Κράτηση εισιτηρίων

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

3 σε 1: το μουσείο της Μαντάμ Τισό, το London Dungeon και το ενυδρείο SEA LIFE!

4.4 (54)
Από € 75.50

Επισκεφθείτε τρία από τα πιο κουλ αξιοθέατα του Λονδίνου για οικογένειες: το μουσείο της Μαντάμ Τισό, το London Dungeon και το ενυδρείο θαλάσσιας ζωής SEA LIFE του Λονδίνου! Εάν αγοράσετε το συνδυαστικό σας πακέτο 3 σε 1 για το Λονδίνο εξοικονομείτε 20% σε σύγκριση με την αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων στην είσοδο. Επιπλέον, θα έχετε πλήρη ευελιξία να επιλέξετε και να αλλάξετε την ημερομηνία και ώρα της επίσκεψής σας έως και 24 ώρες νωρίτερα. Αφήστε την περιέργειά σας να εκδηλωθεί ανακαλύπτοντας τα κέρινα ομοιώματα των αγαπημένων σας προσωπικοτήτων, εκατοντάδες είδη θαλάσσιας ζωής και το σκοτεινό παρελθόν του Λονδίνου.

Κάντε κράτηση online και εξοικονομήστε 20% στα εισιτήριά σας. Επωφεληθείτε από την πλήρη ευελιξία αλλαγής των ημερομηνιών και ωρών της επίσκεψής σας, χρησιμοποιώντας το portal κρατήσεών μας. Ο προγραμματισμός του ταξιδιού σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερος!

Κυριότερα σημεία

- Επισκεφθείτε τρία από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Λονδίνου
- Κάντε κράτηση online και εξοικονομήστε 20% στα εισιτήριά σας
- Πλήρης ευελιξία: επιλέξτε και αλλάξτε οι ίδιοι την ημερομηνία και ώρα
- Διασκεδάστε και ανατριχιάστε στο London Dungeon
- «Βουτήξτε στα βαθιά» της ζωής του ωκεανού στο ενυδρείο θαλάσσιας ζωής SEA LIFE του Λονδίνου
- «Συναναστραφείτε» τα διάσημα κέρινα ομοιώματα στο μουσείο της Μαντάμ Τισό

Τι να περιμένω;

Αποκλειστική Προσφορά: Αγοράστε το συνδυαστικό πακέτο 3 σε 1 και εξοικονομήστε 20%
Αγοράζοντας το συνδυαστικό πακέτο 3 σε 1 για το Λονδίνο, για το London Dungeon, το ενυδρείο θαλάσσιας ζωής SEA LIFE του Λονδίνου και το μουσείο της Μαντάμ Τισό, εξοικονομείτε 20% σε σύγκριση με την τιμή στην είσοδο.*

Επωφεληθείτε από την πλήρη ευελιξία: Ο προγραμματισμός του ταξιδιού σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερος
Προγραμματίστε με ευκολία χάρη στην ευελιξία αλλαγής ημερομηνιών και ωρών που σας προσφέρουμε. Επιλέξτε και αλλάξτε τις ημερομηνίες και ώρες των επισκέψεών σας στο London Dungeon και το ενυδρείο θαλάσσιας ζωής SEA Life του Λονδίνου – έως και 24 ώρες πριν από την επίσκεψή σας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό!

Δείτε από κοντά τα κέρινα ομοιώματα στο μουσείο της Μαντάμ Τισό του Λονδίνου
Εξερευνήστε το παγκοσμίου φήμης μουσείο κέρινων ομοιωμάτων και γνωρίστε τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας, κάντε πάρτι με VIP προσωπικότητες ή δοκιμάστε τη νέα εμπειρία Sherlock Holmes Experience. Τα εισιτήριά σας σάς παρέχουν πρόσβαση και στην απίστευτη έκθεση Stars Wars. Τα εκθέματα του μουσείου αλλάζουν συνεχώς, έτσι ώστε να μην έχετε ποτέ την αίσθηση ότι έχετε επισκεφθεί το ίδιο μουσείο της Μαντάμ Τισό δύο φορές. Είναι σίγουρη διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

Ζήστε μια τρομακτική εμπειρία στο London Dungeon 
Απολαύστε μια περιήγηση 90 λεπτών στα 1.000 πιο σκοτεινά χρόνια της ιστορίας του Λονδίνου. Ένα καστ από επαγγελματίες ηθοποιούς αναβιώνουν τις πιο κακόφημες προσωπικότητες του παρελθόντος του Λονδίνου.

«Βουτήξτε στα βαθιά» της ζωής των ωκεανών στο ενυδρείο θαλάσσιας ζωής SEA LIFE του Λονδίνου
Το ενυδρείο θαλάσσιας ζωής SEA LIFE του Λονδίνου έχει μία από τις μεγαλύτερες συλλογές θαλάσσιας ζωής στην Ευρώπη. Μπορείτε να παρατηρήσετε πάνω από 500 είδη φυτών και ζώων, και πάνω από 40 είδη καρχαριών. Είναι μια διασκεδαστική, αλλά και εκπαιδευτική εμπειρία για όλη την οικογένεια.

Πώς λειτουργεί;

Πώς παραλαμβάνω τα εισιτήριά μου;
Το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο θα αποσταλεί απευθείας στο e-mail σας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας. Τα εισιτήρια σε κινητές συσκευές γίνονται επίσης δεκτά.

Πώς λειτουργεί;

Μουσείο της Μαντάμ Τισό: Η ημερομηνία και ώρα που επιλέγετε είναι για την επίσκεψή σας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό και δεν μπορεί να αλλάξει. Πρέπει να φτάσετε 15 λεπτά πριν από την επιβεβαιωμένη ώρα και να σαρώσετε τον γραμμωτό κώδικα του εισιτηρίου σας στη Θύρα 2 για να ξεκινήσετε την επίσκεψή σας.

London Dungeon και ενυδρείο θαλάσσιας ζωής SEA LIFE του Λονδίνου: Μπορείτε να επισκεφθείτε αυτά τα αξιοθέατα έως και 3 ημέρες πριν από την επίσκεψή σας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό και έως και 90 ημέρες αργότερα.
Για ταχύτερη πρόσβαση, προτείνουμε να κάνετε κράτηση για συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες για αυτά τα αξιοθέατα μέσω του portal κρατήσεων. Πρέπει να φτάσετε 15 λεπτά πριν από την ώρα της κράτησής σας. Μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο για το portal κρατήσεων και τις σχετικές οδηγίες στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο.

Αν δεν θέλετε να κάνετε κράτηση για μια ημερομηνία και ώρα στο portal κρατήσεων, απλώς μεταβείτε στο ταμείο του αξιοθέατου για να προγραμματίσουν την είσοδό σας για την επόμενη διαθέσιμη ώρα. Η άμεση διαθεσιμότητα δεν είναι εγγυημένη. 

Λάβετε υπόψη ότι ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο θα σας δώσει πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα. Οι γραμμωτοί κώδικες στα ηλεκτρονικά σας εισιτήρια ενημερώνονται αυτόματα με τυχόν αλλαγές που κάνετε μέσω του portal κρατήσεων, οπότε δεν θα χρειαστεί ποτέ να παραλάβετε νέα εισιτήρια. Μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας έως και 10 φορές και έως και 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό. 

Πρέπει να επισκεφθώ όλα τα αξιοθέατα την ίδια ημέρα;
Όχι. Μπορείτε να επισκεφθείτε το London Dungeon και το ενυδρείο θαλάσσιας ζωής SEA LIFE του Λονδίνου έως και 3 ημέρες πριν από την επίσκεψή σας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό και έως και 90 ημέρες αργότερα. Προτείνουμε να κάνετε κράτηση των ημερομηνιών και των ωρών για τις επισκέψεις σας μέσω του portal κρατήσεων. Μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο και τις σχετικές οδηγίες στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο.

Σημαντικές πληροφορίες

*Η προσφορά βασίζεται στις τιμές στην είσοδο την ημέρα της επίσκεψης.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικας (16+)
Παιδί (5-15)

Τα παιδιά κάτω των 16 πρέπει να συνοδεύονται από έναν ενήλικα (18+)

Ώρες λειτουργίας

London Dungeon: Καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. ή τις 7:00 μ.μ.

Μουσείο της Μαντάμ Τισό: Καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ.

Ενυδρείο θαλάσσιας ζωής SEA LIFE του Λονδίνου:  Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 π.μ.-5:00 π.μ., Σάββατο και Κυριακή 10:00 π.μ.-6:00 π.μ. Η τελευταία ώρα εισόδου είναι 1 ώρα πριν από την ώρα κλεισίματος.

Κράτηση

Πέμ, 8 Ιούν 2023

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εάν βρείτε χαμηλότερη διαφημιζόμενη τιμή για αυτό το προϊόν εντός 48 ωρών από την ολοκλήρωση της κράτησης σας, θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά στο ακέραιο. Όταν κάνετε κράτηση σε εμάς, σας εγγυόμαστε ότι θα λάβετε τη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Bestseller

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Εξοικονομήστε χρόνο: Παρακάμψτε την ουρά

Τι περιλαμβάνεται;

- Πρόσβαση στο portal κρατήσεων για επεξεργασία των ημερομηνιών και ωρών των επισκέψεών σας

Madame Tussauds:
+ Marvel Universe 4D Cinema
+ The Champer of Horror
+ The Star Wars Experience

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

3 σε 1: το μουσείο της Μαντάμ Τισό, το London Dungeon και το ενυδρείο SEA LIFE!

Διεύθυνση
The London Dungeon, County Hall, Westminster Bridge Road, London

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.