Κράτηση εισιτηρίων

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Τρένο Αεροδρομίου Gatwick

4.4 (523)
Από € 14.70

Μεταβείτε στο τρένο του αεροδρομίου Gatwick και ταξιδέψτε στο κέντρο του Λονδίνου γρήγορα και εύκολα. Με αυτά τα εισιτήρια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιβιβαστείτε στο τρένο όταν φτάσετε στο αεροδρόμιο Gatwick. Με τον τρόπο αυτό θα αποφύγετε τις ουρές στα εκδοτήρια και θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο! Εάν επιλέξετε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου επιστροφής, αυτό θα ισχύει για 30 ημέρες. Τα παιδιά έως 4 ετών ταξιδεύουν δωρεάν!

Κυριότερα σημεία

- Μεταβείτε από το αεροδρόμιο Gatwick στο κέντρο του Λονδίνου
- Εξοικονομήστε χρόνο με προκρατημένα εισιτήρια - άμεση επιβίβαση
- Αποφύγετε τις ουρές στα εκδοτήρια
- Εξοικονομήστε χρήματα με τη φθηνότερη επιλογή μεταφοράς
- Επιλέξτε ανάμεσα σε πέντε διαφορετικούς προορισμούς
- Λάβετε τα εισιτήρια στα εισερχόμενα του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου
- Απολαύστε την ευελιξία του εισιτηρίου επιστροφής: ισχύει για 30 ημέρες
- Τα παιδιά έως 4 ετών ταξιδεύουν δωρεάν

Τι να περιμένω;

Χαλαρώστε μετά την πτήση σας και μην ανησυχείτε για τη μεταφορά σας στο κέντρο του Λονδίνου: Επιβιβαστείτε στο τρένο του αεροδρομίου Gatwick (διευθύνεται από το Thameslink). Με τα προκρατημένα εισιτήρια η διαδρομή γίνεται πιο χαλαρωτική, καθώς θα αποφύγετε τις πολύωρες ουρές στα εκδοτήρια και θα επιβιβαστείτε αμέσως στο τρένο. 

Το τρένο φεύγει από το Νότιο Τέρμιναλ του αεροδρομίου του Gatwick. Αν προσγειωθείτε στο Βόρειο Τέρμιναλ, υπάρχει ένα λεωφορείο που θα σας μεταφέρει στο Νότιο Τέρμιναλ.

Το τρένο του αεροδρομίου Gatwick σταματά στο London Bridge, στο London Blackfriars, στο City Thameslink, στο Farringdon και στο London St Pancras International. Χρειάζεται περίπου μία ώρα για να φτάσετε στον διεθνή σταθμό τρένων του Λονδίνου St. Pancras.

Από τους σταθμούς μπορείτε να φτάσετε σε ένα λεωφορείο ή να πάρετε το μετρό προς τον τελικό προορισμό σας, όπως το Piccadilly Circus, η πλατεία Trafalgar, το Oxford Circus, το Covent Garden, το Russel Square, το Kensington, το Bayswater ή το Paddington. 

Πώς λειτουργεί;

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο θα σταλεί απευθείας στο email σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να το εκτυπώσετε και να το προσκομίσετε στο αεροδρόμιο Gatwick.

Εάν κάνετε κράτηση εισιτηρίων μετ' επιστροφής, το ταξίδι επιστροφής στο αεροδρόμιο Gatwick πρέπει να λάβει χώρα εντός 30 ημερών.  

Σημαντικές πληροφορίες

- Σημειώστε ότι πρέπει να συμπληρώσετε την πρώτη ημερομηνία μετάβασης στο εισιτήριο που σας αποστέλλουμε. Για παράδειγμα, αν ταξιδεύετε από το Αεροδρόμιο Gatwick στις 15 Ιουνίου 2020, πρέπει να γράψετε «15 Ιουνίου 2020» στο εισιτήριο σας. 
- Μην ξεχάσετε να ελέγξετε το χρονοδιάγραμμα της αμαξοστοιχίας πριν από το ταξίδι σας. 
- Αν ακυρωθούν οι μεταφορές μεσώ των αμαξοστοιχιών λόγω εργασιών συντήρησης κλπ. θα υπάρξει επιλογή μεταφοράς με το λεωφορείο.
- Δυστυχώς, δεν είμαστε σε θέση να επιστρέψουμε τα χρήματα για εισιτήρια που δεν χρησιμοποιούνται επειδή το χρονοδιάγραμμα των τρένων δεν ταιριάζει με την προγραμματισμένη ώρα άφιξης ή αναχώρησης της πτήσης σας.
- Τα εισιτήρια για αυτό το τρένο δεν ισχύουν για το Gatwick Express.
- Σημειώστε ότι κατά τις αργίες μειώνεται η συχνότητα των δρομολογίων των τρένων.
- Παρακαλείστε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν μειωμένα δρομολόγια κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικας (16+)
Παιδί (5-15)
Βρέφος (0-4): Δωρεάν

Κράτηση

Τρί, 16 Απρ 2024

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εάν βρείτε χαμηλότερη διαφημιζόμενη τιμή για αυτό το προϊόν εντός 48 ωρών από την ολοκλήρωση της κράτησης σας, θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά στο ακέραιο. Όταν κάνετε κράτηση σε εμάς, σας εγγυόμαστε ότι θα λάβετε τη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Bestseller

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Εξοικονομήστε χρόνο: Παρακάμψτε την ουρά

Τι περιλαμβάνεται;

- Μεταφορά από το αεροδρόμιο Gatwick σε πέντε κεντρικούς σταθμούς του Λονδίνου:  London Bridge, London Blackfriars, City Thameslink, Farringdon και London St Pancras.
- Δεν απαιτείται συλλογή ή ανταλλαγή των εισιτηρίων.
- Δωρεάν μεταφορά για παιδιά ηλικίας 4 ετών και κάτω.
- Εάν επιλεγεί: Ευέλικτο εισιτήριο επιστροφής, το οποίο ισχύει για 30 ημέρες.

To protect you and those around you, these safety measures will be in place for your visit.

• Wearing a face mask may be required, please bring your own just in case.
• Hand sanitizer available for visitors.
• Intensified cleaning and disinfecting are in place.
• Social distancing is advised in public transport, and we recommend not using overcrowded public transport, incl. airport transport, if it can be avoided. Rather wait for next available and less crowded train.
• Guests may be subject to a temperature check; anyone showing symptoms (fever, coughing, sore throat, etc) may be denied entry for safety reasons.

Οδηγίες

Τρένο Αεροδρομίου Gatwick

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.