Κράτηση εισιτηρίων

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε Ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Gatwick Express

4.5 (2644)
Από € 23.80

Επιβιβαστείτε στο Gatwick Express και απολαύστε τον ευκολότερο και γρηγορότερο τρόπο για να φτάσετε στο κέντρο του Λονδίνου. Κάντε κράτηση μόνο για μετάβαση ή και με επιστροφή από το Αεροδρόμιο του Γκάτγουικ προς τον σταθμό Victoria, σε μια διαδρομή 35 λεπτών που είναι γρήγορη, ασφαλής, εύκολη και άνετη!

Κυριότερα σημεία

- Απολαύστε ασφαλή και άνετη μεταφορά από το αεροδρόμιο
- Παρακάμψτε τις ουρές στα εκδοτήρια εισιτηρίων στον σταθμό
- Πάρτε τα  ηλεκτρονικά σας εισιτήρια απευθείας στο email σας και επιβιβαστείτε άμεσα στο τρένο
- Χρησιμοποιήστε τα εισιτήρια της επιστροφής οποιαδήποτε ημέρα, σε διάστημα ενός μηνός
- Τα παιδιά κάτω των 5 ετών ταξιδεύουν δωρεάν

Τι να περιμένω;

Ταξιδέψτε μεταξύ του αεροδρομίου Γκάτγουικ και του κέντρου του Λονδίνου
Επιβιβαστείτε στο Gatwick Express και φτάστε στο σταθμό Vicotria, στο κέντρο του Λονδίνου, σε μόλις 35 λεπτά.

Από το σταθμό Victoria μπορείτε να μεταβείτε εύκολα σε μια στάση του μετρό ή του λεωφορείου. Θα φτάσετε στον προορισμό της επιλογής σας σε χρόνο μηδέν, είτε πρόκειται για την πλατεία του Πικαντίλι, την Πλατεία Τραφάλγκαρ, στην οδό Όξφορντ, το Κόβεντ Γκάρντεν, ή ίσως το ζεστό κρεβάτι του ξενοδοχείου σας.

Πώς λειτουργεί;

Πώς μπορώ να κλείσω τα εισιτήρια μου για το Gatwick Express; 
Όταν κάνετε κράτηση εισιτηρίων επιλέγετε την ημερομηνία «έγκυρο από» ως την ημέρα που θα χρησιμοποιήσετε το εισιτήριο του τρένου. Εάν κάνετε κράτηση εισιτηρίων μετ' επιστροφής, το ταξίδι επιστροφής στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ πρέπει πραγματοποιηθεί εντός 28 ημερών από την επιλεγμένη ημερομηνία «έγκυρο από».  

Πώς μπορώ να πάρω τα εισιτήρια μου;
Μόλις ολοκληρώσετε την κράτηση σας, θα λάβετε μια επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Παρακαλείσθε να εκτυπώσετε το εισιτήριο σας και το φέρετε μαζί σας στο Λονδίνο.

Πώς λειτουργεί ένα εισιτήριο απλής μετάβασης;
Τα εισιτήρια απλής μετάβασης ισχύουν είτε προς ή από το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ.

Σημαντικές πληροφορίες

- Παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι πραγματοποιούνται εργασίες υποδομών σε όλες τις γραμμές από το Γκάτγουικ προς το Λονδίνο και ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη η υπηρεσία Gatwick Express για ορισμένες ημερομηνίες. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχει μείωση ή απουσία δρομολογίων του Gatwick Express κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το πρόγραμμα πριν από την κράτηση, καθώς δεν μπορούν να εκδοθούν επιστροφές για εισιτήρια τρένων.

- Αν έχετε ήδη αγοράσει ένα εισιτήριο για μια ημερομηνία χωρίς υπηρεσία, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εισιτήρια σας στις γραμμές Southern ή Thameslink. Παρακαλείσθε να ελέγξτε τις αναχωρήσεις και τους σταθμούς πριν από το ταξίδι σας. Είναι ευθύνη του πελάτη να ελέγξει το χρονοδιάγραμμα της αμαξοστοιχίας πριν από το ταξίδι, ειδικά για πτήσεις που προσγειώνονται ή απογειώνονται νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ.

- Εάν η πτήση σας φτάσει αργά το βράδυ ή δεν υπάρχει υπηρεσία  Gatwick Express στις ημερομηνίες που χρειάζεστε, ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λονδίνο είναι το τρένο Thameslink. Κάντε κράτηση εισιτηρίων για το τρένο Thameslink εδώ.

-Υπάρχει διαθέσιμο προσωπικό στους σταθμούς προκειμένου να σας βοηθήσει. Σας παρακαλούμε να τους ρωτήσετε εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Μπορείτε να επιλέξετε ένα εισιτήριο μετ' επιστροφής ή ένα απλό εισιτήριο μεταξύ του αεροδρομίου Γκάτγουικ και του σταθμού Vicotria στο Λονδίνο με το Gatwick Express

Υπάρχουν παιδικά εισιτήρια για το Γκάτγουικ Εξπρές; 
Ναι, στο Gatwick Express υπάρχουν μειωμένες τιμές για παιδιά ηλικίας 5-15 ετών. Παιδιά ηλικίας κάτω των 5 ετών ταξιδεύουν δωρεάν όταν συνοδεύονται από ενήλικα με εισιτήριο (μέχρι 4 παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν δωρεάν με κάθε ενήλικα). 

Κορυφαίο σε πωλήσεις

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Εξοικονομήστε χρόνο – Μην περιμένετε στην ουρά

Τι περιλαμβάνεται;

- Εισιτήριο απλής μετάβασης η μετ' επιστροφής από/προς το αεροδρόμιο
- Ηλεκτρονικά εισιτήρια, δεν απαιτείται συλλογή ή ανταλλαγή
- Αν επιλεγεί εισιτήριο μετ' επιστροφής: Έγκυρο εισιτήριο επιστροφής για έναν ολόκληρο μήνα

Οδηγίες

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.