Κράτηση εισιτηρίων

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε Ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Αββαείο του Γουέστμινστερ

4.5 (71)
Από € 24.60

Το Αββαείο του Γουέστμινστερ είναι μια από τις πλέον ιστορικές και μεγαλοπρεπείς εκκλησίες στον κόσμο, με παρουσία χιλιάδων ετών. Η επίσκεψη στο Αββαείο αποτελεί ένα άκρως ενδιαφέρον μέρος κάθε ταξιδιού στο Λονδίνο, οπότε αγοράστε τα εισιτήρια σας για αυτήν την παγκοσμίως γνωστή εκκλησία, πριν φύγετε από την πατρίδα σας.

Κυριότερα σημεία

- Άμεση πρόσβαση μέσω της βόρειας πύλης στο Αββαείο του Γουέστμινστερ
- Θαυμάστε την απίστευτη αρχιτεκτονική
- Δείτε τον θρόνο της στέψης
- Μάθετε περισσότερα για την εκκλησία με το δωρεάν σύστημα ηχητικής ξενάγησης 

Τι να περιμένω;

Εξερευνήστε το Αββαείοτου Γουέστμινστερ
Το Αββαείο του Γουέστμινστερ δεν είναι απλώς ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα που κατασκευάστηκε από τον 13ο έως τον 16ο αιώνα, αλλά ανήκει και στα μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Η υπέροχη εκκλησία παρουσιάζει μια μοναδική οπτική της βρετανικής ιστορίας. 

Μεταξύ των άλλων θησαυρών, θα βρείτε το ιερό του Αγίου Εδουάρδου του Ομολογητή, τους τάφους των βασιλιάδων και των βασιλισσών και αμέτρητα μνημεία για διάσημες μορφές όπως η Τζέιν Όστεν, ο Τσαρλς Ντίκενς, ο Ράντγιαρντ Κίπλινγ, ο Λόρενς Ολιβιέ, ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ, ο Ισαάκ Νιούτον και ο Δαρβίνος. 

Το Αββαείο αποτελεί τον χώρο όπου λαμβάνει χώρα η στέψη του βασιλέα από το 1066, καθώς και πολλές άλλες βασιλικές περιστάσεις, συμπεριλαμβανομένων δεκαέξι βασιλικών γάμων. Σήμερα εξακολουθεί να είναι μια εκκλησία αφιερωμένη στη λατρεία και στον εορτασμό μεγάλων γεγονότων της ζωής του έθνους.

Μάθετε για τη συναρπαστική ιστορία της εκκλησίας με ένα δωρεάν σύστημα ηχητικής ξενάγησης(διαθέσιμο σε 12 γλώσσες), με την περιήγηση να διαρκεί περίπου 60 λεπτά. 

Πώς λειτουργεί;

Πώς μπορώ να πάρω τα εισιτήρια μου;
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο θα σταλεί απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που καταχωρίσατε κατά την κράτηση. Απλά το εκτυπώστε και προσκομίστε το στην περιήγηση. 

Για πόσον καιρό ισχύει το εισιτήριο μου;
Κατά την παραγγελία των εισιτηρίων σας, επιλέξτε την ημερομηνία που φτάνετε για πρώτη φορά στο Λονδίνο ως ημερομηνία «έγκυρο από». Τα εισιτήρια σας ισχύουν για 1 μήνα από την ημερομηνία «Έγκυρο Από» που επιλέγετε.

Σημαντικές πληροφορίες

- Παρακαλείστε να γνωρίζετε ότι το Αββαείο του Γουέστμινστερ είναι ένας ενεργός τόπος λατρείας και επομένως είναι ενίοτε κλειστός για ειδικές υπηρεσίες και εκδηλώσεις. Οι ώρες ανοίγματος μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Σας συμβουλεύουμε να ελέγξετε τις ώρες λειτουργίας πριν από την επίσκεψη σας.
- Το Αββαείο του Γουέστμινστερ  είναι κλειστό για τους τουρίστες τις Κυριακές. Τις Κυριακές και τις θρησκευτικές αργίες, όπως το Πάσχα και τα Χριστούγεννα, το Αββαείο είναι ανοιχτό μόνο για τους πιστούς. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και μπορούν να παρακολουθήσουν τη λειτουργία δωρεάν.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Υπάρχουν παιδικά εισιτήρια;
Ναι, υπάρχουν εισιτήρια για παιδιά ηλικίας 6-16 ετών. Τα παιδιά κάτω των 6 ετών δεν πληρώνουν όταν συνοδεύονται από έναν ενήλικα που διαθέτει εισιτήριο.   

Ώρες λειτουργίας

May-August:
Monday-Friday: 9:30 A.M. - 3:30 P.M.
Saturday: 9:00 A.M. - 3:00 P.M.

September-April:
Monday-Friday: 9:30 A.M. - 3:30 P.M.
Saturday: 9:00 A.M. - 1:00 P.M.

Κορυφαίο σε πωλήσεις

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Audio guide

Τι περιλαμβάνεται;

- Entrance ticket to Westminster Abbey.
- Multi-media guide.

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Αββαείο του Γουέστμινστερ

Διεύθυνση
20 Deans Yard, Westminster Λονδίνο SW1P 3PA

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.