Κράτηση εισιτηρίων

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Συνδυαστικό πακέτο 3 σε 1: Μαντάμ Τισό, London Eye και London Dungeon

4.5 (190)
Από € 75.50

Γιατί να πληρώσετε την πλήρη τιμή όταν μπορείτε να πληρώσετε λιγότερα και να διασκεδάσει ολόκληρη η οικογένεια; Επιλέξτε το εκπληκτικό συνδυαστικό πακέτο 3 σε 1 και αποκτήστε εισιτήρια για το μουσείο της Μαντάμ Τισό, το London Eye και το London Dungeon με έκπτωση 20%. Ο προγραμματισμός ενός οικογενειακού ταξιδιού στο Λονδίνο δεν ήταν ποτέ ευκολότερος, καθώς αυτά τα πλήρως ευέλικτα εισιτήρια σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε και να αλλάξετε την ημερομηνία και την ώρα εισόδου έως και 24 ώρες πριν την επίσκεψη σας!

Κάντε κράτηση online και εξοικονομήστε 20% στα εισιτήρια σας. Απολαύστε πλήρη ευελιξία στην αλλαγή των ημερομηνιών και ωρών έως και 24 ώρες πριν από την επίσκεψή σας, χρησιμοποιώντας το portal κρατήσεων. Ο προγραμματισμός του ταξιδιού σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερος!

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής
Εάν βρείτε χαμηλότερη διαφημιζόμενη τιμή για αυτό το προϊόν 48 ώρες αφού κάνετε την κράτηση σας, θα σας επιστρέψουμε το σύνολο της διαφοράς.

Κυριότερα σημεία

- Απολαύστε 3 από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Λονδίνου
- Μπείτε ταχύτερα χάρη στα προκρατημένα εισιτήρια
- Πλήρης ευελιξία ώστε να επιλέξετε και να αλλάξετε την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψης σας
- Δεν απαιτείται εκτύπωση: Σαρώστε το εισιτήριο από το κινητό και αποκτήστε άμεση είσοδο
- Μαγευτείτε με τα κέρινα ομοιώματα στο μουσείο της Μαντάμ Τισό
- Θαυμάστε τη θέα από ψηλά στο London Eye
- Ανακαλύψτε τα πιο τρομακτικά στοιχεία της λονδρέζικης ιστορίας στο London Dungeon

Τι να περιμένω;

Πληρώστε λιγότερα και αποκτήστε περισσότερη διασκέδαση για όλη την οικογένεια!
Αυτά τα συνδυαστικά πακέτα 3 σε 1 περιλαμβάνουν τρία από τα κορυφαία αξιοθέατα του Λονδίνου: Το μουσείο της Μαντάμ Τισό, το London Eye και το London Dungeon. 

Επωφεληθείτε από την πλήρη ευελιξία: ο προγραμματισμός του ταξιδιού δεν ήταν ποτέ ευκολότερος! 
Επιλέξτε και αλλάξτε τις ημερομηνίες και τις ώρες των επισκέψεων σας στο London Eye και το London Dungeon έως και 24 ώρες πριν από την επίσκεψή σας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό.

Εξερευνήστε το μουσείο της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο  
Σε αυτό το παγκοσμίου φήμης μουσείο κέρινων ομοιωμάτων θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας, ανεξαρτήτως ηλικίας. Γνωρίστε τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας, πρωταγωνιστήστε σε καθηλωτικές εμπειρίες όπως το Star Wars, κάντε πάρτι με VIP προσωπικότητες όπως οι Kim και Kanye και ανταλλάξτε χειραψίες με παγκόσμιους ηγέτες.

Θαυμάστε τη θέα από το London Eye  
Στον ποταμό Τάμεση, ακριβώς απέναντι από το Μπιγκ Μπεν, δεσπόζει ένα από τα πιο εμβληματικά ορόσημα του Λονδίνου: το Μάτι του Λονδίνου. Απολαύστε τη σαγηνευτική θέα καθώς φτάνετε σε υψόμετρο 134 μέτρων. Πρόκειται για ένα από τα πλέον αγαπημένα αξιοθέατα στο Λονδίνο, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικες!

Ζήστε την άσχημη πλευρά της ιστορίας του Λονδίνου στο London Dungeon
Απολαύστε μια περιήγηση 90 λεπτών στα 1.000 πιο σκοτεινά χρόνια της ιστορίας του Λονδίνου. Οι επαγγελματίες ηθοποιοί και τα πανοραμικά σκηνικά θα σας προσφέρουν την ευκαιρία να ακούσετε, να μυρίσετε και να νιώσετε την ιστορία του Λονδίνου. Τόσο εσείς όσο και η οικογένεια σας, μπορείτε να απολαύσετε δύο συναρπαστικές υπόγειες διαδρομές.

Πώς λειτουργεί;

Πώς παραλαμβάνω τα εισιτήρια μου;
Το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο θα αποσταλεί απευθείας στο e-mail σας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας. Τα εισιτήρια σε κινητές συσκευές γίνονται επίσης δεκτά. 

Πώς λειτουργεί;

Μουσείο της Μαντάμ Τισό: Η ημερομηνία και ώρα που επιλέγετε είναι για την επίσκεψή σας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό και δεν μπορεί να αλλάξει.  Πρέπει να φτάσετε 15 λεπτά νωρίτερα από την επιβεβαιωμένη ημερομηνία και ώρα. Μεταβείτε στη Θύρα 2 και σαρώστε τον γραμμωτό κώδικα του ηλεκτρονικού σας εισιτηρίου για να ξεκινήσετε την επίσκεψη σας.

London Eye & London Dungeon: Μπορείτε να επισκεφθείτε αυτά τα αξιοθέατα έως και 3 ημέρες πριν από την επίσκεψή σας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό και έως και 90 ημέρες αργότερα.
Για ταχύτερη πρόσβαση, προτείνουμε να κάνετε κράτηση για συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες στο portal κρατήσεων. Πρέπει να φτάσετε 15 λεπτά πριν από την ώρα της κράτησης σας. Μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο και τις σχετικές οδηγίες στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο. 

Αν δεν θέλετε να κάνετε κράτηση για μια ημερομηνία και ώρα στο portal κρατήσεων, απλώς μεταβείτε στο ταμείο του αξιοθέατου για να προγραμματίσουν την είσοδό σας για την επόμενη διαθέσιμη ώρα. Η άμεση διαθεσιμότητα δεν είναι εγγυημένη.

Λάβετε υπόψη ότι ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο θα σας δώσει πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα. Οι γραμμωτοί κώδικες στα ηλεκτρονικά εισιτήρια ενημερώνονται αυτόματα με τυχόν αλλαγές που κάνετε μέσω του portal κρατήσεων, οπότε δεν θα χρειαστεί ποτέ να παραλάβετε νέα ηλεκτρονικά εισιτήρια. Μπορείτε να αλλάξετε την κράτηση σας έως και 10 φορές και έως και 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη επίσκεψή  στο μουσείο της Μαντάμ Τισό. 

Πρέπει να επισκεφθώ όλα τα αξιοθέατα την ίδια ημέρα;
Όχι, μπορείτε να επιλέξετε να επισκεφθείτε το London Eye και το London Dungeon έως και 3 ημέρες πριν την επίσκεψή σας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό και έως και 90 ημέρες μετά. Προτείνουμε να κάνετε κράτηση των ημερομηνιών και των ωρών για τις επισκέψεις σας χρησιμοποιώντας το portal κρατήσεων. Μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο για το portal και τις σχετικές οδηγίες στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο.

Σημαντικές πληροφορίες

- Τα εισιτήρια σας για το London Eye είναι κανονικά εισιτήρια τα οποία σας δίνουν τη δυνατότητα να προσπεράσετε την ουρά στο ταμείο, αλλά όχι την ουρά για την επιβίβαση.
- *Η έκπτωση αναφέρεται στην τιμή που θα πληρώνατε στα εκδοτήρια.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικας (16+)
Παιδί (5-15)

Τα παιδιά κάτω των 16 πρέπει να συνοδεύονται από έναν ενήλικα (18+)

Ώρες λειτουργίας

Καθημερινά από τις 10:00/11:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ. Η τελευταία είσοδος είναι από τις 5:00 έως τις 5:30 μ.μ.

Μουσείο της Μαντάμ Τισό: Καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ.

London Dungeon:

Μάρτιος-Οκτώβριος
Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή: 10:00 π.μ.-5:00 μ.μ.
Πέμπτη: 11:00 π.μ.-5:00 μ.μ.
Σάββατο-Κυριακή: 10:00 π.μ.-6:00 μ.μ.

Νοέμβριος-Φεβρουάριος:
Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή: 10:00 π.μ.-4:00 μ.μ.
Πέμπτη: 11:00 π.μ.-5:00 μ.μ.
Σάββατο-Κυριακή: 10:00 π.μ.-6:00 μ.μ.

Κράτηση

Πέμ, 8 Ιούν 2023

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εάν βρείτε χαμηλότερη διαφημιζόμενη τιμή για αυτό το προϊόν εντός 48 ωρών από την ολοκλήρωση της κράτησης σας, θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά στο ακέραιο. Όταν κάνετε κράτηση σε εμάς, σας εγγυόμαστε ότι θα λάβετε τη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Bestseller

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Εξοικονομήστε χρόνο: Παρακάμψτε την ουρά

Τι περιλαμβάνεται;

- Αποκτήστε πρόσβαση στο portal κρατήσεων για να επεξεργαστείτε την ημερομηνία και την ώρα των επισκέψεων σας

Madame Tussauds:
+ Marvel Universe 4D Cinema
+ The Champer of Horror
+ The Star Wars Experience

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Συνδυαστικό πακέτο 3 σε 1: Μαντάμ Τισό, London Eye και London Dungeon

Διεύθυνση
Marylebone Road Λονδίνο, NW1 5LR

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.