Κράτηση εισιτηρίων

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Ξενάγηση στο γήπεδο και το μουσείο της Τσέλσι

4.6 (37)
Από € 27.40

Η ξενάγηση στο Stamford Bridge, έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι, είναι μια διασκεδαστική, ενημερωτική και αξέχαστη εμπειρία, που απολαμβάνουν οι φίλοι του αθλητισμού όλων των ηλικιών. Αυτή η ξενάγηση θα σας μεταφέρει στα παρασκήνια μιας από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες του κόσμου και θα σας δώσει πρόσβαση σε χώρους που συνήθως προορίζονται για τους παίκτες και τους επισήμους.

Κυριότερα σημεία

- Απολαύστε μια ξενάγηση στο Stamford Bridge, την έδρα της Chelsea FC
- Ρίξτε μια ματιά στα παρασκήνια μιας από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες
- Δωρεάν πρόσβαση στο Μουσείο της Chelsea FC 

Τι να περιμένω;

Επισκεφθείτε το Stamford Bridge
Η Chelsea FC υπερηφανεύεται για τους ξεναγούς της που είναι τόσο γνώστες όσο και ενθουσιώδεις για τον σύλλογο και πιστεύει ότι το πάθος τους είναι αυτό που κάνει τις ξεναγήσεις τους πραγματικά αξιοσημείωτες!

Με την ξενάγησή σας έχετε επίσης δωρεάν πρόσβαση στο Μουσείο της Chelsea FC, ώστε να μάθετε πώς ακριβώς εξελίχθηκε η Chelsea FC, εντός και εκτός γηπέδου, για να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς ομίλους στον κόσμο. 

 

Πώς λειτουργεί;

Πώς θα πάρω τα εισιτήρια μου;
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας, το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο θα σταλεί απευθείας στο email σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το εκτυπώσετε και να το έχετε μαζί στην ξενάγησή σας. 

Από πού ξεκινά η ξενάγηση;
Η ξενάγηση ξεκινά από το Μουσείο της Τσέλσι μέσα στο Stamford Bridge. Παρακαλείσθε να είστε εκεί 15 λεπτά πριν ξεκινήσει η ξενάγηση. 

Πόσο διαρκεί η ξενάγηση;
Η ξενάγηση διαρκεί περίπου 1 ώρα συν όση ώρα θέλετε να περάσετε στο μουσείο.   

 

Σημαντικές πληροφορίες

- Οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται επτά ημέρες την εβδομάδα ανάλογα με τους αγώνες. Δεν πραγματοποιούνται ξεναγήσεις στο γήπεδο τις ημέρες των εγχώριων αγώνων, ενώ οι ξεναγήσεις στο μουσείο και στο γήπεδο δεν είναι διαθέσιμες την προηγούμενη ημέρα και την ημέρα των εντός έδρας ευρωπαϊκών αγώνων.
- Δείτε την ιστοσελίδα της Chelsea FC πριν από την κράτησή σας. Όλες οι ξεναγήσεις και οι επισκέψεις στο μουσείο υπόκεινται σε αλλαγές, ακυρώσεις και τροποποιήσεις, μερικές φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικας (16+)
Παιδί (5-15)
Ηλικιωμένος (65+)
Βρέφος (0-4): Δωρεάν

Ώρες λειτουργίας

Ώρες λειτουργίας: Το μουσείο είναι ανοιχτό καθημερινά: 9:30 π.μ. έως 5 μ.μ. (Τελευταία είσοδος στις 4 μ.μ.). Οι ξεναγήσεις ξεκινούν στις εξής ώρες: 10 π.μ., 10:30 π.μ., 11:00 π.μ., 11:30 π.μ., 12:00, 12:30 μ.μ., 01:00 μ.μ., 01:30 μ.μ., 02:00 μ.μ., 02:30 μ.μ. και 03:00 μ.μ.

Κράτηση

Κυρ, 31 Μαρ 2024

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Εξοικονομήστε χρόνο: Παρακάμψτε την ουρά

Ηχητικός οδηγός

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Ξενάγηση στο γήπεδο και το μουσείο της Τσέλσι

Διεύθυνση
Fulham Road, London, SW6 1HS

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.