Κράτηση εισιτηρίων

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Κάρτες επισκεπτών Oyster

4.8 (33)
Από € 22.90

Η ολοκληρωμένη λύση για τις δημόσιες συγκοινωνίες του Λονδίνου και το φθηνότερο εισιτήριο για το μετρό του Λονδίνου, γνωστό και ως «The Tube», καθώς και για τα κόκκινα διώροφα λεωφορεία του Λονδίνου, τα τραμ και τα τρένα DLR (Docklands Light Railway). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε 9 ζώνες του Λονδίνου! Μετακινηθείτε όσο θέλετε και επωφεληθείτε από ένα ημερήσιο ανώτατο όριο στις διαδρομές σας και με τις χαμηλότερες τιμές!

Κυριότερα σημεία

- Κάντε κράτηση online και χρησιμοποιήστε την απευθείας κατά την άφιξή σας στο Λονδίνο
- Ο φθηνότερος τρόπος για να μετακινηθείτε στο Λονδίνο
- Μέγιστο όριο δαπανών ανά ημέρα
-Τα παιδιά κάτω των 11 ετών ταξιδεύουν δωρεάν (συνοδευόμενα από ενήλικα)
- Παραδίδεται απευθείας στη διεύθυνση του σπιτιού σας
- Εύκολη φόρτωση περισσότερων χρημάτων στην κάρτα
- Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Heathrow Express και στο Gatwick Express
- Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη νέα γραμμή Elizabeth

Τι να περιμένω;

Μετακινήσεις στη χαμηλότερη τιμή
Με την κάρτα Oyster απολαμβάνετε τη χαμηλότερη τιμή σε όλες τις μετακινήσεις σας με τα δημόσια λεωφορεία και το δίκτυο του μετρό, με την εγγύηση της Transport for London (TfL).

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα Oyster μεταξύ των αεροδρομίων Gatwick και Heathrow και του κεντρικού Λονδίνου, συμπεριλαμβανομένων των τρένων Gatwick Express και Gatwick Thameslink, καθώς και του Heathrow Express και της γραμμής Elizabeth.

Φορτώστε εύκολα περισσότερα χρήματα.
Αν ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από όσα έχετε προπληρώσει στην κάρτα Επισκέπτη Oyster, μπορείτε εύκολα να συμπληρώσετε νέο υπόλοιπο με πιστωτική κάρτα ή μετρητά σε κάθε σταθμό του Λονδίνου.

Απαιτείται μία κάρτα Oyster ανά ταξιδιώτη, γεγονός που σημαίνει ότι μία κάρτα Oyster δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από περισσότερους από έναν ενήλικες στην ίδια διαδρομή. Τα παιδιά κάτω των 11 ετών μετακινούνται δωρεάν όταν συνοδεύονται από ενήλικα (έως τρία παιδιά ανά ενήλικα).

Η κάρτα Επισκέπτη Oyster δεν λήγει ποτέ
Η κάρτα Oyster δεν έχει ημερομηνία λήξης. Παράδειγμα: Αγοράζετε μια κάρτα Επισκέπτη Oyster με πίστωση 30 λιρών και χρησιμοποιείτε μόνο 16 λίρες. Οι 14 λίρες θα παραμείνουν στην κάρτα Επισκέπτη Oyster και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε κατά την επόμενη επίσκεψή σας στο Λονδίνο.

Μετακινηθείτε όσο θέλετε, μόλις συμπληρωθεί το ημερήσιο όριο ταξιδεύετε δωρεάν!
Επωφεληθείτε από αυτή την ειδική προσφορά στην κάρτα Επισκέπτη Oyster! Για παράδειγμα, στις ζώνες 1+2 το ανώτατο όριο είναι περίπου 7,50 λίρες. Μόλις φτάσετε αυτό το ποσό, δεν θα χρεωθείτε για καμία περαιτέρω διαδρομή στις ζώνες 1+2 για εκείνη την ημέρα!

Πώς λειτουργεί;

Πώς λειτουργεί η κάρτα Επισκέπτη Oyster;
Όταν χρησιμοποιείτε την κάρτα Επισκέπτη Oyster για τις μετακινήσεις σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις ζώνες του Λονδίνου. Μπορείτε να ταξιδεύετε σε όλες τις ζώνες (1-9) και να πληρώνετε μόνο για τη διαδρομή που διανύετε.
Παράδειγμα: Εάν μετακινήστε από τη Ζώνη 6 στη Ζώνη 1 (π.χ. παίρνοντας τη γραμμή Piccadilly από το αεροδρόμιο Heathrow στο κεντρικό Λονδίνο), το κόστος θα είναι μεγαλύτερο συγκριτικά με μια διαδρομή μεταξύ δύο σταθμών εντός της Ζώνης 1. Η χρήση της κάρτας Επισκέπτη Oyster κατά τις μετακινήσεις σας, θα κοστίζει πάντα λιγότερο από ό,τι θα κόστιζε μια απλή μετάβαση.

Κάθε φορά, πριν επιβιβαστείτε σε τρένο ή λεωφορείο θα πρέπει να κάνετε check in με την κάρτα Επισκέπτη Oyster και να κάνετε check out ξανά στο τέλος της μετακίνησής σας. Για τον σκοπό αυτό, σε κάθε σταθμό και σε κάθε λεωφορείο, τόσο στην είσοδο όσο και στην έξοδο, υπάρχουν κίτρινοι αναγνώστες καρτών. (Συμβουλή: δείτε τους άλλους ταξιδιώτες και κάντε το ίδιο). Εάν ξεχάσετε να κάνετε check out κατά την έξοδο από τον σταθμό, θα χρεωθεί η μεγαλύτερη δυνατή διαδρομή (συνήθως οι ζώνες 1-9).

Πώς μπορώ να αποκτήσω την κάρτα Επισκέπτη Oyster;
Αμέσως μετά την επιτυχή κράτηση στον ιστότοπό μας, θα λάβετε επιβεβαίωση της κράτησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η ίδια η κάρτα Επισκέπτη Oyster θα αποσταλεί στη διεύθυνση της κατοικίας σας. Μπορεί να χρειαστούν έως και 2-3 εβδομάδες για να φτάσει η κάρτα Επισκέπτη Oyster στη διεύθυνση της κατοικίας σας. Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να κάνετε έγκαιρα την κράτησή σας. Τα έξοδα αποστολής περιλαμβάνονται στην τιμή.

Προσφέρουμε τέσσερις διαφορετικούς τύπους καρτών Oyster για επισκέπτες:
- Κάρτα Επισκέπτη Oyster £10 - (Πίστωση μετακινήσεων £10) Συνιστάται (από την TfL) για περίπου 1-2 διανυκτερεύσεις στο Λονδίνο.
- Κάρτα Επισκέπτη Oyster £20 - (Πίστωση μετακινήσεων £20) Συνιστάται (από την TfL) για περίπου 3 διανυκτερεύσεις στο Λονδίνο.
- Κάρτα Επισκέπτη Oyster £30 ή £40 - (Πίστωση μετακινήσεων £30 ή £40) Συνιστάται (από την TfL) για διαμονή μεγαλύτερη των 3 ημερών στο Λονδίνο και αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε την Κάρτα Επισκέπτη Oyster μεταξύ του αεροδρομίου Gatwick ή Heathrow και του Λονδίνου.

Παράδειγμα τιμής για ένα ταξίδι σε διαφορετικές ζώνες (Προσοχή! Με την επιφύλαξη αλλαγών!):
Ζώνη 1: £ 2,-
Ζώνη 1-2: 2 £,- £ 3,-
Ζώνη 1-4: 3 £,- έως - £ 4,-
Ζώνη 1-9: £ 3,- έως £ 5,-

Σημαντικές πληροφορίες

- Δεν μπορούμε να σας επιστρέψουμε το υπόλοιπο της κάρτας Επισκέπτη Oyster, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα ξανά κατά την επόμενη επίσκεψή σας στο Λονδίνο.
- Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων για χαμένες κάρτες Επισκέπτη Oyster.
- Στην τιμή της κάρτας Επισκέπτη Oyster περιλαμβάνονται £5 για τη διαχείριση, καθώς και τα ταχυδρομικά τέλη.
- ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η κάρτα Επισκέπτη Oyster μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από έναν ενήλικα κάθε φορά. Δεν μπορούν να μετακινηθούν πολλοί ενήλικες με μία μόνο κάρτα Επισκέπτη Oyster.
- Τα παιδιά κάτω των 11 ετών μετακινούνται δωρεάν (συνοδευόμενα από ενήλικα με εισιτήριο, έως 3 παιδιά ανά ενήλικα). Τα παιδιά 11 ετών και άνω χρειάζονται τη δική τους κάρτα Επισκέπτη Oyster ή Travelcard.

Στις 24, 25 και 31 Δεκεμβρίου κάθε έτους, οι δημόσιες συγκοινωνίες στο Λονδίνο περιορίζονται σημαντικά ή διακόπτονται εντελώς.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Σημειώστε ότι: Οι κάρτες θα παραδοθούν στο σπίτι σας εντός 2-3 εβδομάδων!
Προσφέρουμε τέσσερις διαφορετικούς τύπους καρτών Oyster για επισκέπτες:
- Κάρτα Επισκέπτη Oyster £10 
- Κάρτα Επισκέπτη Oyster £20 
- Κάρτα Επισκέπτη Oyster £30 
- Κάρτα Επισκέπτη Oyster £40
Τα παιδιά κάτω των 11 ετών ταξιδεύουν δωρεάν (συνοδευόμενα από ενήλικα με εισιτήριο, έως 3 παιδιά ανά ενήλικα). Τα παιδιά 11 ετών και άνω χρειάζονται τη δική τους κάρτα Επισκέπτη Oyster.

Kράτηση τώρα

Κράτηση

Τετ, 29 Μάι 2024

Bestseller

Άμεση επιβεβαίωση

Τι περιλαμβάνεται;

 - Η κάρτα Oyster αποστέλλεται στη διεύθυνση της κατοικίας σας
- Επιλεγμένη ταξιδιωτική πίστωση φορτωμένη στην κάρτα σας και έτοιμη για χρήση
- Μέγιστη ημερήσια δαπάνη μετακινήσεων

Οδηγίες

Κάρτες επισκεπτών Oyster

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.