Κράτηση εισιτηρίων

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε Ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Τρένο Αεροδρόμιο Gatwick

4.4 (491)
Από € 15.30

Επιβιβαστείτε στο τρένο Gatwick Thameslink και μεταβείτε στο κέντρο του Λονδίνου γρήγορα και εύκολα. Το εισιτήρια σας ισχύει για κάθε ημέρα του χρόνου! Απλά αδιαφορήστε για την ουρά στο μηχάνημα εισιτηρίων και μπείτε απευθείας στο τρένο, όταν φτάσετε στο αεροδρόμιο. Αν θέλετε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου της επιστροφής, έχετε 30 ημέρες από την ημερομηνία του εισιτηρίου της μετάβασης για να το χρησιμοποιήσετε!

Κυριότερα σημεία

- Προσπεράστε την ουρά στο εκδοτήριο εισιτηρίων και επιβιβαστείτε απευθείας
- Απολύτως ευέλικτο: Ταξιδέψτε σε οποιαδήποτε ημερομηνία του έτους!
- Λάβετε τα εισιτήρια σας απευθείας στα εισερχόμενα του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου
- Το εισιτήριο της επιστροφής μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ημέρα, σε διάστημα ενός μηνός από το ταξίδι της μετάβασης
- Τα παιδιά κάτω των 5 ετών ταξιδεύουν δωρεάν

Τι να περιμένω;

Πάρτε το Gatwick Thameslink προς το Λονδίνο
Το ταξίδι μέχρι τη στάση Blackfriars διαρκεί περίπου 35 λεπτά και το ταξίδι προς το  St. Pancras διαρκεί περίπου μία ώρα.

Από το Blackfriars, το Farringdon και το St Pancras, μπορείτε να πάρετε εύκολα το μετρό ή ένα ταξί για να φτάσετε στον τελικό σας προορισμό, όπως το Πικαντίλι, η πλατεία Τραφάλγκαρ, η οδός Όξφορντ, το Κόβεντ Γκάρντεν, η πλατεία Ράσελ, ή στις περιοχές Κένζινκτον, Μπέιζουότερ, Πάντιγκτον. 

Πώς λειτουργεί;

Εάν κάνετε κράτηση εισιτηρίων μετ' επιστροφής, το ταξίδι επιστροφής στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ πρέπει να λάβει χώρα εντός 30 ημερών. 

Πώς μπορώ να πάρω τα εισιτήρια μου;
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα λάβετε μια επιβεβαίωση και μια απόδειξη της παραγγελίας σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σημαντικές πληροφορίες

- Παρακαλώ σημειώστε: Πρέπει να συμπληρώσετε την πρώτη ημερομηνία ταξιδιού στο εισιτήριο που σας αποστέλλουμε. Για παράδειγμα, αν ταξιδεύετε από το Αεροδρόμιο Γκάτγουικ στις 15 Ιουνίου 2020, τότε θα πρέπει να γράψετε «15 Ιουνίου 2020» στο εισιτήριο σας. 
- Παρακαλείσθε να σημειώσετε: Είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε το χρονοδιάγραμμα της αμαξοστοιχίας πριν από το ταξίδι σας, ιδίως τις ώρες των αμαξοστοιχιών προς και από το αεροδρόμιο για πτήσεις που φτάνουν ή αναχωρούν πολύ νωρίς το πρωί ή αργά τη νύχτα ή σε περίπτωση περιορισμένης υπηρεσίας λόγω εργασιών συντήρησης κλπ. 
- Δεν είμαστε σε θέση να επιστρέψουμε (εν μέρει ή εξ ολοκλήρου) τα εισιτήρια που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν εάν το χρονοδιάγραμμα αμαξοστοιχίας δεν ταιριάζει με την προγραμματισμένη ώρα άφιξης ή αναχώρησης της πτήσης σας. Αν ακυρωθούν οι μεταφορές μεσώ των αμαξοστοιχιών λόγω εργασιών συντήρησης κλπ. θα υπάρξει επιλογή μεταφοράς με το λεωφορείο.
- Το εισιτήριο για αυτό το τρένο του αεροδρομίου Γκάτγουικ (Thameslink) δεν ισχύει για το τρένο Express Gatwick.
- Στις αργίες, το Gatwick Thameslink έχει λιγότερα δρομολόγια ενώ στις 25 Δεκεμβρίου ο Gatwick Thameslink δεν πραγματοποιεί κανένα δρομολόγιο. 

Εργασίες συντήρησης μέχρι τον Ιανουάριο του 2020:
Εκτενείς εργασίες συντήρησης και ανανέωσης της γραμμής προγραμματίζονται από τώρα μέχρι τουλάχιστον τον Ιανουάριο του 2020. Μπορεί να προκύψουν ακυρώσεις στις αναχωρήσεις και μείωση των υπηρεσιών, κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες και μερικές φορές και τα Σαββατοκύριακα. Εάν μια υπηρεσία δεν λειτουργεί για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα, θα υπάρχει υπηρεσία αντικατάστασης, με λεωφορείο. Φροντίστε να έχετε στη διάθεση σας επιπλέον χρόνο, κυρίως όταν κατευθύνεστε προς το αεροδρόμιο.
 
Υπάρχει διαθέσιμο προσωπικό στους σταθμούς προκειμένου να σας βοηθήσει. Σας παρακαλούμε να τους ρωτήσετε εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Μπορείτε να επιλέξετε μια διαδρομή απλής μετάβασης ή μετ' επιστροφής μεταξύ του αερολιμένα Γκάτγουικ και οποιουδήποτε από τους κεντρικούς σταθμούς του Λονδίνου με το Thameslink. 

Υπάρχουν παιδικά εισιτήρια για το Gatwick Thameslink; 
Ναι, υπάρχουν εισιτήρια για παιδιά ηλικίας 5-15 ετών για το Gatwick Thameslink. Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 5 ετών ταξιδεύουν δωρεάν όταν συνοδεύονται από ενήλικα με εισιτήριο (μέχρι 4 παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν δωρεάν με κάθε ενήλικα). 

Κορυφαίο σε πωλήσεις

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Εξοικονομήστε χρόνο – Μην περιμένετε στην ουρά

Τι περιλαμβάνεται;

- Ευέλικτο εισιτήριο για το Gatwick Thameslink
- Δεν απαιτείται συλλογή ή ανταλλαγή, επιβιβαστείτε στο τρένο όταν προσγειωθείτε!

Οδηγίες

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.