Αναζήτηση εισιτηρίων

Γιατί να ψωνίσετε με εμάς;

Εισιτήρια για αξιοθέατα, εκδηλώσεις και μετακινήσεις στο Λονδίνο

Καλώς ήλθατε στον ιστότοπο www.eisitiriagialondino.gr, τον διαδικτυακό τόπο για όλους και όλες που θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια για κάποια εκδήλωση ή για να μετακινηθούν μέσα στο Λονδίνο – προτού φύγετε από το σπίτι σας. Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία εισιτηρίων για πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Λονδίνο! Οργανωμένες περιηγήσεις με ξεναγούς σε αξιοθέατα και εκδηλώσεις, όπως το μουσείο της Μαντάμ Τισό (Madame Tussaud), το Μάτι του Λονδίνου (London Eye) και η περιήγηση στο στούντιο της Warner Bros. όπου γυρίστηκε η σειρά Harry Potter, λαμπερά μιούζικαλ στο West End και εισιτήρια για ποδόσφαιρο! Ηλεκτρονικά εισιτήρια στη θυρίδα εισερχομένων email σας!

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3 εκατομμύρια εισιτήρια

    4000+ προϊόντα σε 30 πόλεις

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

    Μπορείτε να αισθάνεστε 100% ασφαλείς όταν κάνετε αγορές στον ιστότοπό μας

  • Πληρωμή σε Ευρώ

    Πληρώνετε σε Ευρώ χωρίς κρυφές χρεώσεις

Similar experiences

Similar categories

Heathrow Express

4.6 (629)
Από € 26.9
Αγορά επιστροφή σας ή ένα εισιτήριο μονής διαδρομής ανάμεσα στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου και το σταθμό Paddington του Λονδίνου. Το ταξίδι διαρκεί περίπου. 20 λεπτά και τα τρένα αναχωρούν κάθε 15 λεπτά.

-Τα εισιτήρια θα σταλεί στο e-mail σας.
-Όλα τα εισιτήρια τρένων εκδοθεί το χέρι και μπορεί να διαρκέσει μέχρι και λίγες ημέρες για να επεξεργαστεί. Ωστόσο, θα παραλάβετε τα εισιτήριά σας καλά πριν φύγετε και αν το βιβλίο κοντά στην ημερομηνία αναχώρησης, θα λάβετε το συντομότερο δυνατό τα εισιτήριά σας.

Σημείωση. Δεν μπορείτε να κλείσετε εισιτήρια για σήμερα.

-Το "Ισχύει από" ημερομηνία πρέπει να είναι η ημερομηνία που θα χρησιμοποιήσετε τα εισιτήρια του τρένου. Αν κλείσετε τα εισιτήρια επιστροφής, το ταξίδι της επιστροφής πίσω στο αεροδρόμιο Heathrow θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέσα σε 28 ημέρες από την «έγκυρη ημερομηνία" που έχετε επιλέξει.
-Παιδιά κάτω των 5 ετών ταξιδεύουν δωρεάν, εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα στην κατοχή έγκυρου εισιτηρίου (4 παιδιά max. Ανά ενήλικα).
-Τα παιδιά ηλικίας μεταξύ 5 και 15 πρέπει να αγοράσουν ένα εισιτήριο ΠΑΙΔΙ.
-NB. Στέλνουμε εισιτήριο 1 (ένα) τρένο κάθε κράτηση.
-Παρακαλώ σημειώστε ότι στις αργίες Το Heathrow Express δεν τρέχει τόσο συχνά όσο το κανονικό, και την 25η Δεκεμβρίου, το Heathrow Express δεν λειτουργεί καθόλου.

Παρακαλώ σημειώστε! Είναι ευθύνη του πελάτη να ελέγξει το χρονοδιάγραμμα τρένο πριν από το ταξίδι τους, κυρίως τα δρομολόγια των τρένων από και προς το αεροδρόμιο για τις πτήσεις που φθάνουν ή αναχωρούν πολύ νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ, ή σε περίπτωση που υπάρχει περιορισμένη υπηρεσία λόγω εργασιών συντήρησης, κλπ. Δεν είμαστε σε θέση να επιστρέψει (είτε εν μέρει ή εξ ολοκλήρου) για τα εισιτήρια που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εάν το χρονοδιάγραμμα της αμαξοστοιχίας δεν ταιριάζει με την προγραμματισμένη άφιξη της πτήσης σας ή την ώρα αναχώρησης. Εάν τα τρένα ακυρώνονται λόγω εργασιών συντήρησης, κ.λπ., τότε θα υπάρχει πάντα ένα λεωφορείο αντικατάστασης προσφέρει.

Special offer! Children travel for free on Heathrow Express! All children between age 5 and 15 need a valid ticket (£ 0.00) 

Κατηγορίες εισιτηρίων

Adult (16+)
Child (5-15)
Infant (0-4): Free of charge
(Up to 4 children can travel free each adult).


Special offer! Children travel for free on Heathrow Express! All children between age 5 and 15 need a valid ticket (£ 0.00).

Κορυφαίο σε πωλήσεις

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Οδηγίες

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια για την κράτησή σας; Θα απαντήσουμε πρόθυμα στις ερωτήσεις σας.