Αναζήτηση εισιτηρίων

Γιατί να ψωνίσετε με εμάς;

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

    4000+ προϊόντα σε 30 πόλεις

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

    Μπορείτε να αισθάνεστε 100% ασφαλείς όταν κάνετε αγορές στον ιστότοπό μας

  • Πληρωμή σε Ευρώ

    Πληρώνετε σε Ευρώ χωρίς κρυφές χρεώσεις

Similar experiences

Similar categories

Classic Rock & Beatles Tour

4.6 (5)
Από € 48.90
Σε αυτό το Classic Rock και Beatles sites περιοδεία θα αντιμετωπίσετε τις ιστορίες πίσω από μερικά από τα μεγαλύτερα ροκ θρύλους του χρόνου μας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της λικνίζοντας 3 ½ ώρα ξενάγηση θα επισκεφθούμε μερικά από τα sites που έκανε τη δεκαετία του '60 αιώρησης! Θα πάρετε για να δείτε τα καταστήματα, τα μπαρ και τα κλαμπ που έχουν εμπνεύσει εκατοντάδες των γνωστών στίχων.

Για Beatles οπαδούς, υπάρχει «κατ 's, Ringo' Brian Epstein s Kings Road διαμέρισμα, John και Yoko 's πρώτο σπίτι και Παύλου τρέχον σπίτι s του Λονδίνου. Μπορείτε φυσικά να πάρετε για να περπατήσει σε όλη την εικονική Abbey Road διάβαση. Θα περάσουν τα σπίτια του Freddie Mercury, Bowie, Bolan, Jimmy Page, Macca, Clapton, Van Morrison, για να αναφέρουμε μερικά, και να δούμε πού Jimi Hendrix πέθανε. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να δει στο πέρασμα!

Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε το απόγευμα περιοδεία με Rock'n'Roll μας Morning Tour για μια πλήρη ημέρα Monsters of Rock Tour.

Διάρκεια: Περίπου. 3 ½ ώρες 

Σημαντικές πληροφορίες:
- Λίγο μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας, θα λάβετε ένα e-ticket μέσω email. Παρακαλείστε να φέρετε αυτό το εισιτήριο μαζί σας για την περιήγησή σας.
- Το εισιτήριο είναι έγκυρο μόνο για την επιλεγμένη ημερομηνία.
- Η περιοδεία είναι στα αγγλικά.
- Η περιοδεία Classic Rock και Beatles sites αναχωρεί από το Original Tour Κέντρο Επισκεπτών, 17-19 Cockspur St, κοντά στην πλατεία Τραφάλγκαρ. Το πλησιέστερο σωλήνα είναι Charing Cross.
- Παιδικό εισιτήριο είναι διαθέσιμο για παιδιά ηλικίας μεταξύ 5-12 ετών. Τα παιδιά μεταξύ 0-4 ετών είναι δωρεάν, όταν συνοδεύονται από ενήλικα που πληρώνει.
- Η Classick Ροκ & Beatles sites περιοδεία λειτουργεί καθημερινά από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο. Από το Νοέμβριο μέχρι το Μάρτιο λειτουργεί κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή από τις 13:00 μ.μ. - 16:15 μ.μ..

`Ώρες λειτουργίας

Ημέρες λειτουργίας: Απρίλιος-Οκτώβριος: καθημερινά - αναχώρηση είναι στις 14:00. Νοέμβριος-Μάρτιος: Σάββατο, Κυριακή, Τρίτη και Πέμπτη - αναχώρηση είναι στις 13:00

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο κουπόνι

Duration: 3 hours 30 minutes

`Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Classic Rock & Beatles Tour

Address
17-19 Cockspur Street Trafalgar Square London, SW1Y 5BL

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια για την κράτησή σας; Θα απαντήσουμε πρόθυμα στις ερωτήσεις σας.