Κράτηση εισιτηρίων

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Αίθουσες Πολεμικού Συμβουλίου του Τσόρτσιλ

4.0 (1)
Από € 82.40

Ελάτε μαζί μας για μια συναρπαστική ξενάγηση στην περιοχή του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο. Περιηγηθείτε στο Γουέστμινστερ, επισκεφθείτε τις Αίθουσες του Πολεμικού Συμβουλίου, δείτε το οχυρό ακριβώς όπως ήταν το 1945 και εξερευνήστε το Πολεμικό Μουσείο του Τσόρτσιλ.

Κυριότερα σημεία

- Απολαύστε μια μοναδική ξενάγηση στις Αίθουσες του Πολεμικού Συμβουλίου και στο Πολεμικό Μουσείο του Τσόρτσιλ
- Ξεκινήστε την ξενάγηση σας με μια περιπατητική περιήγηση στους δρόμους του Γουέστμινστερ
- Δείτε μοναδικά αξιοθέατα, όπως το Big Ben και το Αββαείο του Ουέστμινστερ
- Επισκεφθείτε το Πολεμικό Μουσείο του Τσόρτσιλ και εξερευνήστε τα διαδραστικά εκθέματα
- Ανακαλύψτε τις Αίθουσες του Πολεμικού Συμβουλίου του Τσόρτσιλ με ένα σύστημα ηχητικής ξενάγησης

Τι να περιμένω;

Η περιπατητική ξενάγηση ξεκινά στους δρόμους του Γουέστμινστερ. Εκεί θα δείτε εμβληματικά αξιοθέατα του Λονδίνου, όπως την οικία του αριθμού 10 της Downing Street - την οικία του Πρωθυπουργού, την οδό Whitehall, τα Ανάκτορα του Ουεστμίνστερ- το Βρετανικό Κοινοβούλιο, το Μπιγκ Μπεν και το Αββαείο του Ουέστμινστερ.

Μάθετε για τη ζωή στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, για τα παιδιά που αναγκάστηκαν να καταφύγουν στην ύπαιθρο, για τα συσσίτια και για τις επιθέσεις που κατέστρεψαν μεγάλο μέρος της πόλης. Ακούστε για το πώς η κυβέρνηση επέλεξε την υπόγεια οδό για να μπορέσει να συνεχίσει να εργάζεται και πώς ο Ουίνστον Τσόρτσιλ στέκονταν τη νύχτα στις στέγες του Whitehall, βλέποντας τις βόμβες να πέφτουν στο Λονδίνο.

Στη συνέχεια, θα κατεβείτε στο μπούνκερ των Αιθουσών του Πολεμικού Συμβουλίου, όπου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια μοναδική επίσκεψη στο Μουσείο του Τσόρτσιλ και να μάθετε όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες μέσω του συστήματος ηχητικής ξενάγησης.

Το πολεμικό οχυρό του Τσόρτσιλ είναι ένας τόπος που βρίθει από ιστορία, ένας υπόγειος λαβύρινθος δωματίων που κάποτε ήταν γεμάτα μυστικά. Μάθετε τις αληθινές ιστορίες για τη ζωή εκείνων που εργάστηκαν σε αυτά τα σκοτεινά δωμάτια κατά τη διάρκεια των τεταμένων ημερών και νυχτών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Στο Μουσείο του Τσόρτσιλ θα ανακαλύψετε συναρπαστικές λεπτομέρειες και συγκλονιστικές ιστορίες για την απίστευτη ζωή και την κληρονομιά του Τσόρτσιλ. Ακόμη, θα ακούσετε πραγματικά αποσπάσματα από τις εμπνευσμένες ομιλίες του κατά τον πόλεμο. Χρησιμοποιώντας τα πλούσια διαδραστικά εκθέματα του μουσείου, μπορείτε να μάθετε για την ιδιωτική και τη δημόσια ζωή του Τσόρτσιλ.

Η ξενάγηση σας τελειώνει με την επίσκεψη στις υπόλοιπες πολεμικές αίθουσες, οι οποίες παραμένουν ακριβώς όπως ήταν την ημέρα που έσβησαν τα φώτα τους, το 1945.

Περιπλανηθείτε για όση ώρα θέλετε και απολαύστε αυτή τη μοναδική εμπειρία χωρίς βιασύνη.

Πώς λειτουργεί;

Πώς μπορώ να πάρω τα εισιτήρια μου;
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα σταλεί απευθείας στο email σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το εκτυπώσετε και να το προσκομίσετε στην ξενάγηση.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικας 15+
Παιδί 4-14
Βρέφος 0-3 (δωρεάν)

Ώρες λειτουργίας

Παρακαλείσθε να ελέγξετε το ημερολόγιο για τις ημερομηνίες και τις ώρες.

Κράτηση

Παρ, 1 Μαρ 2024

Εισιτήρια με επιστροφή χρημάτων Εισιτήρια με επιστροφή χρημάτων
Το συνολικό ποσό του εισιτηρίου επιστρέφεται έως 48 ώρες πριν από την ημερομηνία της εκδήλωσης. Μπορεί να υπάρχει χρέωση ακύρωσης έως 20% ανά εισιτήριο.

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Διάρκεια: 2 Ώρες 30 Λεπτά

Ώρες αναχώρησης

Οδηγίες

Αίθουσες Πολεμικού Συμβουλίου του Τσόρτσιλ

Διεύθυνση
Westminster Station London SW1A 2JR Αγγλία

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.