Κράτηση εισιτηρίων

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε Ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Monsters of Rock - London Day Tour

Από € 102.10
Συνδυάστε Λονδίνο Rock'n'Roll μας περιοδεία το πρωί με την κλασική μας ροκ και Beatles sites απογευματινή βόλτα για μια ολόκληρη μέρα στο όνομα της ροκ!

Θα σας μεταφέρει σε μια περιήγηση μέσα από τις ιστορικές γειτονιές του Λονδίνου, συμπεριλαμβανομένων Soho, Islington και Camden Town, όπου θα ανακαλύψετε τις ρίζες του βράχου και αφήστε τον εαυτό σας να μεταφερθεί πίσω στη δεκαετία του '60 και το «Καλοκαίρι της Αγάπης».

Οι Monsters of Rock Tour περιλαμβάνει επίσης περισσότερες από 50 επιπλέον περιοχές που συνδέονται με τους U2, Queen, Amy Winehouse, Oasis, τρέλα, Pink Floyd, Elton Jones, Ozzy, τις πέτρες και πολλά άλλα!

Για Beatles οπαδούς, υπάρχει επίπεδη, Ringo του Kings Road διαμέρισμα Brian Epstein, ο John και η Yoko πρώτη σπίτι και το τρέχον σπίτι του Παύλου στο Λονδίνο. Μπορείτε φυσικά να πάρετε για να περπατήσει σε όλη την εικονική Abbey Road διάβαση. Θα περάσουν τα σπίτια του Freddie Mercury, Bowie, Bolan, Jimmy Page, Macca, Clapton, Van Morrison, για να αναφέρουμε μερικά, και να δούμε πού Jimi Hendrix πέθανε. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να δει στο πέρασμα!

Διάρκεια: 9:00 π.μ. - 17:15 μμ.

Σημαντικές πληροφορίες:
- Λίγο μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας, θα λάβετε ένα e-ticket μέσω email. Παρακαλείστε να φέρετε αυτό το εισιτήριο μαζί σας για την περιήγησή σας.
- Το εισιτήριο είναι έγκυρο μόνο για την επιλεγμένη ημερομηνία.
- Η περιοδεία είναι στα αγγλικά.
- Οι Monsters of Rock Tour αναχωρεί στις 9 π.μ. από την Original Tour Κέντρο Επισκεπτών, 17-19 Cockspur St, κοντά στην πλατεία Τραφάλγκαρ. Το πλησιέστερο σωλήνα είναι Charing Cross.
- Παιδικό εισιτήριο είναι διαθέσιμο για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. Τα παιδιά μεταξύ 0-4 είναι δωρεάν, όταν συνοδεύονται από ενήλικα που πληρώνει.
- Οι Monsters of Rock Tour λειτουργεί από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο.

Ώρες λειτουργίας

Οι Monsters of Rock Tour λειτουργεί από Απρίλιο έως Οκτώβριο στις 9:00 π.μ. - 17:15 μ.μ..

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Duration: 8 hours 15 minutes

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Monsters of Rock - London Day Tour

Διεύθυνση
17-19 Cockspur Street Trafalgar Square London, SW1Y 5BL.

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.