Κράτηση εισιτηρίων

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Hop-On Hop-Off Sightseeing Bus London

4.3 (262)
Από € 41.30
Κάντε 24-ωρη hop σας on / hop off λεωφορείο εισιτήρια για το Original Tour και να ανακαλύψετε το Λονδίνο από την κορυφή ενός ανοικτού Κόκκινο Λεωφορείο του Λονδίνου.

Τα εισιτήρια ισχύουν για 24 ώρες από την πρώτη φορά που θα το χρησιμοποιήσετε, γι 'αυτό είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε πότε πρέπει να πάρετε στο επόμενο λεωφορείο, και τι πρέπει να κατεβείτε για να εξερευνήσετε.

Όταν έχετε δει αρκετά, μπορείτε απλά να πάρετε στο επόμενο λεωφορείο. Με 4 γραμμές και πάνω από 90 στάσεις, μπορείτε να καλύπτουν σχεδόν όλο το Λονδίνο με το δικό σας ρυθμό, όποτε θέλετε και όποτε θέλετε. Ένας Άγγλος οδηγός είναι παρούσα σε όλα τα λεωφορεία, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω ακουστικών. Τα εισιτήρια περιλαμβάνουν επίσης ένα ευχάριστο αξιοθέατα περιήγηση με βάρκα κάτω από τον Τάμεση. Αυτή καθοδηγείται πανιά περιήγηση με πλοιάριο μεταξύ Westminster και το Greenwich σε τακτική βάση. (Παρακαλώ ρωτήστε έναν εκπρόσωπο από το The Original Tour για το ακτοπλοϊκό εισιτήριο σας, όταν μπορείτε να πάρετε εισιτήρια συναυλιών σας σε ένα από τα σημεία ανταλλαγής The Original Tour του).

Σημείωση: Οι eTickets αποστέλλονται θα πρέπει να ανταλλάσσονται για εισιτήρια συναυλιών σας σε ένα από τα παρακάτω σημεία ανταλλαγής. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε Original Hop σας on / off Hop Tour από οποιοδήποτε από αυτά τα σημεία.

1) Η Original Tour Κέντρο Επισκεπτών στην πλατεία Trafalgar: 17 έως 19 Cockspur Street.

2) Marble Arch: Στο μετρό Έξοδος 4

3) Piccadilly Circus: απέναντι από το Thistle Piccadilly Ξενοδοχείο

4) Victoria: Έξω από το Grosvenor Hotel

Σε παρακαλώ να θυμάστε ότι το πρόσωπο που την κράτηση των εισιτηρίων θα πρέπει να φέρει μια φωτογραφία ταυτότητας (διαβατήρια θα κάνει), όταν ανταλλάσσουν τα εισιτήριά σας στο The Original Tour και να πάρετε τα εισιτήρια Tour σας.
-Διαλέγω Την ημερομηνία που θα φτάσετε στο Λονδίνο ως "Ισχύει Από" την ημερομηνία, καθώς τα εισιτήρια ισχύουν για 1 μήνα από την "Ισχύει από την" ημερομηνία που έχετε επιλέξει. Επιλέξτε τον αριθμό των εισιτηρίων και κάντε κλικ στο κουμπί "SEARCH". Στη συνέχεια απλά επιλέξτε "Adult" ή "Παιδί" (παιδιά ηλικίας 5-15 πληρούν τις προϋποθέσεις για τα εισιτήρια του παιδιού). Εισιτήρια παιδιών μπορεί να αγοραστεί μόνο όταν αγοράζουν εισιτήρια ενηλίκων. Παιδιά μικρότερα των 5 ετών είναι δωρεάν, εφόσον συνοδεύονται από ένα ενήλικα. Αν επιθυμείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων για επιπλέον εκδρομές και τα αξιοθέατα που μπορείτε να κάνετε έτσι σε αυτό το στάδιο.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Your Hop-On Hop-Off tickets are valid for 24 hours or 48 hours.    

Are there children's tickets?
Yes, children's tickets are available for children between age 5-15. Children from age 0-4 are free, when accompanied by a paying adult. Children's tickets are only available together with adult tickets. 

Ώρες λειτουργίας

Πρώτη περιοδεία είναι στις 8:30 και η τελευταία περιοδεία είναι στις 20:00 (17:00 το χειμώνα)

Κράτηση

Τρί, 23 Ιούλ 2024

Bestseller

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Εξοικονομήστε χρόνο: Παρακάμψτε την ουρά

Ηχητικός οδηγός

Ζωντανή ξενάγηση

Τι περιλαμβάνεται;

The Original Tour includes a sightseeing boat tour down The Thames. The boat sails between Westminster and Greenwich on a regular basis. (Please ask a representative from The Original Tour for your boat ticket when you get your tour tickets at one of The Original Tour’s exchange points).  

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Hop-On Hop-Off Sightseeing Bus London

Διεύθυνση
Various locations London

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.