Κράτηση εισιτηρίων

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Chelsea Stadium and Museum Tour

4.6 (32)
Από € 28.20

Η περιοδεία του Stamford Bridge, η έδρα της Chelsea Football Club, είναι ένα διασκεδαστικό, ενημερωτικό και αξέχαστη εμπειρία, που απολαμβάνουν οι φίλαθλοι όλων των ηλικιών. Αυτή η ξενάγηση θα σας πάρει πίσω από τα παρασκήνια μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες ποδοσφαίρου στον κόσμο και σας δίνει πρόσβαση σε περιοχές που συνήθως προορίζονται για τους παίκτες και τους υπαλλήλους.

Chelsea FC υπερηφανεύονται για τους οδηγούς που έχουν και οι δύο πεπειραμένοι και ενθουσιώδεις για την ομάδα και πιστεύω ότι είναι το πάθος τους που κάνει περιοδείες τους μια πραγματικά αξιόλογη!

Η είσοδος στο Μουσείο Chelsea FC περιλαμβάνεται επίσης, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δούμε ακριβώς πώς Chelsea FC έχει εξελιχθεί, και έξω από το γήπεδο για να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο.

Διάρκεια: Περιηγήσεις τελευταία περίπου μία ώρα καθώς και την πρόσβαση στο μουσείο.

Σημαντικές πληροφορίες:
- Λίγο μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας, θα λάβετε ένα e-ticket μέσω email. Παρακαλείστε να φέρετε αυτό το εισιτήριο μαζί σας για την περιήγησή σας.
- Σας συμβουλεύουμε να προσέλθετε τουλάχιστον 15 λεπτά πριν από την ώρα έναρξης της περιοδείας σας.
- Παιδικό εισιτήριο είναι διαθέσιμο για παιδιά ηλικίας μεταξύ 5-15 ετών. Τα παιδιά μεταξύ 0-4 είναι δωρεάν, όταν συνοδεύονται από ενήλικα που πληρώνει.
- Τα παιδιά κάτω από την ηλικία των 16 θα γίνουν δεκτοί μόνο στο Stadium Tour και το μουσείο, όταν συνοδεύονται από ενήλικα.
- Tours λειτουργούν επτά ημέρες την εβδομάδα, ανάλογα με φωτιστικά. Δεν υπάρχουν Stadium Tours στις εγχώριες αγωνιστικές, και το Μουσείο και το Στάδιο Tours είναι κλειστά την ημέρα πριν και την ημέρα του σπιτιού του Ευρωπαϊκού Πρόγραμμα.
- Ελέγξτε την Τσέλσι ιστοσελίδα πριν από την κράτηση. Όλα Tour και το Μουσείο επισκέψεις υπόκεινται σε αλλαγές, την ακύρωση και την αλλαγή, μερικές φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα.  

Κατηγορίες εισιτηρίων

Are there children's tickets?
Yes, children's tickets are available for children between age 5-15. Children from age 0-4 are free, when accompanied by a paying adult.   

Children under the age of 16 will only be admitted to the Stadium Tour and Museum when accompanied by an adult.

Ώρες λειτουργίας

Ώρες λειτουργίας: Μουσείο είναι ανοιχτό καθημερινά: 09:30 π.μ. έως 17:00 (Τελευταία είσοδος είναι στις 16:00). Tours αναχωρούν στις: 10 π.μ., 10.30 π.μ., έντεκα, ώρα 11:30 π.μ., στις 12 το μεσημέρι, 12:30 μμ, 13:00, 13:30, 14:00, 14:30 και 3 PM.

Κράτηση

Παρ, 9 Δεκ 2022

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Εξοικονομήστε χρόνο: Παρακάμψτε την ουρά

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Chelsea Stadium and Museum Tour

Διεύθυνση
Fulham Road, London, SW6 1HS

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.