Κράτηση εισιτηρίων

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

    4000+ προϊόντα σε 30 πόλεις

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

    Μπορείτε να αισθάνεστε 100% ασφαλείς όταν κάνετε αγορές στον ιστότοπό μας

  • Πληρωμή σε Ευρώ

    Πληρώνετε σε Ευρώ χωρίς κρυφές χρεώσεις

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

3 σε 1: Μαντάμ Τισό, το London Eye και το London Dungeon

4.5 (110)
Από € 58.70

Γιατί να πληρώνετε την πλήρη τιμή όταν μπορείτε να πληρώσετε λιγότερα και να διασκεδάσει περισσότερο ολόκληρη η οικογένεια; Επιλέξτε το εκπληκτικό μας συνδυαστικό πακέτο 3 σε 1 για να αγοράσετε εισιτήρια για το μουσείο της Μαντάμ Τισό, το London Eye και το London Dungeon στη μισή τιμή. Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού για την οικογένεια στο Λονδίνο δεν ήταν ποτέ ευκολότερος, καθώς αυτά τα πλήρως ευέλικτα εισιτήρια σάς δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε και να αλλάξετε την ημερομηνία και ώρα εισόδου έως και 24 ώρες πριν την επίσκεψή σας!

Κάντε κράτηση online και εξοικονομήστε 50% στα εισιτήριά σας. Απολαύστε πλήρη ευελιξία στην αλλαγή των ημερομηνιών και ωρών από εσάς έως και 24 ώρες πριν από την επίσκεψή σας, χρησιμοποιώντας το portal κρατήσεων. Ο προγραμματισμός του ταξιδιού σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερος!

Κυριότερα σημεία

- Απολαύστε 3 από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Λονδίνου
- Μπείτε ταχύτερα χάρη σε προκρατημένα εισιτήρια
- Πλήρης ευελιξία να επιλέξετε και να αλλάξετε τις ημερομηνίες και ώρες των επισκέψεών σας
- Δεν χρειάζεται να τα εκτυπώσετε: Σαρώστε το εισιτήριό σας από την κινητή σας συσκευή και περάστε απευθείας από την είσοδο
- Γνωρίστε τα κέρινα ομοιώματα στο μουσείο της Μαντάμ Τισό
- Θαυμάστε τη θέα από ψηλά στο London Eye
- Ανακαλύψτε ορισμένα από τα πιο τρομακτικά σημεία της ιστορίας στο London Dungeon
- Επωφεληθείτε από εκπτωτικό κουπόνι 10% για το κατάστημα δώρων στο μουσείο της Μαντάμ Τισό
- Απολαύστε δωρεάν ποτό στο εστιατόριο του London Dungeon

Τι να περιμένω;

Πληρώστε λιγότερα για περισσότερη διασκέδαση για όλη την οικογένεια!
Αυτά τα συνδυαστικά πακέτα 3 σε 1 περιλαμβάνουν τρία από τα κορυφαία αξιοθέατα του Λονδίνου: Το μουσείο της Μαντάμ Τισό, το London Eye και το London Dungeon. 

Επωφεληθείτε από την πλήρη ευελιξία: ο προγραμματισμός του ταξιδιού σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερος! 
Επιλέξτε και αλλάξτε οι ίδιοι τις ημερομηνίες και ώρες των επισκέψεών σας στο London Eye και το London Dungeon έως και 24 ώρες πριν από την επίσκεψή σας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό.

Εξερευνήστε το μουσείο της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο  
Σε αυτό το παγκοσμίου φήμης μουσείο κέρινων ομοιωμάτων θα διασκεδάσει με την ψυχή της όλη η οικογένεια. Γνωρίστε τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας, πρωταγωνιστήστε σε καθηλωτικές εμπειρίες όπως πολέμους, κάντε πάρτι με VIP προσωπικότητες όπως οι Kim και Kanye και ανταλλάξτε χειραψίες με τους παγκόσμιους ηγέτες.

Θαυμάστε τη θέα από το London Eye  
Στον ποταμό Τάμεση, ακριβώς απέναντι από το Μπιγκ Μπεν, δεσπόζει ένα από τα πιο εμβληματικά ορόσημα του Λονδίνου: το London Eye. Δεν υπάρχει καλύτερη θέα του Λονδίνου από αυτήν που θα δείτε εκεί, καθώς φτάνετε σε υψόμετρο 134 μέτρων στον αέρα. Είναι ένα από τα αγαπημένα αξιοθέατα στο Λονδίνο, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικες!

Ζήστε την άσχημη πλευρά της ιστορίας του Λονδίνου στο London Dungeon
Απολαύστε μια περιήγηση 90 λεπτών στα 1.000 πιο σκοτεινά χρόνια της ιστορίας του Λονδίνου. Με ζωντανούς ηθοποιούς και πανοραμικά σκηνικά, αυτή είναι η ευκαιρία σας να ακούσετε, να μυρίσετε και να νιώσετε την ιστορία του Λονδίνου. Τόσο εσείς όσο και η οικογένειά σας, μπορείτε να απολαύσετε δύο συναρπαστικές υπόγειες διαδρομές. Μετά από αυτήν την περιπέτεια, επισκεφθείτε το εστιατόριο του London Dungeon και απολαύστε ένα δωρεάν ποτό επιδεικνύοντας το κουπόνι σας στο ταμείο!

 

Πώς λειτουργεί;

Πώς παραλαμβάνω τα εισιτήριά μου;
Το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο θα αποσταλεί απευθείας στο e-mail σας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας. Τα εισιτήρια σε κινητές συσκευές γίνονται επίσης δεκτά. 

Πώς λειτουργεί;

Μουσείο της Μαντάμ Τισό: Η ημερομηνία και ώρα που επιλέγετε είναι για την επίσκεψή σας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό και δεν μπορεί να αλλάξει.  Πρέπει να φτάσετε 15 λεπτά νωρίτερα από την επιβεβαιωμένη ημερομηνία και ώρα. Μεταβείτε στη Θύρα 2 και σαρώστε τον γραμμωτό κώδικα του ηλεκτρονικού σας εισιτηρίου για να ξεκινήσετε την επίσκεψή σας.

London Eye & London Dungeon: Μπορείτε να επισκεφθείτε αυτά τα αξιοθέατα έως και 3 ημέρες πριν από την επίσκεψή σας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό και έως και 90 ημέρες αργότερα.
Για ταχύτερη πρόσβαση, προτείνουμε να κάνετε κράτηση για συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες για αυτά τα αξιοθέατα στο portal κρατήσεων. Πρέπει να φτάσετε 15 λεπτά πριν από την ώρα της κράτησής σας. Μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο και τις σχετικές οδηγίες στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο. 

Αν δεν θέλετε να κάνετε κράτηση για μια ημερομηνία και ώρα στο portal κρατήσεων, απλώς μεταβείτε στο ταμείο του αξιοθέατου για να προγραμματίσουν την είσοδό σας για την επόμενη διαθέσιμη ώρα. Η άμεση διαθεσιμότητα δεν είναι εγγυημένη.

Λάβετε υπόψη ότι ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο θα σας δώσει πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα. Οι γραμμωτοί κώδικες στα ηλεκτρονικά σας εισιτήρια ενημερώνονται αυτόματα με τυχόν αλλαγές που κάνετε μέσω του portal κρατήσεων, οπότε δεν θα χρειαστεί ποτέ να παραλάβετε νέα ηλεκτρονικά εισιτήρια. Μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας έως και 10 φορές και έως και 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό. 

Πρέπει να επισκεφθώ όλα τα αξιοθέατα την ίδια ημέρα;
Όχι, μπορείτε να επιλέξετε να επισκεφθείτε το London Eye και το London Dungeon έως και 3 ημέρες πριν την επίσκεψή σας στο μουσείο της Μαντάμ Τισό και έως και 90 ημέρες μετά. Προτείνουμε να κάνετε κράτηση των ημερομηνιών και των ωρών για τις επισκέψεις σας χρησιμοποιώντας το portal κρατήσεων. Μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο για το portal και τις σχετικές οδηγίες στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο.

Σημαντικές πληροφορίες

- Τα εισιτήριά σας για το London Eye είναι κανονικά εισιτήρια τα οποία σας δίνουν τη δυνατότητα να προσπεράσετε την ουρά στο ταμείο, αλλά όχι την ουρά για την επιβίβαση.
- *Η έκπτωση συγκρίνεται με την τιμή που θα πληρώνατε στην είσοδο.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικας (16+)
Παιδί (3-15)
Βρέφος (0-2): Δωρεάν

Τα παιδιά κάτω των 16 πρέπει να συνοδεύονται από νόμιμο ενήλικα (18+)

Ώρες λειτουργίας

London Eye: Δείτε τις ώρες λειτουργίας εδώ.

Μουσείο της Μαντάμ Τισό: Καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ.

London Dungeon:

Μάρτιος-Οκτώβριος
Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή: 10:00 π.μ.-5:00 μ.μ.
Πέμπτη: 11:00 π.μ.-5:00 μ.μ.
Σάββατο-Κυριακή: 10:00 π.μ.-6:00 μ.μ.

Νοέμβριος-Φεβρουάριος:
Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή: 10:00 π.μ.-4:00 μ.μ.
Πέμπτη: 11:00 π.μ.-5:00 μ.μ.
Σάββατο-Κυριακή: 10:00 π.μ.-6:00 μ.μ.

Δωρεάν Ακύρωση Δωρεάν Ακύρωση
Δωρεάν ακύρωση έως 48 ώρες πριν από την προκρατημένη ημερομηνία

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εάν βρείτε χαμηλότερη διαφημιζόμενη τιμή για αυτό το προϊόν εντός 48 ωρών από την ολοκλήρωση της κράτησης σας, θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά στο ακέραιο. Όταν κάνετε κράτηση σε εμάς, σας εγγυόμαστε ότι θα λάβετε τη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Κορυφαίο σε πωλήσεις

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Εξοικονομήστε χρόνο – Μην περιμένετε στην ουρά

Τι περιλαμβάνεται;

p>- Έκπτωση 10% στο κατάστημα δώρων του μουσείου της Μαντάμ Τισό
- Δωρεάν ποτό στο εστιατόριο του London Dungeon
- Αποκτήστε πρόσβαση στο portal κρατήσεων για να επεξεργαστείτε τις ημερομηνίες και ώρες των επισκέψεών σας

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

3-in-1 Combo: Madame Tussauds, London Eye & London Dungeon

Διεύθυνση
Marylebone Road London, NW1 5LR

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.