτό το καταπληκτικό site. Έχει γίνει ένας τόπος λατρείας, ένα χάλκινο νεκροταφείο, και ένα αστρονομικό ρολόι και χρονολογείται από σχεδόν 5.000 χρόνια! Επόμενη στάση είναι Bath, όπου θα έχετε ένα ολόκληρο απόγευμα για να ανακαλύψετε σημαντικά αξιοθέατα του Bath. Η περιοδεία είναι με τα πόδια, θα δείτε Pulteney Bridge, το τσίρκο, και το Royal Crescent, και θα μάθετε τι έκανε μπάνιο η παγκόσμια έλξη που είναι σήμερα. Θα δείτε την εκπληκτική αρχιτεκτονική, βιώνουν μεγάλες αγορές, και να ανακαλύψετε εικονική αξιοθέατα. Θα υπάρξει αρκετός χρόνος για να εξερευνήσετε το Bath Abbey, και Κέντρο Επισκεπτών Jane Austen ή το Ρωμαϊκά Λουτρά

Σημαντικές πληροφορίες:
- Η περιοδεία είναι στα αγγλικά.
- Διάρκεια: 10 ώρες
- Τα εισιτήρια θα πρέπει να σταλεί στο δικό σας e-mail αμέσως μετά την έχετε ολοκληρώσει την κράτησή σας και η πληρωμή σας έχει εγκριθεί.
- Το εισιτήριο ισχύει για την ημερομηνία που θα κάνετε.
- Καθημερινή αναχώρηση στις 8.45πμ - τιμές παιδιών ισχύουν για παιδιά ηλικίας 3-16 ετών.
- Stonehenge και Bath ξενάγηση τελειώνει στο σιδηροδρομικό σταθμό Victoria.

`Ώρες λειτουργίας

Απρίλιος-Οκτώβριος: Καθημερινά στις. 8:45 Νοέμβριος-Μάρτιος: Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 08:45

Fantastic: 4.2 – 6 reviews

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο κουπόνι

Duration: 11 hours

`Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Stonehenge and Bath

Address
164 Buckingham Palace Road London SW1W 9TP

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια για την κράτησή σας; Θα απαντήσουμε πρόθυμα στις ερωτήσεις σας.