Κράτηση εισιτηρίων

Covid safe information

  • You may be asked to wear a face covering out of consideration for those around you. So please bring a face mask, just in case.
  • Social distancing has now been removed. However, we ask you to be mindful of others and their space.
  • Please be ready to make on-site payments using a contactless bank card, rather than cash, where possible.
  • Organiser politely request that you refrain from visiting the attraction should you start displaying any of the symptoms associated with COVID-19. Please contact Guest Services should you need to amend your booking.
  • All areas that visitors touch are frequently cleaned.
  • Employes may wear Personal Protective Equipment to protect both visitors and staff.
  • You may be asked to present proof of being fully vaccinated or that you have recovered fully from COVID 19. So just in case, please bring a valid and updated COVID Pass.

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

The View from the Shard

4.7 (79)
Από € 32.40

Η θέα από το Σαρντ, το έχει καταστήσει ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία της πόλης.  Το Σαρντ είναι ο ψηλότερος ουρανοξύστης στη Δυτική Ευρώπη, με υπερσύγχρονους ανελκυστήρες, εκπληκτική τεχνολογία που μπορεί να απεικονίσει με ακρίβεια την πόλη του Λονδίνου όπως ήταν σε άλλες εποχές, ένα κομψό μπαρ και μια εκπληκτική θέα στα πιο σημαντικά και εντυπωσιακά αξιοθέατα του Λονδίνου. Δείτε και μόνοι σας γιατί η Θέα από το Σαρντ αιχμαλωτίζει τους τουρίστες αλλά και τους Λονδρέζους.

Κυριότερα σημεία

- Επισκεφθείτε το ψηλότερο κτίριο στη Δυτική Ευρώπη
- Δείτε τα πιο διάσημα αξιοθέατα του Λονδίνου
- Μάθετε για την πόλη και την ιστορία της με διαδραστικά τηλεσκόπια

Τι να περιμένω;

Γνωρίστε το Λονδίνο από ψηλά
 Απολαύστε μια εκπληκτική θέα 360 μοιρών από το Σαρντ του Λονδίνου. Το Σαρντ είναι ένα εκπληκτικό κτίριο, το οποίο επαναπροσδιορίζει τον ορίζοντα του Λονδίνου.

Υπάρχουν τρία επίπεδα που μπορείτε να απολαύσετε:
Στο επίπεδο 00 θα βυθιστείτε στον κόσμο του Λονδίνου και στην ομορφιά αυτής της απίστευτης πόλης. Ταξιδεύοντας προς τα πάνω με έναν καλειδοσκοπικό ανελκυστήρα θα φτάσετε στον 68ο όροφο και θα ανεβείτε 244μ. πάνω από μία από τις εκπληκτικές πόλεις του κόσμου. 

Από εδώ μπορείτε να συνεχίσετε στον 69ο όροφο, όπου η εκπληκτική θέα 360 μοιρών εκτείνεται μπροστά σας. Από εκεί μπορείτε να δείτε τα περισσότερα από τα εκπληκτικά, καινούρια και παλιά, αξιοθέατα του Λονδίνου. 

Ανεβείτε στον όροφο 72, για να αποκτήσετε την καλύτερη θέα στην πόλη. Απολαύστε την απαράμιλλη θέα και την ηχητική εμπειρία. Θαυμάστε τη γυάλινη οροφή του ουρανοξύστη, καθώς φαίνεται να εξαφανίζεται μέσα στον ουρανό. 

Πώς λειτουργεί;

Πώς μπορώ να πάρω τα εισιτήρια μου;
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο θα σταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που καταχωρίσατε κατά την κράτηση, απλά το εκτυπώστε και θα το φέρετε στην περιήγησή σας. 

Υπάρχουν παιδικά εισιτήρια;
Ναι, υπάρχουν παιδικά εισιτήρια για παιδιά ηλικίας 4-15 ετών. Τα παιδιά ηλικίας 0-3 ετών έχουν δωρεάν είσοδο, όταν συνοδεύονται από ενήλικες που κατέχουν εισιτήριο.   

Ώρες λειτουργίας

Ώρες λειτουργίας: Απρίλιος - Σεπτέμβριος: Καθημερινά 9:00 με 22:00 Οκτώβριος - Μάρτιος: Κυριακή-Τετάρτη 10:00 - 19:00, Πέμπτη-Σάββατο από 10:00 εως 22:00

Κράτηση

Πέμ, 13 Οκτ 2022

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Εξοικονομήστε χρόνο: Παρακάμψτε την ουρά

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Η Θέα από το Σαρντ

Διεύθυνση
Joiner Street, off St Thomas' Street Λονδίνο SE1 9SG

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.