Κράτηση εισιτηρίων

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Warwick Castle, Stratford, Oxford and Cotswolds

4.8 (4)
Από € 81.30
Αυτή η περιοδεία έξω από το Λονδίνο, θα σας μεταφέρει στην όμορφη Cotswolds και της Οξφόρδης, και σας επιτρέπουν να επισκεφθείτε το μεσαιωνικό κάστρο του Warwick, καθώς και τη γενέτειρα του Σαίξπηρ Stratford-upon-Avon. Κλείστε τα εισιτήριά σας εδώ!

Πρώτη στάση σε αυτή την περιοδεία είναι Warwick Castle, όπου θα πρέπει να ληφθούν από 1000 χρόνια πριν σε ένα χρόνο από αιματηρές μάχες, εξωφρενικές δεξιώσεις, και βασιλική τελετή. Επισκεφθείτε την οθόνη κέρινων ομοιωμάτων Madame Tussauds, όπου μπορείτε να ακούσετε το Earl of Warwick, καθώς προετοιμάζεται για τη μάχη. Δείτε τις ανατριχιαστικές μπουντρούμια όπου βασανίστηκαν κρατούμενοι. Εναλλακτικά, μπορεί να θέλετε να κάνετε μια βόλτα μέσα από υπέροχα διαμορφωμένους κήπους του Κάστρου. Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο στην γενέτειρα του Γουίλιαμ Σαίξπηρ: Stratford-upon-Avon, και διορατικότητα συναρπαστική ζωή του.

Θα περάσετε μία από τις πιο γραφικές περιοχές της Αγγλίας, τα Cotswolds? περνώντας μέσα από όμορφα χωριά με αχυρένια σπίτια, teashops και αρχαία πανδοχεία. Η τελευταία στάση είναι να δούμε το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, το οποίο χρονολογείται από τον 13ο αιώνα. Ανάμεσα στις διάσημες μαθητές του ήταν ο Μπιλ Κλίντον, CS Lewis, JRR Tolkien και Lewis Carroll. Θα πρέπει να ληφθούν για μια συναρπαστική περιήγηση με τα πόδια, η οποία περιλαμβάνει την επίσκεψη του Great Hall στο Christ Church, όπου γυρίστηκαν πολλές σκηνές από το Harry Potter. Θα δείτε, επίσης, τη βιβλιοθήκη Bodleian και τα τέλεια εικόνα αυλές κολέγιο της Οξφόρδης για την οποία φημίζεται.

Σημαντικές πληροφορίες:
- Η περιοδεία είναι στα αγγλικά
- Τα εισιτήρια θα πρέπει να σταλεί στο δικό σας e-mail αμέσως μετά την έχετε ολοκληρώσει την κράτησή σας και η πληρωμή σας έχει εγκριθεί.
- Το εισιτήριο ισχύει μόνο για την ημερομηνία σας βιβλίο.
- Διάρκεια είναι περίπου 10 ώρες.
- Οι τιμές των παιδιών ισχύουν για παιδιά ηλικίας 3-16 ετών.
- Η είσοδος στο κάστρο του Warwick, Christ Church College, και τη γενέτειρα του Σαίξπηρ συμπεριλαμβάνεται στην τιμή περιοδεία.
- Δεν τρόφιμα ή ποτά συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.
- Τα Cotswolds, το κάστρο του Warwick, Stratford-upon-Avon ξεκινά περιοδεία και της Οξφόρδης και καταλήγει στο σταθμό λεωφορείων Victoria στο Λονδίνο.

Ώρες λειτουργίας

Καθημερινά στις 8.45 π.μ. από το σταθμό λεωφορείων Victoria.

Κράτηση

Τρί, 23 Ιούλ 2024

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Ζωντανή ξενάγηση

Διάρκεια: 10 Ώρες

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Warwick Castle, Stratford, Oxford and Cotswolds

Διεύθυνση
164 Buckingham Palace Road, London

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.