Κράτηση εισιτηρίων

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε Ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Stansted Express

4.5 (521)
Από € 23.70

Απολαύστε εύκολη και γρήγορη μεταφορά από το αεροδρόμιο του Στάνστεντ στο Λονδίνο! Δεν απαιτείται συλλογή ή ανταλλαγή του εισιτηρίου. Απλά κάντε την κράτηση σας για το τρένο Stansted Express από πριν και μπείτε στο τρένο αμέσως μόλις προσγειωθείτε! Τα εισιτήρια μας είναι ευέλικτα και το εισιτήριο της επιστροφής είναι έγκυρο για έναν μήνα.

Κυριότερα σημεία

- Μεταβείτε στο Λονδίνο γρήγορα και εύκολα με το Stansted Express
- Δεν απαιτείται συλλογή ή ανταλλαγή του εισιτηρίου, επιβιβάζεστε στο τρένο αμέσως.
- Η διαδρομή διαρκεί μόλις 45 λεπτά
- Τα εισιτήρια της επιστροφής είναι έγκυρα για διάστημα ενός μηνός από τη διαδρομή της μετάβασης.
- Τα παιδιά κάτω των 5 ετών ταξιδεύουν δωρεάν.

Τι να περιμένω;

Πόσο διαρκεί η διαδρομή με το τρένο;
Η διαδρομή μεταξύ του αεροδρομίου του Στάνστεντ και του σταθμού Liverpool Street διαρκεί 45 λεπτά.

Πώς λειτουργεί;

Κατά την κράτηση των εισιτηρίων σας, επιλέξτε την ημερομηνία κατά την οποία θα χρησιμοποιήσετε τα εισιτήρια σας, ήτοι την ημερομηνία «έγκυρο από». Εάν κλείσετε εισιτήρια με επιστροφή, η τελευταία πρέπει να λάβει χώρας εντός ενός μηνός από την ημερομηνία «έγκυρο από».

Πώς θα πάρω τα εισιτήρια μου;
Το εισιτήριο θα αποσταλεί στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου σύντομα μετά την ολοκλήρωση της κράτησης. Σας παρακαλούμε να το εκτυπώσετε και να το έχετε μαζί σας στο Λονδίνο.

Σημαντικές πληροφορίες

Σημαντικές πληροφορίες:
- ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ: Η υπηρεσία Stansted Express δεν θα λειτουργήσει κατά τις κάτωθι ημερομηνίες: 25 Δεκ, 1 Ιάν, 6 Ιάν, 7 Ιάν, 13 Ιάν, 14 Ιάν, 20 Ιάν, 21 Ιάν, 27 Ιάν, 28 Ιάν Θα υπάρχει λεωφορείο για τη διαδρομή από το Στάνστεντ στο κέντρο του Λονδίνου. Κατά τις παραπάνω ημερομηνίες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εισιτήριο του τρένου για να μεταβείτε με το λεωφορείο.

- Το Stansted Express πραγματοποιεί περιορισμένα δρομολόγια κατά τις αργίες, ενώ την 25η Δεκεμβρίου δεν θα πραγματοποιήσει κανένα δρομολόγιο.  

- Είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε το πρόγραμμα των δρομολογίων πριν από το ταξίδι σας, ειδικά για δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο, για πτήσεις που αναχωρούν ή φτάνουν πολύ νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ, ή για την περίπτωση όπου θα υπάρχουν περιορισμένα δρομολόγια λόγω εργασιών συντήρησης κτλ.   

- Δεν προσφέρουμε μερική ή ολική επιστροφή χρημάτων για εισιτήρια τα οποία δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση που τα δρομολόγια δεν συμβαδίζουν με την ώρα άφιξης ή αναχώρησης της πτήσης σας.

- Σε περίπτωση που υπάρξει ακύρωση του δρομολογίου εξαιτίας εργασιών συντήρησης κτλ., θα σας προσφερθεί εναλλακτική μεταφορά με το λεωφορείο.

- Εάν έχετε κάνει κράτηση της πτήσης σας μέσω της Ryanair, ίσως να έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε εισιτήρια για το Stansted Express σε μειωμένες τιμές απευθείας από τη Ryanair. Δεν είμαστε σε θέση να απαντήσουμε σε ερωτήσεις σχετικά με εισιτήρια για το Stansted Express, τα οποία έχετε κλείσει από τη Ryanair. 

Κατηγορίες εισιτηρίων

Υπάρχουν παιδικά εισιτήρια;
Ναι, υπάρχουν εισιτήρια με μειωμένες τιμές για παιδιά από 5 έως 15 ετών. Τα παιδιά ηλικίας 0-4 ταξιδεύουν δωρεάν, όταν συνοδεύονται από έναν ενήλικο κάτοχο εισιτηρίου. Μέγιστος αριθμός παιδιών ανά ενήλικα: 4

Κορυφαίο σε πωλήσεις

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Οδηγίες

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.