Κράτηση εισιτηρίων

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • 100% ασφαλές σύστημα πληρωμών

  • Πληρωμή σε ευρώ

  • Πωλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια εισιτήρια

Παρόμοιες εμπειρίες

Παρόμοιες κατηγορίες

Αββαείο του Ουέστμινστερ

4.6 (98)
Από € 28.70

Αποκτήστε άμεση πρόσβαση στο Αββαείο του Ουέστμινστερ και γνωρίστε περισσότερα από 1000 χρόνια βρετανικής ιστορίας!  Θα δείτε τον θρόνο της στέψης, θα επισκεφθείτε τους τάφους των βασιλέων και θα μάθετε τα πάντα για τον ναό με το δωρεάν σύστημα ξενάγησης με πολυμέσα. Το Αβαείο του Ουέστμινστερ είναι μία από τις μεγαλύτερες εκκλησίες του κόσμου και αποτελεί ουσιαστικό μέρος κάθε ταξίδι στο Λονδίνο!

Κυριότερα σημεία

- Αποκτήστε άμεση πρόσβαση μέσω της βόρειας πόρτας στο Αβαείο του Ουέστμινστερ
- Εξερευνήστε πάνω από 1000 χρόνια βρετανικής ιστορίας
- Δείτε τον Θρόνο της Στέψης
- Επισκεφθείτε τους τάφους των βασιλέων
- Γνωρίστε τη Γωνιά των Ποιητών
- Θαυμάστε την εκπληκτική αρχιτεκτονική
- Μάθετε για την εκκλησία με το δωρεάν σύστημα ξενάγησης με πολυμέσα 

Τι να περιμένω;

το φως της ημέρας. Αγάλματα και προθήκες με τα ρούχα των βασιλέων. Τάφοι με όμορφα στέμματα. Το Αβαείο του Ουέστμινστερ αποτελεί μια επιβεβλημένη επίσκεψη, καθώς αντιπροσωπεύει περισσότερο από μια χιλιετία βρετανικής ιστορίας! 

Το Αβαείο του Ουέστμινστερ είναι ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα, το οποίο κατασκευάστηκε από τον 13ο έως τον 16ο αιώνα, και αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Και όχι τυχαία. Στο Αββαείο βρίσκονται οι τάφοι των βασιλέων, τα ενδύματα τους καθώς και ο θρόνος της στέψης.

Το Αββαείο αποτελεί τον χώρο όπου λαμβάνει χώρα κάθε στέψη από το 1066 και για πολλές άλλες βασιλικές περιστάσεις, συμπεριλαμβανομένων δεκαέξι βασιλικών γάμων. Σήμερα εξακολουθεί να είναι μια εκκλησία αφιερωμένη στη λατρεία και στον εορτασμό μεγάλων γεγονότων της ζωής του έθνους.

Μέσα στην εκκλησία βρίσκονται θαυμάσια κομμάτια τέχνης, τα οποία αντιπροσωπεύουν τη βασιλική ιστορία, εκπληκτικά αγάλματα και αμέτρητα μνημεία όπως η περίφημη Γωνιά των Ποιητών, όπου είναι θαμμένοι ή έχουν μνημείο 100 ποιητές και συγγραφείς. Ανάμεσα στα διάσημα μνημεία του Αβαείου του Ουέστμινστερ, βρίσκονται τα μνημεία για την Τζέιν Όστεν, τον Ισαάκ Νιούτον, τον Τσαρλς Ντίκενς, τον Λόρενς Ολιβιέ, τον Ουίλιαμ Σαίξπηρ και για τον Δαρβίνο.

Αυτό το εισιτήριο συνοδεύεται από έναν δωρεάν οδηγό πολυμέσων, μέσω του οποίου μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη συναρπαστική ιστορία της εκκλησίας. 

Πώς λειτουργεί;

Πώς μπορώ να πάρω τα εισιτήρια μου;
Σύντομα μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο θα σταλεί απευθείας στο email σας. Απλά εκτυπώστε το και προσκομίστε το στην ξενάγηση.

Σημαντικές πληροφορίες

- Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι επιτρέπεται να κλείσετε έως 10 εισιτήρια για το Αββαείο του Ουέστμινστερ.
- Παρακαλείστε να γνωρίζετε ότι το Αββαείο του Γουέστμινστερ είναι ένας ενεργός τόπος λατρείας και επομένως είναι ενίοτε κλειστός για ειδικές υπηρεσίες και εκδηλώσεις. Οι ώρες λειτουργίας  μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Σας συμβουλεύουμε να ελέγξετε τις ώρες λειτουργίας πριν από την επίσκεψή σας.
- Το Αββαείο του Γουέστμινστερ είναι κλειστό για τους τουρίστες τις Κυριακές. Τις Κυριακές και τις θρησκευτικές αργίες, όπως το Πάσχα και τα Χριστούγεννα, το Αββαείο είναι ανοιχτό μόνο για τους πιστούς. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και μπορούν να παρακολουθήσουν τη λειτουργία δωρεάν.
- Εκτός από τις γλώσσες που εμφανίζονται στη σελίδα, ο οδηγός για πολυμέσα είναι επίσης διαθέσιμος στα βιετναμέζικα και στη βρετανική νοηματική γλώσσα.

Κατηγορίες εισιτηρίων

Ενήλικας (18+)
Παιδί (6-17)
Βρέφος (0-5): Δωρεάν

Ώρες λειτουργίας

Μάιος-Αύγουστος:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:30 π.μ. - 3:30 μ.μ. Σάββατο: 9:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Σεπτέμβριος-Απρίλιος:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:30 π.μ - 3:30 μ.μ Σάββατο: 9:00 π.μ - 1:00 μ.μ

Κράτηση

Σάβ, 20 Απρ 2024

Bestseller

Άμεση επιβεβαίωση

Εκτυπώσιμο εισιτήριο

Ηχητικός οδηγός

Τι περιλαμβάνεται;

- Εισιτήριο εισόδου στο Αβαείο του Ουέστμινστερ.
- Οδηγός πολυμέσων.

Ώρες λειτουργίας

Οδηγίες

Αββαείο του Ουέστμινστερ

Διεύθυνση
20 Deans Yd, Westminster, Λονδίνο SW1P 3PA

×

Εξυπηρέτηση πελατών στα Αγγλικά

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Θέλετε βοήθεια με την κράτηση σας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.