Κράτηση εισιτηρίων

Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας: μάθετε περισσότερα πριν την επίσκεψή σας Πληροφορίες

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Μπουντρούμι του Λονδίνου: Ταχεία Είσοδος

5.0 (1)
Από € 38.70

Συναντήστε συγκινήσεις, ανατριχίλες και καθηλωτικές διηγήσεις στο Μπουντρούμι του Λονδίνου. Εκεί ζωντανεύουν οι τρομακτικές ιστορίες του υποκόσμου του Λονδίνου. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά: ποτέ δεν ξέρετε τι κρύβεται στο σκοτάδι!

Αποκλειστική διαδικτυακή προσφορά: 

Εξοικονομήστε 25% στα Εισιτήρια Ταχείας Εισόδου. Μπορείτε να φτάσετε ανά πάσα στιγμή στην επιλεγμένη ημερομηνία και να αποκτήστε άμεση πρόσβαση!

Κυριότερα σημεία

- Mε τα εισιτήρια Ταχείας Εισόδου δεν θα χρειαστεί να περιμένετε στην ουρά!
 - Μάθετε την ιστορία του Μπουντρουμιού του Λονδίνου και των διαβόητων κατοίκων του
- Παρακολουθήστε μια ομάδα από ταλαντούχους ηθοποιούς να ζωντανεύουν τους κατοίκους των μπουντρουμιών. Μπορεί και να σας επιξέλουν για να πάρετε μέρος στην παράσταση!

Τι να περιμένω;

Επισκεφθείτε το τρομακτικό Μπουντρούμι του Λονδίνου. Είναι γεμάτη από κλέφτες, δολοφόνους και ψεύτες... Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Αυτή η περιοδεία φέρνει στη ζωή δεκαέξι ιστορίες από την χιλιόχρονη ιστορία του Μπουντρουμιού.  Παρακολουθήστε την πόλη να παίρνει φωτιά από τις φλόγες της Μεγάλης Φωτιάς του Λονδίνου, ερευνήστε τη σκοτεινή νύχτα του Γκάι Φωκς και νιώστε την ανατριχίλα καθώς εισέρχεστε στο θάλαμο βασανιστηρίων. Να παρακαλάτε να βγείτε έξω: υπάρχει μόνο μία οδός διαφυγής!

Το Μπουντρούμι του Λονδίνου συνδυάζει τους ηθοποιούς με τα ειδικά εφέ, αληθινές ιστορίες και μια συναρπαστική διαδρομή στο τέλος της περιπέτειας σας. Στο τέλος της περιήγησης, δικαιούστε επίσης ένα δωρεάν ποτό στην ταβέρνα.

Πώς λειτουργεί;

Πώς μπορώ να πάρω τα εισιτήρια μου;
Το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα αποσταλεί στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου σύντομα μετά την ολοκλήρωση της κράτησης. Αμφότερα τα έντυπα και ηλεκτρονικά εισιτήρια γίνονται δεκτά στην είσοδο.

Ποια είναι η διαδικασία εισόδου;
Αυτά τα εισιτήρια ταχείας εισόδου σας επιτρέπουν να αποφύγετε την ουρά στα εκδοτήρια. Παρακαλείσθε να φτάσετε οποιαδήποτε ώρα στην ημερομηνία που έχετε κάνει κράτηση και να παρουσιάσετε το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο σε ένα μέλος του προσωπικού. Θα κατευθυνθείτε στην περιοχή ταχείας εισόδου, όπου θα γίνει έλεγχος στις τσάντες σας. Στη συνέχεια, ένα μέλος της ομάδας θα φροντίσει να πάρετε μέρος στην επόμενη περιήγηση.

Σημαντικές πληροφορίες

Στο Μπουντρούμι του Λονδίνου, ως μέρος της εμπειρίας, θα κληθείτε να περπατήσετε για 90-110 λεπτά και θα πρέπει να στέκεστε όρθιοι την περισσότερη ώρα.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικας (16+)
Παιδί (3-15)
Βρέφος (0-2): Δωρεάν

Σημειώστε ότι τα παιδιά κάτω των 16 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από έναν ενήλικα, ο οποίος διαθέτει εισιτήριο. Ο ενήλικας πρέπει να είναι ηλικίας 18 ετών και άνω. 

Κράτηση

Δευ, 19 Απρ 2021

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Εξοικονομήστε χρόνο: Παρακάμψτε την ουρά

Τι περιλαμβάνεται;

- Παράλειψη της ουράς για το Μπουντρούμι του Λονδίνου
- Δωρεάν ποτό στην ταβέρνα του Μπουντρουμιού στο τέλος της περιήγησης

Οι υπεύθυνοι αυτού του αξιοθέατου εργάζονται συνεχώς για να εγγυηθούν την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού. Ανακαλύψτε περισσότερα σε αυτό το βίντεο (στα αγγλικά).

Departure times

Οδηγίες

Διεύθυνση
Μπουντρούμι του Λονδίνου Riverside Building, County Hall Westminster Bridge Road Λονδίνο SE1 7PB Μεγάλη Βρετανία

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.