Κράτηση εισιτηρίων

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Gatwick Express

4.5 (2707)
Από € 22.90

Επιβιβαστείτε στο Gatwick Express και απολαύστε τον ευκολότερο και γρηγορότερο τρόπο για να φτάσετε στο κέντρο του Λονδίνου. Αποκτήστε ένα εισιτήριο απλής μετάβασης ή μετ' επιστροφής μεταξύ του αεροδρομίου Gatwick και του Victoria Station. Η μετάβαση διαρκεί μόνο 35 λεπτά! Αν επιλέξετε να πάρετε και ένα εισιτήριο επιστροφής, αυτό θα ισχύει για 28 ημέρες!

Κυριότερα σημεία

- Ταξιδέψτε γρήγορα και εύκολα από το αεροδρόμιο Gatwick
- Άφιξη στον σταθμό Victoria μετά από μόλις 35 λεπτά
- Εξοικονομήστε χρόνο με προκρατημένα εισιτήρια - άμεση επιβίβαση στο τρένο
- Αποκτήστε ένα ευέλικτο εισιτήριο επιστροφής, το οποίο ισχύει για 28 ημέρες
- Αποφύγετε τις ουρές στα εκδοτήρια του σταθμού
- Τα παιδιά έως 4 ετών ταξιδεύουν δωρεάν

Τι να περιμένω;

Μερικές φορές, οι ουρές αναμονής στα εκδοτήρια είναι τεράστιες. Με τα προκρατημένα εισιτήρια για το Express Gatwick, θα αποφύγετε τις πολύωρες ουρές.

Έτσι, θα μπορέσετε να χαλαρώσετε για μισή ώρα μετά την πτήση σας, χωρίς να ανησυχείτε για τη μεταφορά σας στο κέντρο του Λονδίνου. Η μετάβαση σας γίνεται πολύ πιο απλή και εύκολη: απλά επιβιβάζεστε στο τρένο και χαλαρώνετε μετά την πτήση σας. 

Η διαδρομή προς το σταθμό Victoria διαρκεί μόνο 35 λεπτά. Από εκεί, μπορείτε να πάρετε το μετρό ή το λεωφορείο για τον τελικό προορισμό σας, όπως το Piccadilly Circus, το Trafalgar Square, το Oxford Circus, το Covent Garden, το Russel Square ή τον σταθμό Paddington. 

Πώς λειτουργεί;

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα λάβετε το ηλεκτρονικό εισιτήριο στο email σας. Παρακαλείσθε να εκτυπώσετε το εισιτήριο σας και το φέρετε μαζί σας στο Λονδίνο. 

Πώς μπορώ να κλείσω τα εισιτήρια μου για το Gatwick Express; 
Όταν κάνετε κράτηση, επιλέξτε την ημερομηνία κατά την οποία επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τα εισιτήρια. Εάν κάνετε κράτηση και των εισιτηρίων επιστροφής, το ταξίδι της επιστροφής στο αεροδρόμιο του Gatwick πρέπει να χρησιμοποιηθεί εντός 28 ημερών από την ημερομηνία που έχετε επιλέξει.

Σημαντικές πληροφορίες

- Παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι πραγματοποιούνται εργασίες υποδομών πραγματοποιούνται σε όλες τις γραμμές από το Gatwick προς το Λονδίνο και ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη η υπηρεσία Gatwick Express για ορισμένες ημερομηνίες. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχει μείωση ή απουσία δρομολογίων του Gatwick Express κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το πρόγραμμα πριν από την κράτηση, καθώς δεν μπορούν να εκδοθούν επιστροφές για εισιτήρια τρένων.
- Αν έχετε ήδη αγοράσει ένα εισιτήριο για μια ημερομηνία χωρίς υπηρεσία, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εισιτήρια σας στις γραμμές Southern ή Thameslink. Παρακαλείσθε να ελέγξτε τις αναχωρήσεις και τους σταθμούς πριν από το ταξίδι σας.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικας (16+)
Παιδί (5-15)
Βρέφος (0-4): Δωρεάν

Με κάθε ενήλικα μπορούν να ταξιδεύουν δωρεάν έως 4 παιδιά.

Κράτηση

Κυρ, 3 Δεκ 2023

Bestseller

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Εξοικονομήστε χρόνο: Παρακάμψτε την ουρά

Τι περιλαμβάνεται;

- Μεταφορά από το αεροδρόμιο Gatwick στον σταθμό Victoria.
- Δεν απαιτείται συλλογή ή ανταλλαγή των εισιτηρίων.
- Δωρεάν μεταφορά για παιδιά ηλικίας 4 ετών και κάτω.
- Εάν επιλεγεί: Εεισιτήριο επιστροφής, το οποίο ισχύει για 28 ημέρες.

To protect you and those around you, these safety measures will be in place for your visit.

• Wearing a face mask may be required, please bring your own just in case.
• Hand sanitizer available for visitors.
• Intensified cleaning and disinfecting are in place.
• Social distancing is advised in public transport, and we recommend not using overcrowded public transport, incl. airport transport, if it can be avoided. Rather wait for next available and less crowded train.
• Guests may be subject to a temperature check; anyone showing symptoms (fever, coughing, sore throat, etc) may be denied entry for safety reasons.

Οδηγίες

Gatwick Express

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.