Κράτηση εισιτηρίων

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Crystal Palace FC
Από € 83.30

Crystal Palace FC

 
Από € 83.30

Αν θέλετε να δείτε ποδόσφαιρο παγκόσμιας κλάσης, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Απολαύστε τον ενθουσιασμό της παρακολούθησης της Crystal Palace FC FC αυτή τη σεζόν, είτε στο γήπεδο του Selhurst Park είτε εκτός έδρας. Είτε πρόκειται για την Premier League το είτε για το Κύπελλο Αγγλίας, τα έχουμε όλα!

Κυριότερα σημεία

- Εξασφαλίστε τα εισιτήριά σας πριν φύγετε από το σπίτι
- Ζήστε ζωντανά την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.
- Ευκαιρία να δείτε κορυφαίο ποδόσφαιρο της Premier League στο Λονδίνο.
- Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια αποστέλλονται απευθείας σε εσάς
- Πωλούμε μόνο επίσημα εισιτήρια - δεν υπάρχουν δευτερεύοντα εισιτήρια προς πώληση εδώ
- Θα κάθεστε πάντα μαζί

Πώς λειτουργεί;

Πώς θα πάρω τα εισιτήρια μου;
Τα ηλεκτρονικά σας εισιτήρια θα αποσταλούν στο email σας 2-7 ημέρες πριν από τον αγώνα.

Τι πρέπει να κάνω όταν φτάσω στο Στάδιο;
Απλά δείξτε τα ηλεκτρονικά εισιτήρια στην είσοδο της θύρας που αναγράφεται στα εισιτήριά σας. Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια γίνονται δεκτά.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εσείς, και όποιος θα έρθει μαζί σας στον ποδοσφαιρικό αγώνα, πρέπει να έχετε ΟΛΟΙ μαζί με τα ηλεκτρονικά εισιτήρια ένα έγκυρο έγγραφο ταυτοποίησης με φωτογραφία (π.χ. το διαβατήριό σας).

Πότε θα διεξαχθεί ο αγώνας;
Αγώνας Σαββατοκύριακου - Ένας αγώνας Σαββατοκύριακου διεξάγεται είτε το Σάββατο είτε την Κυριακή. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι θα βρίσκεστε στο Λονδίνο τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, καθώς ένας αγώνας μπορεί να μεταφερθεί μεταξύ των 2 ημερών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σε σπάνιες περιπτώσεις, ένας αγώνας Σαββατοκύριακου μπορεί να μεταφερθεί για την Παρασκευή ή τη Δευτέρα. Εάν συμβεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Αγώνας καθημερινής - Ένας αγώνας καθημερινής ημέρας την Τρίτη Ή την Τετάρτη Ή την Πέμπτη. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι είστε στο Λονδίνο ΚΑΙ τις 3 ημέρες, καθώς ένας αγώνας μπορεί να μεταφερθεί μεταξύ των 3 ημερών κατόπιν σύντομης ειδοποίησης.

Η ακριβής ημερομηνία και ώρα δημοσιεύονται συνήθως 1-2 εβδομάδες πριν από τον αγώνα και μπορείτε να το ελέγξετε μόνοι σας στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Πού θα καθίσω στο γήπεδο;
Όλοι μας θέλουμε να έχουμε μια πραγματική ποδοσφαιρική εμπειρία, με συνθήματα και πανηγυρισμούς, η οποία όμως θα είναι φιλική και ειρηνική! Να θυμάστε ότι τα εισιτήριά μας βρίσκονται στα τμήματα των οπαδών της Γηπεδούχου. Όποιος επισκέπτης θεαθεί να υποστηρίζει ανοιχτά τον αντίπαλο ενδέχεται να μην εισέλθει ή να αποβληθεί από το γήπεδο χωρίς αποζημίωση.

Σχέδιο Καθισμάτων - Κάντε κλικ ΕΔΩ

Σημαντικές πληροφορίες

ALL TICKETS are located in Home supporters areas. Any guests seen to be openly supporting the opposition are liable to be refused entry or ejected from the stadium without compensation. Please do not wear any away team colered Clothing.

POWERED BY TRAVEL CONNECTION

Κατηγορίες εισιτηρίων

Check the infobox for all details about the categories.

Ώρες λειτουργίας

Αγώνας Σαββατοκύριακου - Ένας αγώνας Σαββατοκύριακου διεξάγεται είτε το Σάββατο είτε την Κυριακή. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι θα βρίσκεστε στο Λονδίνο τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, καθώς ένας αγώνας μπορεί να μεταφερθεί μεταξύ των 2 ημερών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σε σπάνιες περιπτώσεις, ένας αγώνας Σαββατοκύριακου μπορεί να μεταφερθεί για την Παρασκευή ή τη Δευτέρα. Εάν συμβεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Αγώνας καθημερινής - Ένας αγώνας καθημερινής ημέρας την Τρίτη Ή την Τετάρτη Ή την Πέμπτη. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι είστε στο Λονδίνο ΚΑΙ τις 3 ημέρες, καθώς ένας αγώνας μπορεί να μεταφερθεί μεταξύ των 3 ημερών κατόπιν σύντομης ειδοποίησης.

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Crystal Palace FC

Διεύθυνση
Selhurst Park, London SE25 6PU

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.