Αναζήτηση εισιτηρίων

Γιατί να ψωνίσετε με εμάς;

Εισιτήρια για αξιοθέατα, εκδηλώσεις και μετακινήσεις στο Λονδίνο

Καλώς ήλθατε στον ιστότοπο www.eisitiriagialondino.gr, τον διαδικτυακό τόπο για όλους και όλες που θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια για κάποια εκδήλωση ή για να μετακινηθούν μέσα στο Λονδίνο – προτού φύγετε από το σπίτι σας. Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία εισιτηρίων για πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Λονδίνο! Οργανωμένες περιηγήσεις με ξεναγούς σε αξιοθέατα και εκδηλώσεις, όπως το μουσείο της Μαντάμ Τισό (Madame Tussaud), το Μάτι του Λονδίνου (London Eye) και η περιήγηση στο στούντιο της Warner Bros. όπου γυρίστηκε η σειρά Harry Potter, λαμπερά μιούζικαλ στο West End και εισιτήρια για ποδόσφαιρο! Ηλεκτρονικά εισιτήρια στη θυρίδα εισερχομένων email σας!

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3 εκατομμύρια εισιτήρια

    4000+ προϊόντα σε 30 πόλεις

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

    Μπορείτε να αισθάνεστε 100% ασφαλείς όταν κάνετε αγορές στον ιστότοπό μας

  • Πληρωμή σε Ευρώ

    Πληρώνετε σε Ευρώ χωρίς κρυφές χρεώσεις

Similar experiences

Similar categories

The View from the Shard

4.6 (62)
Από € 27.4
Δείτε το ψηλότερο κτίριο στη Δυτική Ευρώπη και αφήστε Η θέα από το Shard σας εκπλήξουν. Μπορείτε να δείτε τα περισσότερα από τα αξιοθέατα του Λονδίνου από εδώ, όπως ο Πύργος του Λονδίνου και η EDF Energy London Eye. Αγοράστε εισιτήρια για The View from The Shard εδώ!

Απολαύστε την ανάσα-λαμβάνοντας 360- βαθμό View from The Shard σε όλο το Λονδίνο. Το Shard είναι ένα εμβληματικό κτήριο ορόσημο που επαναπροσδιορίζει ορίζοντα του Λονδίνου και θεωρείται ένα δυναμικό σύμβολο του Λονδίνου.

Μπορείτε να απολαύσετε τρία επίπεδα:
Από το επίπεδο 00, θα πρέπει να συντάσσεται στον κόσμο του Λονδίνου, όπως αναλαμπές αυτής της εκπληκτικής πόλης αρχίζουν να εμφανίζονται. Ταξιδεύοντας προς τα πάνω θα παύση στο 68ο όροφο? 244m πάνω από μία από τις μεγαλύτερες πόλεις στον κόσμο.

Μπορείτε στη συνέχεια να συνεχίσει για να επίπεδο 69, όπου η εκπληκτική θέα 360 μοιρών απλώνεται μπροστά σας και μπορείτε να δείτε τα περισσότερα από τα καταπληκτικά νέα και παλιά αξιοθέατα του Λονδίνου.

Τέλος, θα ανέβει στο επίπεδο 72, για την καλύτερη θέα στην πόλη. Από εκεί μπορείτε να αναζητήσετε και να δείτε τα θραύσματα του γυαλιού που αποτελούν την κορυφή του ουρανοξύστη.

Σημαντικές πληροφορίες:
- Σχόλιο είναι στην αγγλική γλώσσα μέσω διαδραστικών τηλεσκόπια
- E-εισιτήρια σας θα σας σταλεί μέσω e-mail αμέσως μετά την έχετε ολοκληρώσει την κράτησή σας και η πληρωμή σας έχει εγκριθεί.
- Το εισιτήριο ισχύει μόνο την ημέρα που κάνετε κράτηση για.
- Η θέα από το Shard είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες 9:00 πμ - 22 μ.μ. (τελευταία είσοδος είναι στις 8:30 μ.μ.)
- Παιδιά ηλικίας 4-15 ετών δικαιούνται εισιτήρια παιδιών. Θα πρέπει πάντα να συνοδεύονται από ενήλικα.
- Η θέα από το Shard καταλήγει στο The Shard

`Ώρες λειτουργίας

Ώρες λειτουργίας: Απρίλιος - Σεπτέμβριος: Καθημερινά 9:00 με 22:00 Οκτώβριος - Μάρτιος: Κυριακή-Τετάρτη 10:00 - 19:00, Πέμπτη-Σάββατο από 10:00 εως 22:00

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Εξοικονομήστε χρόνο – Μην περιμένετε στην ουρά

`Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

The View from The Shard

Address
Joiner Street, off St Thomas' Street London SE1 9SG

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια για την κράτησή σας; Θα απαντήσουμε πρόθυμα στις ερωτήσεις σας.