Κράτηση εισιτηρίων

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Χίθροου Εξπρές

4.6 (944)
Από € 31.30

Επιβιβαστείτε στο Heathrow Express και φτάστε στον σταθμό Paddington στο κέντρο του Λονδίνου σε μόλις 15 λεπτά. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε τις πολύωρες ουρές στα εκδοτήρια του σταθμού. Τα παιδιά κάτω των 15 ετών ταξιδεύουν δωρεάν όταν συνοδεύονται από έναν ενήλικα. Και αν επιλέξετε να πάρετε και ένα εισιτήριο επιστροφής, αυτό θα ισχύει για 28 ημέρες!

ΝΕΑ: Κλείστε εισιτήρια πρώτης θέσης και αποκτήστε πρόσβαση στην υπηρεσία Ταχέως Ελέγχου Ασφαλείας στο αεροδρόμιο Heathrow.

Ειδική προσφορά! Τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν στο Heathrow Express! Ωστόσο, όλα τα παιδιά ηλικίας 5-15 ετών χρειάζονται ένα έγκυρο εισιτήριο (τιμή $ 0,00).

Κυριότερα σημεία

- Ταξιδέψτε με ασφάλεια από το αεροδρόμιο Heathrow προς τον σταθμό Paddington
- Άφιξη στον σταθμό Paddington μετά από μόλις 15 λεπτά
- Αποφύγετε τις πολύωρες ουρές στα εκδοτήρια
- Εξοικονομήστε χρόνο με προκρατημένα εισιτήρια
- Αποκτήστε ένα ευέλικτο εισιτήριο επιστροφής, το οποίο ισχύει για 28 ημέρες
- Τα παιδιά κάτω των 15 ετών ταξιδεύουν δωρεάν όταν συνοδεύονται από έναν ενήλικα.
- Επιλέξτε μια πιο φιλική προς το περιβάλλον μεταφορά

Τι να περιμένω;

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, θα λάβετε μια επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα λάβετε τα ηλεκτρονικά εισιτήρια σας σε ξεχωριστό email. Δείξτε το εισιτήριο στο κινητό σας τηλέφωνο ή εκτυπώστε το και το προσκομίστε το στο τρένο. 

Πώς μπορώ να κλείσω τα εισιτήρια μου για το Heathrow Express;  
Όταν κάνετε την κράτηση των εισιτηρίων σας, επιλέγετε την ημερομηνία «έγκυρο από» ως την ημέρα που θα χρησιμοποιήσετε το εισιτήριο του τρένου. Εάν κάνετε κράτηση και των εισιτηρίων επιστροφής, το ταξίδι της επιστροφής στο αεροδρόμιο του Heathrow πρέπει να χρησιμοποιηθεί εντός 28 ημερών από την ημερομηνία που έχετε επιλέξει.  

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι θα λάβετε ένα εισιτήριο τρένου για κάθε κράτηση, ανεξάρτητα από τον αριθμό των κρατήσεων. 

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τα εισιτήρια μου; 
- Μετάβαση: Επιδείξτε τον γραμμωτό κώδικα του εισιτηρίου σας στη δεξιά πλευρά του προσωπικού της αμαξοστοιχίας.
- Επιστροφή: Αν έχετε κλείσει ένα εισιτήριο μετ' επιστροφής, απλά χρησιμοποιήστε τα ίδια εισιτήρια για το ταξίδι πίσω στο αεροδρόμιο του Χίθροου και επιδείξτε τον γραμμωτό κώδικα στο εισιτήριο. 

Πώς λειτουργεί;

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας, θα λάβετε τα ηλεκτρονικά σας εισιτήρια μέσω email. Δείξτε τα εισιτήρια στο κινητό σας τηλέφωνο ή εκτυπώστε τα και πάρτε τα μαζί σας στο ταξίδι σας. 

Πώς μπορώ να κλείσω τα εισιτήρια μου για το Heathrow Express;  
Κατά την κράτηση των εισιτηρίων σας: Επιλέξτε την ημερομηνία "ισχύει από" ως την ημερομηνία που θα χρησιμοποιήσετε τα εισιτήρια του τρένου. Εάν κλείσετε εισιτήρια μετ' επιστροφής, η επιστροφή στο αεροδρόμιο Heathrow πρέπει να γίνει εντός 28 ημερών από την ημερομηνία που επιλέξατε.  

Λάβετε υπόψη ότι θα λάβετε ένα εισιτήριο τρένου για κάθε κράτηση, ανεξάρτητα από τον αριθμό των εισιτηρίων που θα κλείσετε. 

Πώς θα χρησιμοποιήσω τα εισιτήρια μου; 
- Διαδρομή εξόδου: Δείξτε στο προσωπικό του τρένου τον γραμμωτό κωδικό του εισιτηρίου σας στη δεξιά πλευρά.
- Διαδρομή επιστροφής: Εάν έχετε κλείσει εισιτήριο μετ' επιστροφής, θα πρέπει να κρατήσετε τα ίδια ηλεκτρονικά εισιτήρια για το ταξίδι της επιστροφής στο αεροδρόμιο Heathrow και να επιδείξετε τον γραμμωτό κωδικό στο εισιτήριο.

Εισιτήριο πρώτης θέσης και υπηρεσία ταχείας εισόδου;
Εάν έχετε κλείσει εισιτήρια πρώτης θέσης για το Heathrow Express, μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία ταχέως ελέγχου ασφαλείας του αεροδρομίου Heathrow, κατά το ταξίδι της επιστροφής:
1. Αφού κάνετε check in, πηγαίνετε στον χώρο Ταχέως Ελέγχου Ασφαλείας στον τερματικό σταθμό σας. Εάν βρίσκεστε στο τέρμιναλ 5, πηγαίνετε στο βόρειο χώρο ταχέως ελέγχου ασφαλείας.
2. Για να μπείτε στην Ταχεία Λωρίδα, παρουσιάστε την κάρτα επιβίβασης της αεροπορικής σας εταιρείας και το εισιτήριο πρώτης θέσης της Heathrow Express.
3. Θα σας καλωσορίσουν στη Ταχεία Λωρίδα.

Κάθε επιβάτης πρέπει να έχει το δικό του εισιτήριο πρώτης θέσης. Οι επισκέπτες χωρίς εισιτήριο πρώτης θέσης δεν επιτρέπονται.

Είναι εύκολο στη χρήση και θα εξοικονομήσετε χρόνο, καθώς η ουρά για την κανονική υπηρεσία ασφαλείας στο αεροδρόμιο Heathrow μπορεί να είναι πολύ μεγάλη.

 

Σημαντικές πληροφορίες

- Τα εισιτήρια σας θα σας αποσταλούν από το ακόλουθο e-mail: ticketing@heathrowexpress.com.
- Σημείωση: Είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε το χρονοδιάγραμμα της αμαξοστοιχίας πριν από το ταξίδι σας, ιδίως τις ώρες των αμαξοστοιχιών προς και από το αεροδρόμιο για πτήσεις που φτάνουν ή αναχωρούν πολύ νωρίς το πρωί ή αργά τη νύχτα ή σε περίπτωση περιορισμένης υπηρεσίας λόγω εργασιών συντήρησης κλπ. 
- Στις αργίες, το Heathrow Express έχει λιγότερα δρομολόγια ενώ στις 25 Δεκεμβρίου το Heathrow Express δεν πραγματοποιεί κανένα δρομολόγιο.  

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικας (16+) 
Παιδί (0-15): Δωρεάν

Κράτηση

Τρί, 23 Ιούλ 2024

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εάν βρείτε χαμηλότερη διαφημιζόμενη τιμή για αυτό το προϊόν εντός 48 ωρών από την ολοκλήρωση της κράτησης σας, θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά στο ακέραιο. Όταν κάνετε κράτηση σε εμάς, σας εγγυόμαστε ότι θα λάβετε τη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Bestseller

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Τι περιλαμβάνεται;

- Μεταφορά από το αεροδρόμιο του Χίθροπου προς το σταθμό Πάντινγκτον.
- Δωρεάν μεταφορά για παιδιά ηλικίας 15 ετών και κάτω.
- Άφθονος χώρο αποσκευών.
- Δωρεάν Wi-Fi στο τρένο.
- Υποδοχές ρεύματος για τη φόρτιση κινητών τηλεφώνων και συσκευών.
- Αν επιλεγεί: ένα ευέλικτο εισιτήριο επιστροφής με ισχύ 28 ημερών.

Οδηγίες

Χίθροου Εξπρές

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.