Κράτηση εισιτηρίων

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

2 σε 1: Μπουντρούμι του Λονδίνου και Μάτι του Λονδίνου

4.4 (28)
Από € 62.90

Αποκτήστε μια εκπληκτική προσφορά κατά την επίσκεψη σας σε δύο από τα πλέον δημοφιλή αξιοθέατα του Λονδίνου: το τρομακτικό Μπουντρούμι του Λονδίνου, που θα σας παγώσει το αίμα, και το Μάτι του Λονδίνου, το οποίο θα σας αφήσει χωρίς ανάσα!

Αποκλειστική Προσφορά: διαθέσιμη μόνο από εμάς!
Αν αγοράσετε τον Λονδρέζικο Συνδυασμό Εισιτηρίων 2-σε-1, με είσοδο στο Μάτι του Λονδίνου και στο Μπουντρούμι του Λονδίνου, εξοικονομείτε 20% σε σύγκριση με την τιμή που θα πληρώνατε στα εκδοτήρια.

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εάν βρείτε χαμηλότερη, διαφημιζόμενη τιμή για αυτό το προϊόν εντός 48 ωρών από την ολοκλήρωση της κράτησης, θα επιστρέψουμε τη διαφορά στο ακέραιο.

Κυριότερα σημεία

- Κάντε την κράτηση σας διαδικτυακά και εξοικονομήστε 20% στα εισιτήρια σας
 - Απολαύστε την εκπληκτική θέα από την κορυφή του Ματιού του Λονδίνου
- Βυθιστείτε σε έναν κόσμο συγκίνησης, ανατριχίλας και καθηλωτικών διηγήσεων στο Μπουντρούμι του Λονδίνου

Τι να περιμένω;

Θαυμάστε τη θέα από το Μάτι  του Λονδίνου
Το Μάτι του Λονδίνου μπορεί να είναι σχετικά νέο στοιχείο στον λονδρέζικο ορίζοντα, αλλά θεωρείται ήδη ένα κλασικό αξιοθέατο παρά τη σύντομη ιστορία του. Εκεί, θα απολαύσετε την καλύτερη θέα στην πόλη, ενώ βρίσκεστε σε μια καμπίνα, σε ύψος 134 μέτρων.

Πάρτε Μια Τρομάρα στο Μπουντρούμι του Λονδίνου
Κάντε μια περιήγηση 90 λεπτών μέσα σε 1.000 από τα πιο σκοτεινά χρόνια της ιστορίας του Λονδίνου. Κατεβείτε στο μπουντρούμι και προετοιμαστείτε να τρομάξετε καθώς οι πιο διαβόητες μορφές του παρελθόντος του Λονδίνου ζωντανεύουν από την ομάδα των ηθοποιών. 

Πώς λειτουργεί;

Πώς μπορώ να πάρω τα εισιτήρια μου;
Το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα αποσταλεί στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου σύντομα μετά την ολοκλήρωση της κράτησης. Μπορείτε να το εκτυπώσετε ή να το παρουσιάσετε μέσω του κινητού σας στην είσοδο. 

Ποια είναι η διαδικασία κράτησης;
- Πρέπει να επισκεφθείτε το Μπουντρούμι του Λονδίνου πριν επισκεφθείτε το Μάτι του Λονδίνου.
 - Για να εξασφαλίσετε την πρόσβαση σας στο Μάτι του Λονδίνου και να αποφύγετε τις ουρές στα εκδοτήρια, μπορείτε να κλείσετε την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψης σας εκ των προτέρων, με την είσοδό σας στην πύλη κρατήσεων που προσφέρουμε. Η διεύθυνση της πύλης κρατήσεων και ο τρόπος σύνδεσης αναφέρονται με σαφήνεια στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο. Οι επισκέψεις σε αξιοθέατα για τα οποία δεν έχει γίνει προκράτηση μέσω της πύλης κρατήσεων, θα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά την επίσκεψη και θα απαιτούν τη μετάβαση στα εκδοτήρια για να γίνει κράτηση για το επόμενο διαθέσιμο χρονικό διάστημα. Η άμεση διαθεσιμότητα δεν είναι εγγυημένη.  

Ποια είναι η διαδικασία εισόδου;
- Μπουντρούμι του Λονδίνου: Παρακαλείσθε να φτάσετε στην επιβεβαιωμένη ημερομηνία και ώρα. Μετά τη σάρωση του γραμμωτού κώδικα στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο, μπορείτε να ετοιμαστείτε για μια περιήγηση που θα σας παγώσει το αίμα. 
- Μάτι του Λονδίνου: Το εισιτήριο σας ισχύει για 90 ημέρες. Σημειώστε ότι το εισιτήριο σας είναι ένα κανονικό εισιτήριο, όχι ένα εισιτήριο παράκαμψης της ουράς.

Σημαντικές πληροφορίες

Στο Μπουντρούμι του Λονδίνου, ως μέρος της εμπειρίας, θα κληθείτε να περπατήσετε για 90-110 λεπτά και θα πρέπει να στέκεστε όρθιοι την περισσότερη ώρα.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικας (16+)
Παιδί (5-15)

Ώρες λειτουργίας

Παρακαλείσθε να ελέγξετε το ημερολόγιο για ημερομηνίες και ώρες.

Κράτηση

Πέμ, 8 Ιούν 2023

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εάν βρείτε χαμηλότερη διαφημιζόμενη τιμή για αυτό το προϊόν εντός 48 ωρών από την ολοκλήρωση της κράτησης σας, θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά στο ακέραιο. Όταν κάνετε κράτηση σε εμάς, σας εγγυόμαστε ότι θα λάβετε τη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Εξοικονομήστε χρόνο: Παρακάμψτε την ουρά

Τι περιλαμβάνεται;

- Βόλτα στο Μάτι του Λονδίνου
- Περιήγηση στο Μπουντρούμι του Λονδίνου

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

2 σε 1: Μπουντρούμι του Λονδίνου και Μάτι του Λονδίνου

Διεύθυνση
Μπουντρούμι του Λονδίνου Riverside Building, County Hall Westminster Bridge Road Λονδίνο SE1 7PB Μεγάλη Βρετανία

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.