Αναζήτηση εισιτηρίων

Γιατί να ψωνίσετε με εμάς;

Εισιτήρια για αξιοθέατα, εκδηλώσεις και μετακινήσεις στο Λονδίνο

Καλώς ήλθατε στον ιστότοπο www.eisitiriagialondino.gr, τον διαδικτυακό τόπο για όλους και όλες που θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια για κάποια εκδήλωση ή για να μετακινηθούν μέσα στο Λονδίνο – προτού φύγετε από το σπίτι σας. Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία εισιτηρίων για πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Λονδίνο! Οργανωμένες περιηγήσεις με ξεναγούς σε αξιοθέατα και εκδηλώσεις, όπως το μουσείο της Μαντάμ Τισό (Madame Tussaud), το Μάτι του Λονδίνου (London Eye) και η περιήγηση στο στούντιο της Warner Bros. όπου γυρίστηκε η σειρά Harry Potter, λαμπερά μιούζικαλ στο West End και εισιτήρια για ποδόσφαιρο! Ηλεκτρονικά εισιτήρια στη θυρίδα εισερχομένων email σας!

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3 εκατομμύρια εισιτήρια

    4000+ προϊόντα σε 30 πόλεις

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

    Μπορείτε να αισθάνεστε 100% ασφαλείς όταν κάνετε αγορές στον ιστότοπό μας

  • Πληρωμή σε Ευρώ

    Πληρώνετε σε Ευρώ χωρίς κρυφές χρεώσεις

Similar experiences

Similar categories

Legoland Windsor

4.4 (7)
Από € 33.9
Αγοράστε εισιτήρια για Legoland Windsor Resort κοντά στο Λονδίνο εδώ.

Παίξτε με την καρδιά σας σε LEGOLAND® Windsor Resort με πάνω από 55 διαδραστικά βόλτες και τα αξιοθέατα. Fly μέσα από τις κορυφές των δέντρων για να ξεφύγουν τρομακτική δράκους, οδηγούν τις συναρπαστικές ορμητικά με Viking Στόλου, ή να συμμετάσχετε LEGO® δύτες σε μια μαγική υποβρύχια περιπέτεια για Atlantis Submarine Voyage.

Νέα από το Μάρτιο »Είθε η Δύναμη να είναι μαζί σας», όπως του Ηνωμένου Βασιλείου μόνο LEGO® Star Wars ™ Miniland εμπειρία έρχεται να LEGOLAND® Windsor αναδημιουργία επτά από τις πιο διάσημες σκηνές από το κλασικό Star Wars ™ ταινίες, συμπεριλαμβανομένων μια σκηνή από τη σειρά κινουμένων σχεδίων: Star Wars: The Clone Wars, χρησιμοποιώντας περίπου 1,5 εκατομμύρια LEGO ® τουβλάκια.

Σημαντικές πληροφορίες:
- Τα εισιτήρια θα πρέπει να σταλεί στο δικό σας e-mail αμέσως μετά την έχετε ολοκληρώσει την κράτησή σας και η πληρωμή σας έχει εγκριθεί - εισιτήρια παιδιών: 3 έως 15 ετών (δωρεάν κάτω των 3 ετών)
- Ώρες λειτουργίας: Από τα τέλη Μαρτίου έως τα τέλη Οκτωβρίου. Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 π.μ. - 17 μμ και το Σάββατο και την Κυριακή 10:00 π.μ. - 18:00 μ.μ.
- Τα εισιτήρια ισχύουν μόνο για την ημέρα μπορείτε να κάνετε κράτηση
- Δεν μπορείτε να κλείσετε εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας ισχύουν για ένα μήνα, δυστυχώς.

Save up to 33% on your Entry Tickets!

`Ώρες λειτουργίας

Από τα τέλη Μαρτίου έως τα τέλη Οκτωβρίου: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 πμ - 17:00 μμ Σάββατο και Κυριακή 10:00 π.μ.-18.00 μμ

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο κουπόνι

Εξοικονομήστε χρόνο – Μην περιμένετε στην ουρά

`Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Legoland Windsor

Address
Winkfield Rd Windsor SL4 4AY

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια για την κράτησή σας; Θα απαντήσουμε πρόθυμα στις ερωτήσεις σας.