Κράτηση εισιτηρίων

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Windsor Castle, Stonehenge and Oxford

4.5 (10)
Από € 79.20
Δείτε Windsor Castle, Stonehenge, και της Οξφόρδης και να περάσουν μια ολόκληρη μέρα την εξερεύνηση αυτών των συναρπαστικά αξιοθέατα. Ελάτε μαζί μας σε αυτή τη μεγάλη περιοδεία όπου θα δείτε μερικά από τα πιο καταπληκτικά μέρη της Αγγλίας. Αγοράστε εισιτήρια για Windsor Castle, Stonehenge, και της Οξφόρδης εδώ!

Αυτή η ολοήμερη εκδρομή ξεκινά με μια επίσκεψη στο Windsor Castle, το οποίο ήταν το σπίτι της βασιλικής οικογένειας εδώ και 900 χρόνια, και εξακολουθεί να είναι μια επίσημη κατοικία της Βασίλισσας. Θα πάρετε για να επισκεφθείτε τα θαυμάσια κράτος Apartments * και θα έχουν το χρόνο να διερευνήσει τους λόγους κάστρο και το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε το μυστηριώδες Stonehenge και να εξερευνήσετε αυτό το καταπληκτικό site. Έχει γίνει ένας τόπος λατρείας, ένα νεκροταφείο του Χαλκού, και ένα αστρονομικό ρολόι και χρονολογείται από σχεδόν 5.000 χρόνια. Ολοκληρώστε την περιοδεία με την επίσκεψη πιο διάσημο πανεπιστήμιο του κόσμου στην όμορφη πόλη της Οξφόρδης. Το πανεπιστήμιο χρονολογείται από τον 13ο αιώνα και πολλοί διάσημοι άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει το σχολείο συμπεριλαμβανομένου του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον και ο JRR Tolkien. Θα πάρετε μια περιήγηση με τα πόδια για να δείτε Christ Church College, The Bodleian Library, και το Sheldonian Θέατρο. * Προβολή στο Windsor Castle περιορίζεται σε Κυριακές. Σε σπάνιες περιπτώσεις, οι κρατικές Apartments μπορεί να κλείσει.

Σημαντικές πληροφορίες:
- Η περιοδεία είναι στα αγγλικά.
- Διάρκεια: 10 ώρες
- Τα εισιτήρια θα πρέπει να σταλεί στο δικό σας e-mail αμέσως μετά την έχετε ολοκληρώσει την κράτησή σας και η πληρωμή σας έχει εγκριθεί.
- Το εισιτήριο ισχύει για την ημερομηνία που θα επιλέξετε
- Καθημερινή αναχώρηση στις 8:45 π.μ.
- Οι τιμές των παιδιών ισχύουν για παιδιά ηλικίας 3-16 ετών. - Windsor Castle, Stonehenge, και της Οξφόρδης καταλήγει στο σιδηροδρομικό σταθμό Victoria.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Adult 17+
Child 3-16
Infant 0-2 (free)

Ώρες λειτουργίας

Καθημερινή αναχώρηση στις 08.00 π.μ.

Κράτηση

Κυρ, 19 Μάι 2024

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Ζωντανή ξενάγηση

Διάρκεια: 10 Ώρες

Ώρες αναχώρησης

Οδηγίες

Windsor Castle, Stonehenge and Oxford

Διεύθυνση
16472 Buckingham Palace Rd Belgravia, London SW1W 9TP

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.