Αναζήτηση εισιτηρίων

Similar experiences

Similar categories

Heathrow Express

Από € 27.4
Αγορά επιστροφή σας ή ένα εισιτήριο μονής διαδρομής ανάμεσα στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου και το σταθμό Paddington του Λονδίνου. Το ταξίδι διαρκεί περίπου. 20 λεπτά και τα τρένα αναχωρούν κάθε 15 λεπτά.

-Τα εισιτήρια θα σταλεί στο e-mail σας.
-Όλα τα εισιτήρια τρένων εκδοθεί το χέρι και μπορεί να διαρκέσει μέχρι και λίγες ημέρες για να επεξεργαστεί. Ωστόσο, θα παραλάβετε τα εισιτήριά σας καλά πριν φύγετε και αν το βιβλίο κοντά στην ημερομηνία αναχώρησης, θα λάβετε το συντομότερο δυνατό τα εισιτήριά σας.

Σημείωση. Δεν μπορείτε να κλείσετε εισιτήρια για σήμερα.

-Το "Ισχύει από" ημερομηνία πρέπει να είναι η ημερομηνία που θα χρησιμοποιήσετε τα εισιτήρια του τρένου. Αν κλείσετε τα εισιτήρια επιστροφής, το ταξίδι της επιστροφής πίσω στο αεροδρόμιο Heathrow θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέσα σε 28 ημέρες από την «έγκυρη ημερομηνία" που έχετε επιλέξει.
-Παιδιά κάτω των 5 ετών ταξιδεύουν δωρεάν, εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα στην κατοχή έγκυρου εισιτηρίου (4 παιδιά max. Ανά ενήλικα).
-Τα παιδιά ηλικίας μεταξύ 5 και 15 πρέπει να αγοράσουν ένα εισιτήριο ΠΑΙΔΙ.
-NB. Στέλνουμε εισιτήριο 1 (ένα) τρένο κάθε κράτηση.
-Παρακαλώ σημειώστε ότι στις αργίες Το Heathrow Express δεν τρέχει τόσο συχνά όσο το κανονικό, και την 25η Δεκεμβρίου, το Heathrow Express δεν λειτουργεί καθόλου.

Παρακαλώ σημειώστε! Είναι ευθύνη του πελάτη να ελέγξει το χρονοδιάγραμμα τρένο πριν από το ταξίδι τους, κυρίως τα δρομολόγια των τρένων από και προς το αεροδρόμιο για τις πτήσεις που φθάνουν ή αναχωρούν πολύ νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ, ή σε περίπτωση που υπάρχει περιορισμένη υπηρεσία λόγω εργασιών συντήρησης, κλπ. Δεν είμαστε σε θέση να επιστρέψει (είτε εν μέρει ή εξ ολοκλήρου) για τα εισιτήρια που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εάν το χρονοδιάγραμμα της αμαξοστοιχίας δεν ταιριάζει με την προγραμματισμένη άφιξη της πτήσης σας ή την ώρα αναχώρησης. Εάν τα τρένα ακυρώνονται λόγω εργασιών συντήρησης, κ.λπ., τότε θα υπάρχει πάντα ένα λεωφορείο αντικατάστασης προσφέρει.

Special offer! Children travel for free on Heathrow Express! All children between age 5 and 15 need a valid ticket (£ 0.00) 

Κατηγορίες εισιτηρίων

Adult (16+)
Child (5-15)
Infant (0-4): Free of charge
(Up to 4 children can travel free each adult).


Special offer! Children travel for free on Heathrow Express! All children between age 5 and 15 need a valid ticket (£ 0.00).

Bestseller

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Εκτυπώσιμο κουπόνι

Οδηγίες