Κράτηση εισιτηρίων

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

St Pauls Cathedral

4.6 (83)
Από € 34.80
Κάντε εισιτήρια εισόδου σας στην Αγία Καθεδρικό Ναό του Παύλου, πριν φύγετε από το σπίτι, και να παρακάμψετε τη γραμμή στο box office!

Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου είναι η δεύτερη καθεδρικός ναός χτίστηκε στη θέση αυτή, καθώς ο πρώτος κάηκε στο έδαφος στη μεγάλη πυρκαγιά του Λονδίνου το 1666 Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου είναι η μεγαλύτερη εκκλησία στη Βόρεια Ευρώπη, και είναι χτισμένο σε το σχήμα ενός τεράστιου σταυρού με τον περίφημο τρούλο που βρίσκεται στη μέση.

Το ακόλουθο συμπεριλαμβάνεται στην τιμή εισαγωγής:
- Πολυμέσα Οδηγός: 2010 είδε την έναρξη ενός οδηγού multimedia που συμπεριλαμβάνεται στην τιμή εισόδου για όλους τους μεμονωμένους επισκέπτες και είναι διαθέσιμο στα Αγγλικά, Βρετανική Νοηματική Γλώσσα, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, πολωνικά, ρωσικά, Mandarin, Ιαπωνικά , και της Κορέας. Ο οδηγός χρησιμοποιεί φιλμ, νέα φωτογραφία, καθώς και μια λεπτομερή σχολιασμό για να προσφέρουν μια αποτελεσματική ερμηνεία αυτής της μοναδικής ορόσημο.

- Προγραμματισμένες ξεναγήσεις: Περιηγήσεις του δαπέδου καθεδρικό ναό και την κρύπτη με επικεφαλής τον καθεδρικό ναό οδηγούς τρέξει τέσσερις φορές καθημερινά στις 10:00, 11:00, 1:00 και 2:00. Οι μεμονωμένοι επισκέπτες μπορούν να ενταχθούν αυτά κατά την άφιξή τους χωρίς επιπλέον κόστος και διαρκούν 90 λεπτά (οι θέσεις είναι περιορισμένες).

- Oculus: Ένα μάτι σε St Paul χρησιμοποιεί state-of-the-art τεχνολογία προβολής για να βυθίσει τους επισκέπτες στις συναρπαστικές ιστορίες και ιστορία 'αυτό το ορόσημο. Το πρώτο πρόγραμμα του είδους του σε έναν καθεδρικό ναό, Oculus είναι ένα βραβευμένο 270 εμπειρία ° ταινία που φέρνει 1.400 χρόνια της ιστορίας στη ζωή.

Επιλογή εισιτηρίων:
Επιλέξτε την ημερομηνία που θα φτάσετε στο Λονδίνο ως "Ισχύει Από" την ημερομηνία, καθώς τα εισιτήρια που αγοράζετε εδώ ισχύει για 1 μήνα από την "Ισχύει από την" ημερομηνία που θα επιλέξετε. Επιλέξτε τον αριθμό των εισιτηρίων και κάντε κλικ στο "SEARCH". Στη συνέχεια, επιλέξτε "Adult" ή Child "εισιτήρια (εισιτήρια παιδιών είναι διαθέσιμα για τα παιδιά ηλικίας 6-17 ετών). Εισιτήρια παιδιών μπορεί να αγοραστεί μόνο όταν αγοράζουν εισιτήρια ενηλίκων. Παιδιά κάτω των 5 ετών είναι δωρεάν, εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα

Κατηγορίες εισιτηρίων

Adult (18+)
Child (6-17)
Infant (0-5): Free of charge

Ώρες λειτουργίας

Δευ - Σάβ Οκτώ και τριάντα με 16:30 μ.μ., τελευταία είσοδος 16:00. Galleries ανοίγουν στις 09.30 π.μ., τελευταία είσοδος στις αίθουσες είναι 16:15. Κυριακή είναι κλειστό για τους επισκέπτες και τους τουρίστες.

Κράτηση

Τρί, 23 Ιούλ 2024

Άμεση επιβεβαίωση

Αποδοχή ηλεκτρονικού κουπονιού

Εξοικονομήστε χρόνο: Παρακάμψτε την ουρά

Ηχητικός οδηγός

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

St Pauls Cathedral

Διεύθυνση
St. Paul's Churchyard London EC4M 8AD

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.