Κράτηση εισιτηρίων

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε Ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Oxford and Cambridge Universities

4.0 (1)
Από € 107.90
Επισκεφτείτε τις διάσημες πόλεις της Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ και να εξερευνήσετε τα πανεπιστήμια τους σε αυτό το ολοήμερη εκδρομή. Δείτε όλα τα συναρπαστικά αξιοθέατα σε αυτή την περιοδεία με τα πόδια από την Oxford και Cambridge, διάσημο πόλεις της Αγγλίας το πανεπιστήμιο. Αγοράστε τα εισιτήρια συναυλιών στην Οξφόρδη και το Cambridge Πανεπιστήμια εδώ!

Ξεκινήστε την περιήγηση επισκεφθείτε τα πιο διάσημα Πανεπιστήμιο του κόσμου στην όμορφη πόλη της Οξφόρδης. Το πανεπιστήμιο χρονολογείται από τον 13ο αιώνα και πολλοί διάσημοι άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει το σχολείο συμπεριλαμβανομένου του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον και ο JRR Tolkien. Πάρτε μια περιήγηση με τα πόδια για να δείτε Christ Church College, (όπου γυρίστηκαν κάποιες σκηνές Harry Potter) Η Bodleian Βιβλιοθήκη και το Θέατρο Σελντόνιαν. Κατόπιν συνεχίστε με την πανέμορφη και γραφική πόλη του Cambridge, που είναι ένα θαυμάσιο μίγμα της καθημερινότητας και το εξαιρετικό. Πολλοί διάσημοι άνθρωποι βρίσκουν την έμπνευσή τους εδώ, Charles Darwin, ο Ισαάκ Νεύτων, και πολλά από την συμμορία των Monty Python. Πάρτε μια ξενάγηση του παρεκκλησίου και Kings College και το περίφημο «Γέφυρα των Στεναγμών».

Σημαντικές πληροφορίες:
- Η περιοδεία είναι στα αγγλικά.
- Διάρκεια: 10 ώρες
- Τα εισιτήρια θα πρέπει να σταλεί στο δικό σας e-mail αμέσως μετά την έχετε ολοκληρώσει την κράτησή σας και η πληρωμή σας έχει εγκριθεί.
- Το εισιτήριο ισχύει για την ημερομηνία σας βιβλίο.
- Οι τιμές των παιδιών ισχύουν για παιδιά ηλικίας 3-16 ετών. - Της Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ Πανεπιστήμια καταλήγει στο σιδηροδρομικό σταθμό Victoria.

Ώρες λειτουργίας

Τρίτη και Σάββατο από το Μάιο μέχρι το Σεπτέμβριο 8:45 - 19.00

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Duration: 10 hours

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Oxford and Cambridge Universities

Διεύθυνση
164 Buckingham Palace Road London SW1W 9TP

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.